A 109. utas (2008) 68

Passengers
93' · amerikai · dráma, romantikus, thriller

A fiatal és csinos Claire pszichoterapeutaként dolgozik. A doktornőt egy repülőgép-szerencsétlenség túlélőinek kezelésével bízzák meg, hogy segítsen az embereknek feldolgozni a traumát. Érdekes módon, amikor felidézik a baleset körülményeit, az utasok egy része valami robbanásról beszél, ám a… [tovább]

angol

Szereposztás

Anne HathawayClaire Summers
Patrick WilsonEric
David MorseArkin
Andre BraugherPerry
Dianne WiestToni
Clea DuVallShannon
William B. DavisJack
Ryan RobbinsDean
Don ThompsonNorman
Stacy GrantEmma
Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 74


Kiemelt értékelések

csartak 

Lehet sok ilyesmit láttam már, de rájöttem a csavarra, mielőtt lett volna. Így csak megbizonyosodtam, hogy ja, aha. Amúgy meg elég limonádé film volt, ha kimarad az ember életéből, az se baj. :) Szerencsére nem volt hosszú, így mielőtt meguntam volna teljesen, vége is lett.

Osli75 

Láttam már jobb filmet is a témában, de azért tetszett. Kb a felénél jöttem rá, hogy mi van, utána más szemmel néztem. Azért nekem még mindig spoiler a kedvenc filmem ebben a témában. :)

ptamara 

Amikor először láttam ezt a filmet az hatalmasat ütött. Kedvenc lett azonnal. Hihetetlen mély tartalmú ez a film, nagy csavarral és elgondolkodtató mondanivalóval.
Ehez a filmhez kell egy megfelelő lelkiállapot, nem egy lazulós vasárnap esti családi film.

Imoran_Erui

Szeretem az ilyen filmeket, még ha tudom is, mi lesz a vége. Volt benne romantikus szál, misztikum, összeesküvés-elmélet, nem volt rossz.

Bettina_Puskás

Sokszor elém került már ez a film, de eddig még nem volt kedvem/időm megnézni. Szeretem Hathaway-t, szinte minden filmjét, nagyon jó színésznő. Ez a film sem lett kivétel, viszont messze nem a legjobb. Az előzetes alapján jobbra számítottam :/ Nekem ez a csavar nem tetszett annyira, meglepődni viszont meglepődtem :D ezért annyi a csillag, amennyi :D

piciszusz 

Wow. Nagyon tetszett. Abszolút nem számítottam ilyen befejezésre, nem is akarok spoilerezni, úgyhogy csak ennyit írok.

Elza_

Anne-t nem nagyon látom komolyabb filmekben, úgyhogy egy újabb stílusban kicsit fura volt. Nem rossz film, kicsit unalmas, de kíváncsi voltam, mit hoznak ki belőle, és megkönnyeztem a végét. Szomorú volt. Összességében tetszett.

desertangelable 

Kicsit a vége miatt húztam fel a filmet, mert amúgy az egésze szerintem eléggé el lett rontva. El kellett volna dönteni, hogy mit is akarnak ebből a filmből kihozni, mert sem ez, sem az nem volt, vegyíteni meg végképp nem sikerült. Lehetett volna egy jó thriller vagy egy rossz romantikus film, így viszont lett egy újszerűséget nélkülöző dráma. Az a bajom, hogy Claire és Eric egyaránt idegesítettek a film során, hol ez idegesített jobban, hol az. Különösebben nincs bajom Anne Hathawayjel, de kb ugyanazt hozta, mint a Neveletlen hercegnőben, csak egy kicsit idősebben, ami szerintem egy pszichiáter esetén teljesen irreleváns. Eric meg minden eredetiséget nélkülözött, attól, hogy valaki ennyire rámenős még nem lesz vagány. Ettől eltekintve egyszer meg lehet nézni.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján