A 109. utas (2008) 81

Passengers
93' · amerikai · dráma, romantikus, thriller

A fiatal és csinos Claire pszichoterapeutaként dolgozik. A doktornőt egy repülőgép-szerencsétlenség túlélőinek kezelésével bízzák meg, hogy segítsen az embereknek feldolgozni a traumát. Érdekes módon, amikor felidézik a baleset körülményeit, az utasok egy része valami robbanásról beszél, ám a… [tovább]

angol

Szereposztás

Anne HathawayClaire Summers
Patrick WilsonEric
David MorseArkin
Andre BraugherPerry
Dianne WiestToni
Clea DuVallShannon
William B. DavisJack
Ryan RobbinsDean
Don ThompsonNorman
Stacy GrantEmma
Hirdetés

Kedvencelte 7

Várólistára tette 75


Kiemelt értékelések

christine

úristen, engem kiborított, a földbe tiport, aztán felemelt ez a film. Brutálisan jó volt, nekem nagyon bejött. A szereplők, a színészek, és mivel azt hittem, csak egy lájtos kis film lesz, egyáltalán nem vártam a csavarra. Újra- és többszörnézős lesz.

1 hozzászólás
Osli75 

Láttam már jobb filmet is a témában, de azért tetszett. Kb a felénél jöttem rá, hogy mi van, utána más szemmel néztem. Azért nekem még mindig spoiler a kedvenc filmem ebben a témában. :)

csartak 

Lehet sok ilyesmit láttam már, de rájöttem a csavarra, mielőtt lett volna. Így csak megbizonyosodtam, hogy ja, aha. Amúgy meg elég limonádé film volt, ha kimarad az ember életéből, az se baj. :) Szerencsére nem volt hosszú, így mielőtt meguntam volna teljesen, vége is lett.

Lunemorte

Meglehetősen érdekes sztori, azt meg kell hagyni. Sajnálom, hogy az X-aktás cigarettás ember csak megjelent párszor, de ennyi, semmi szerepe nem volt azon kívül, hogy rázzon egy kicsit a hideg…
Borongós, befordulós hangulatú misztikus film. Ez a színésznő nem olyan idegesítő fejű, mint egy csomó másik, azonban nem tartom akkora tehetségnek. A közepétől kicsit untam a filmet, de a végén volt egy csattanó, bár ezt előre sejtettem úgy a közepétől. Tudtam volna egy fokkal jobb befejezést is, na meg most kicsit para minden.

ptamara 

Amikor először láttam ezt a filmet az hatalmasat ütött. Kedvenc lett azonnal. Hihetetlen mély tartalmú ez a film, nagy csavarral és elgondolkodtató mondanivalóval.
Ehez a filmhez kell egy megfelelő lelkiállapot, nem egy lazulós vasárnap esti családi film.

Saileach 

Sajnos elég hamar rájöttem a csavarra. Igazából inkább lélektani dráma a lelki traumák és múltbeli sebek feldolgozásáról. spoiler de nem annyira pozitív kicsengésű.

darkfenriz

Lélektani film a poszttraumás stressz iskolapéldájaként. Van aki rettegve, van aki euforikusan és van, aki messziről.
Claire nevét ismeri, tudja mivel édesíti a kávét, ki ez a különös fickó? És hova tűnt Dean, Emma, majd Shannon és persze Eric?
Pötyög a film, nem a legizgalmasabb, de a végkifejlet miatt maradandó és hátborzongató.

GomBagoly

Szeretem az ilyen filmeket, még ha tudom is, mi lesz a vége. Volt benne romantikus szál, misztikum, összeesküvés-elmélet, nem volt rossz.

Bettina_Puskás

Sokszor elém került már ez a film, de eddig még nem volt kedvem/időm megnézni. Szeretem Hathaway-t, szinte minden filmjét, nagyon jó színésznő. Ez a film sem lett kivétel, viszont messze nem a legjobb. Az előzetes alapján jobbra számítottam :/ Nekem ez a csavar nem tetszett annyira, meglepődni viszont meglepődtem :D ezért annyi a csillag, amennyi :D

piciszusz 

Wow. Nagyon tetszett. Abszolút nem számítottam ilyen befejezésre, nem is akarok spoilerezni, úgyhogy csak ennyit írok.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján