A bátyám cipőjében (2009) 45

Loving Leah
95' · amerikai · dráma, romantikus

Leah, a 26 éves özvegy férje elvesztését gyászolja, majd találkozik egykori férje testvérével, a jóképű, 30 éves szívsebésszel, Jake-kel. Amikor a pár rájön, hogy a zsidó szentírás szerint Jake-nek feleségül kell vennie testvére özvegyét, akkor a férfi és Leah bohém álházasságra lépnek. Csak egy… [tovább]

angol

Szereposztás

Lauren AmbroseLeah Lever
Adam KaufmanJake Lever
Susie EssmanMalka
Harris YulinBelsky rabbi
Natasha LyonneEsther
Christy PuszCarol
Ricki LakeGerry rabbi
Mercedes RuehlJanice Lever
Tonye PatanoEmily
Timothée ChalametFiatal Jake

További szereplők

Kedvencelte 6

Várólistára tette 49


Kiemelt értékelések

Viktoria_0014

Másodszor lepődöm meg, hogy mennyire jó és nézhető ez a Hallmark produkció. Volt már néhány „gyöngyszemhez” szerencsém, így ez a legpozitívabb csalódásom volt valaha. A második nézésemet a zsidó vallás miatti érdeklődésem okán tettem, azonban teljesen elképedtem, hogy még most is élveztem. Ha nem is kétszer, de egyszer mindenképp érdemes megnézni szerintem.

Osli75 

Sok meglepetést nem okozott a film, de jó volt nézni. Romantikus, de nem csöpögős, tipikus Hallmark film.

Kontra_Judit 

Nagyon szép történet volt. Nevetős, sírós, romantikus. A különböző karaktereket jól mutatta be a szereplőkön keresztül. Legjobban a két főhőst kedveltem, főként Leah-t, mivel ő játszotta annak idején a Sírhant Művek c. filmsorozatban Claire Fisher szerepét, és ott is imádtam.
Még egy fontos dolog volt a filmben, a vallás. Megismerhettük a zsidó hagyományokat (temetés, házasság, a kóser étkezés egyes „darabjait”, a párkapcsolati szokásaikat, amik valljuk be egészen furák egy hétköznapi ember számára.)

2 hozzászólás
krlany 

Világok találkozása, némi botladozás, majd persze, hogy szerelem.
Zsidó hagyományok a hétköznapi életben… Hát nem egyszerű egy lány élete… ezt a paróka dolgot, meg végképp nem értem, hogy minek
Kedves film.


Népszerű idézetek

BZsofi 

Egy anya csak annyira boldog, mint a legszomorúbb gyereke.

virezma

Nem ismertem olyan férfit, aki nem járt haza, ha ott főztek rá.


Hasonló filmek címkék alapján