A 109. utas (2008) 103

Passengers
93' · amerikai · dráma, romantikus, thriller, rejtély

A fiatal és csinos Claire pszichoterapeutaként dolgozik. A doktornőt egy repülőgép-szerencsétlenség túlélőinek kezelésével bízzák meg, hogy segítsen az embereknek feldolgozni a traumát. Érdekes módon, amikor felidézik a baleset körülményeit, az utasok egy része valami robbanásról beszél, ám a… [tovább]

angol

Képek 10

Szereposztás

Anne HathawayClaire Summers
Patrick WilsonEric
David MorseArkin
Andre BraugherPerry
Dianne WiestToni
Clea DuVallShannon
William B. DavisJack
Ryan RobbinsDean
Don ThompsonNorman
Stacy GrantEmma

Kedvencelte 9

Várólistára tette 87


Kiemelt értékelések

UViki 

Fogalmam sincs, hogy hogyan öntsem szavakba, amit jelenleg érzek.
Az utolsó 10 perc bőgést leszámítva izgatottan ültem végig a filmet.
Kegyetlen volt a csavar a végén, teljesen kikészített.
Anne Hathaway brutálisan jól játszott. Ilyen filmekbe kellene szerepelnie és nem romkomokban.
Nagyon ajánlom.
Külön köszönet @blackbeakwitch – nek, amiért ezt választotta nekem a nehezített várólista csökkentős kihívásomra! Örök hála érte!♥

2 hozzászólás
Charityy 

Sokkal jobb volt, mint amire számítottam, az a csavar nagyon jót tett neki. Szépen lett felépítve a történetszál, szeretem az ilyen misztikus filmeket. Anne Hathaway-ben most sem csalódtam, remekül hozta a szerepét. Még az is lehet, hogy többszörnézős lesz.

1 hozzászólás
christine

úristen, engem kiborított, a földbe tiport, aztán felemelt ez a film. Brutálisan jó volt, nekem nagyon bejött. A szereplők, a színészek, és mivel azt hittem, csak egy lájtos kis film lesz, egyáltalán nem vártam a csavarra. Újra- és többszörnézős lesz.

1 hozzászólás
Osli75 

Láttam már jobb filmet is a témában, de azért tetszett. Kb a felénél jöttem rá, hogy mi van, utána más szemmel néztem. Azért nekem még mindig spoiler a kedvenc filmem ebben a témában. :)

csartak

Lehet sok ilyesmit láttam már, de rájöttem a csavarra, mielőtt lett volna. Így csak megbizonyosodtam, hogy ja, aha. Amúgy meg elég limonádé film volt, ha kimarad az ember életéből, az se baj. :) Szerencsére nem volt hosszú, így mielőtt meguntam volna teljesen, vége is lett.

Lunemorte 

Meglehetősen érdekes sztori, azt meg kell hagyni. Sajnálom, hogy az X-aktás cigarettás ember csak megjelent párszor, de ennyi, semmi szerepe nem volt azon kívül, hogy rázzon egy kicsit a hideg…
Borongós, befordulós hangulatú misztikus film. Ez a színésznő nem olyan idegesítő fejű, mint egy csomó másik, azonban nem tartom akkora tehetségnek. A közepétől kicsit untam a filmet, de a végén volt egy csattanó, bár ezt előre sejtettem úgy a közepétől. Tudtam volna egy fokkal jobb befejezést is, na meg most kicsit para minden.

Zohanna

Lassú film, és a végéig meg sem érti az ember, hogy miért viselkedik mindenki olyan furán, és azt hiszi, hogy azért mert szakmaiatlan a forgatókönyv, közben meg nem. A csavar végülis magyarázatot ad, de ez sovány vígasz miután 1 órát végigszenvedtél rajta.
Sajnálom, hogy Anne Hathawayt belerángatták ebbe.

ptamara

Amikor először láttam ezt a filmet az hatalmasat ütött. Kedvenc lett azonnal. Hihetetlen mély tartalmú ez a film, nagy csavarral és elgondolkodtató mondanivalóval.
Ehez a filmhez kell egy megfelelő lelkiállapot, nem egy lazulós vasárnap esti családi film.

darkfenriz

Lélektani film a poszttraumás stressz iskolapéldájaként. Van aki rettegve, van aki euforikusan és van, aki messziről.
Claire nevét ismeri, tudja mivel édesíti a kávét, ki ez a különös fickó? És hova tűnt Dean, Emma, majd Shannon és persze Eric?
Pötyög a film, nem a legizgalmasabb, de a végkifejlet miatt maradandó és hátborzongató.

Imoran 

Szeretem az ilyen filmeket, még ha tudom is, mi lesz a vége. Volt benne romantikus szál, misztikum, összeesküvés-elmélet, nem volt rossz.


Hasonló filmek címkék alapján