1923 (Yellowstone) (2022–2023) 29

0 díj · 2 jelölés

A Yellowstone eredettörténetének következő fejezete, ami a Duttonok új generációját követi majd nyomon a nyugati terjeszkedés, a szesztilalom és a nagy gazdasági világválság idején.

angol

Képek 1

Szereposztás

Harrison FordJacob Dutton
Helen MirrenClara Dutton
Robert PatrickWilliam McDowell
Marley SheltonEmma Dutton
Brian GeraghtyZane Davis
James Badge DaleJohn Dutton Sr
Sebastian RochéFather Renaud
Jennifer EhleSister Mary
Jerome FlynnBanner Creighton
Timothy DaltonDonald Whitfield

További szereplők

Kedvencelte 6

Várólistára tette 93


Kiemelt értékelések

Elena96 

Ez egy kemény, durva sorozat. Olyan, mint maga az élet. A Yellowstonban az élet írja a törvényeket. Két választásunk van: vagy betartjuk őket vagy meghalunk.
A film erős karaktereket vonultat fel, akik együtt élnek vagy halnak ebben a vad világban.
A legerőssebb mind közül Clara. Ő elbírja a hátán a világ súlyát. Felsejelett egy új tehetség a bátor Teonna szerepében. Nem félt kiállni magáért az elzárt, mocskos világban. A jelenetei könnyfakasztóak voltak. A további nagy tehetségek Spencer és Alexandra igazán különleges páros. Emma és Jack is fantasztikusak. Bunner egy kiálhatatlan, általam gyűlölt karakter.
A maga nemében ez egy egyedi alkotás.

piciszusz 

Én inkább az 1883-ból csináltam volna hosszabb sorozatot, de ez is jó lesz. Elkezdtük újranézni az előzmények miatt a Yellowstone-t is, jók ezek a sorozatok na.

Roboraptor 

Mindezek okán,hiába állhatna meg a saját lábán ez a széria, önmagában közel sem akkora durranás, mint amilyen a Yellowstone vagy az 1883 voltak. De különösebben a franchise részeként sem működik. Ugyanis – érthetetlen módon – mindenkit kiírtak, akiket az első előzménysorozatban megismertünk, így most olyan főszereplőket kaptunk, akiknek az előéletét nem ismerjük (Jacob, Cara és Spencer nem tűntek fel az 1883-ban). Ez igazán azért érthetetlen húzás, mert az előző széria hősei annyi viszontagságon mentek át a 19. század végén, mire elértek Montanába, hogy azok után a farmért folyó harc sokkal nagyobb érzelmi töltetet kaphatott volna velük a főszerepben. Az új generáció esetében ez hiányzik.

Bővebben: https://www.roboraptor.hu/2023/03/19/1923-yellowstone-k…


Népszerű idézetek

enesbcs 

Jacob: Egy bankban csak a befizetés és a rablás megy gyorsan.

1. évad 8. rész – Nothing Left to Lose
enesbcs 

Alexandra: Van még egy hely?
Spencer: Hát, nem igazán.
Alexandra: Én daliás hercegem! [ezzel be is ül]

1. évad 2. rész – Nature's Empty Throne

Hasonló filmek címkék alapján