90. Oscar-gála (Oscar-gála 90.) (2018) 29

90th Academy Awards
187' · amerikai · vígjáték, zenei, gálaműsor

A 90. Oscar-gálán az Amerikai Filmművészetek és Filmtudományok Akadémiája a 2017-es év legjobb filmjeit és filmeseit részesíti elismerésben. A díjátadó ceremóniát 2018. március 4-én rendezik a Dolby Színházban Los Angelesben, helyi idő szerint 17:00 órától (hazai idő szerint március 5-én 02:00… [tovább]

Képek 13

Szereposztás

Jimmy Kimmelházigazda

Várólistára tette 5


Kiemelt értékelések

Theana 

Gics, gics, gics, gics, gics, gics… Jimmy Kimmelt pedig csak zsigerből áttekertem.

Néhány nyertes filmet még nem láttam (igyekszem pótolni), és noha A víz érintése (2017) nem a szívem csücske, de Sally Hawkins megérdemelte volna a díjat. Azonban Frances McDormand is zseniális, akkora forma, te jó ég, imádom! Nagyon örülök neki, abszolút megérdemelte szerintem! Gary Oldman sem volt semmi Churchillként.

Jó volt látni, hogy ennyire örülnek más „munkatársuk” sikerének, vagy csak rendkívül jó színészek…

desertangelable 

Bár nem az első perctől kezdve néztem a díjátadást, talán az első két díjról lecsúsztam, mégis azt érzem, hogy nem veszítettem semmit. Keresem a megfelelő szót, amivel tudnám jellemezni az idei évet és az talán az: élettelen.
A tavalyi évhez képest, amikor röpködtek a poénok, meg lendületes volt az egész, a mostani valahogy annyira kontrollált volt, hogy az már nekem volt kellemetlen. Jimmy Kimmel nekem tavaly nagyon tetszett, most viszont még a poénjai is ugyanazok voltak. Erőltetett volt az egész és inkább nyomasztó.

5 hozzászólás
piciszusz 

Mint a rétestészta. Nem szeretem még mindig Jimmy Kimmelt. A filmek közül még nem láttam mindet, úgyhogy nem szólom le őket, de nem vagyok elájulva egyelőre.


Népszerű idézetek

lipotdorka 

Mark Hamill: Don't say La La Land, don't say La La Land.

2 hozzászólás
lipotdorka 

Jimmy Kimmel: This year, when you hear your name called, don't get up right away. Give us a minute.

lipotdorka 

Lupita Nyong'o: Good evening. We are the two actors you keep hearing about, but whose names you have trouble pronouncing.

1 hozzászólás
lipotdorka 

Frances McDormand: So I’m hyperventilating a little so if I fall over, pick me up because I’ve got a few things to say. I would be so honored to have all the female nominees in every category stand with me in this room tonight. The actors – Meryl, if you do it, everyone else will. The filmmakers, the producers, the directors, the writers, the cinematographers, the composers, the songwriters, the designers, come on! Okay, look around everybody. Look around, ladies and gentlemen. Because we all have stories to tell and projects we need financing. Don't talk to us about them at the parties tonight. Invite us into your office in a couple of days. Or you can come to ours. Whatever suits you best. And we'll tell you about them. I have two words to leave with you tonight: inclusion rider.

lipotdorka 

Sandra Bullock: Thank goodness I'm not presenting with Gal Gadot tonight, it'd be like looking in the mirror for her, you know what I'm saying?

lipotdorka 

Rachel Shenton: I made a promise to our six-year-old lead actress that I’d sign this speech. My hands are shaking so I apologise. Our movie is about a deaf child being born into a world of silence. This is happening, millions of children all over the world live in silence.


Folytatása

Összehasonlítás

Oscar-gála


Hasonló filmek címkék alapján