A cipőbűvölő (2014) 152

The Cobbler
99' · amerikai · dráma, vígjáték, fantasy 12

0 díj · 2 jelölés

Max Simkin négy generáció óta öröklődő suszterüzletet visz New York East Side városrészében. A középkorú férfi az anyjával lakik, és nem sok minden történik vele azon kívül, hogy dolgozik a boltban, amit apja hagyott hátra, amikor évekkel ezelőtt titokzatos módon eltűnt. A napjait az tölti ki,… [tovább]

Magyar

Szereposztás

Adam SandlerMax Simkin
Steve BuscemiJimmy
Method ManLudlow
Dustin HoffmanJimmy
Elena KampourisAlexia
Ellen BarkinElaine Greenawalt
Melonie DiazCarmen Herrara
Lynn CohenSarah Simkin
Dan StevensEmiliano
Kim CloutierTaryn
Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 43


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Szeretem Adam Sandlert, és a filmjeit, de ez… nekem nagyon nem jött be. Vicces volt némelyik része, de leginkább untam. Ennél a filmnél ezerszer jobb filmjei is vannak.

Bee

Sandlerhez képest meglepően jó volt. Színvonalasabb mint azt reméltem. Tudtam nevetni is … úgyhogy, végül is nem volt rossz ötlet megnézni.

Kriszta

Modern mese felnőtteknek, boldog véggel. Nem egy nagy durranás, de tetszett.

Ancsúr 

Szerintem Adam Sandlernek vannak ennél sokkal jobb filmjei is.

Kopaszkutya 

Sandler neve már évek óta garancia a bukásra (kár, hogy anyagilag nem bukik vele). Most sem hazudtolta meg magát. Ez a film annyira nézhetetlen volt, hogy az utolsó negyed órát már inkább meg sem néztem. 1 csillag, csak mert a 0 nem számít az átlagba.

AniTiger

Végül végignéztük anyuval délután. Ő nézte ki, én meg bírom Adam Sandlert és oda vagyok Dustin Hoffmanért, szóval belementem.
Őőőő… mit is írhatnék róla… Kiszámítható. Valahogy tudtam, hogy „Ő” az – de ennyi izgalom volt a filmben és passz. Története nem nagyon volt, a lezárása borzalmas, az anyuka pedig… ÚRISTEN ki akar sírni egy Sandler-filmen?? Az a vígjáték, amitől fáj az ember szíve nem lehet jó…

Sorry, a kirohanásért. 3 napja szenvedtünk ezzel az 1 filmmel…

5 hozzászólás
ercypici

Elég kár érte. Az alap szituáció nagyon ötletes. Bár szerintem ezzel állatában nem szokott baj lenni Sandlernél. A film egész komolyan vette magát az első felében. Tetszettek a zsidós zenék, a hangulat. Bár nekem kicsit fura a német- zsidó kombináció,de lehet hülye vagyok :)
Azt is hittem,hogy ha bár a megszokott karakteren nem sokat változtatott Adam kicsit komyolan veszi magát. De a vége meg olyan hülyeség lett. Pedig az eleji komolyság,és irány amibe haladt a film nagyon érdekes lehetett volna. Annyi lehetőség lett volna benne, így viszont semmilyen lett. Minkét irányba jó lehetőségek lettek volna, ha eldöntik melyiket válasszák. Ha maradnak a szokásos vígjáték formulánál,akkor lehetett volna még ebbe több poént vinni, a film adta volna magából:)
Ha meg az elején lévő komoly ,komor hangulatot akarták volna megfogni, nagyon jó dolgokat lehetett volna kihozni belőle. A néger faszit mindenképp ki kellett volna hagyni belőle, és a végét mindkét esetben teljesen másra csinálni.
Mindegy eléggé fejthető alkotás lett így…..
spoiler

2 hozzászólás
Kevin_Krall

Elképesztően gyenge film volt, olyan, mint amilyennek elképzeltem.
A viccek még csak megmosolyogtatni se tudtak, a színészi munka katasztrófa volt, élén persze Adam Sandlerrel, az a folyamatosan meg-megszólaló, egyátalán nem ide illő, francia filmekre hajazó zene meg borzasztó volt.
Mondhatnám azt, hogy jól jártam, hogy nem erre a filmre kellett beülnöm akkoriban az osztálytársaimmal a moziba, de hazudnék ezzel, mert helyette azt a hasonlóan rossz Üzlet bármi áron-t kellett vegigszenvednünk…

Dániel_H 

Kövezzetek meg, nekem is tetszett.
Sandler persze sokat tett a hírneve rombolásáért, de szerintem az ilyen filmekkel, mint ez, meg mint pl. a Férfiak, nők, és gyerekek mutatja meg, hogy többet is tud az altesti/balfaszkodós poénoknál.
Nem hibátlan film ez sem, de jó az irány.

Titcsi

Nem is tudom mit gondoljak róla. Az alapötlete, nem rossz, de valami mégsem sikerült jóra benne. Viccesnek nem volt az, legalább is számomra nem, és sok felesleges dolgot kihagyhattak volna belőle. Kiszámítható is volt és végig sejteni lehet, hogy ki van a szomszédjában…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján