8-bit Christmas (2021) 4

A tízéves Jake Doyle az 1980-as évek végén, a chicagói kertvárosban herkulesi küzdelmet vív azért, hogy megszerezze karácsonyra a legújabb és legszuperebb videojátékot. Neil Patrick Harris és Winslow Fegley játsszák a felnőtt, illetve a kisfiú Jake-et, mellettük June Diane Raphael, David Cross… [tovább]

angol

Szereposztás

Neil Patrick HarrisJake Doyle (felnőtt)
Winslow FegleyJake Doyle (gyerek)
Steve ZahnJohn Doyle
Sophia Reid-GantzertAnnie Doyle
Christy BruceKatie Doyle
David MacInnisMr. Halberg

Várólistára tette 36


Kiemelt értékelések

LoneWolf 

Így jártam a Nintendómmal. NPH lényegében egy „visszafogottabb Barney stílusban” meséli a lányának, hogy mennyit küzdöttek anno (a 80-as évek végén) a haverjaival egy saját konzolért, ami a HIMYM szériához hasonlóan kicsit csavar egyet a várt befejezésen. A tálalása egész hangulatos a háttérben megbúvó szinti zenékkel, illetve a sztorit picit a Hull a pelyheshez tudnám hasonlítani, csupán ezúttal a gyerekeket helyezik a középpontba, így emiatt itt jóval könnyedebb az egész. A cselekmény levezetése néhol azért döcögős, de viszonylag szórakoztató, míg a humora szintén elég hullámzó, viszont kárpótol bennünket az örökérvényű tanulság, ami nem feltétlenül az, amit az ember először hinne. Sajnos ugyan nem lett egy mestermű a karácsonyi filmek választékában, de közel sem mondanám rossznak, szóval igazából bátran ajánlhatom azoknak, akik valami újdonságot néznének az ünnepek alatt, vagy épp azokra hangolódva.

ui.: A 7 csillagot természetesen a saját kategóriájában, mint karácsonyi film kapja. Ha általánosan kéne értékelnem, akkor legfeljebb 5-6 csillagot érne.


Hasonló filmek címkék alapján