12 karácsonyi randi (2011) 88

12 Dates of Christmas
83' · amerikai · romantikus, vígjáték, fantasy, tévéfilm 12

12 karácsonyi randi című tévéfilm egy igazi romantikus komédia. Nem a legjobban indul a szenteste Kate számára, mivel vásárlás közben elájul egy plázában, majd rájön, hogy volt barátját már késő visszahódítani. Nem túl lelkesen indul a számára összehozott vakrandira, ami természetesen pocsékul… [tovább]

angol

Szereposztás

Amy SmartKate Stanton
Mark-Paul GosselaarMiles Dufine
Jayne EastwoodMargine Frumkin
Richard FitzpatrickJim
Peter MacNeillMike Stanton
Benjamin AyresJack Evans
Jennifer KyddNancy
Mary LongSally
Joe MacLeodToby

Kedvencelte 2

Várólistára tette 52


Kiemelt értékelések

moonchristal

Valamikor tavalyelőtt láttam ezt a filmet félig a tévében, úgy találtam rá. Nagyon megszerettem, azóta többször is megnéztem, olyan kis szívmelengető, bájos karácsonyi tündérmese, némi mondanivalóval, de annál több mesebeli elemmel. A szereplők szimpatikusak, a történet aranyos, szép a díszlet, és szuper karácsonyi hangulata van. ♥ Még biztosan sokszor fogom megnézni.

Bea_Csakegyolvasólány 

Már az első másodpercekben nem tetszett Kate karaktere, de megváltozott a véleményem, ahogy a film eseményei egyre csak pörögtek és pörögtek. Tetszett, hogy a lány ugyanaz a napja megismétlődött folyamatosan, mert nem volt egyhangú. Ugyanis a kezdeti önző viselkedése után rájött, mit is kell csinálnia. Igaz, néha elszomorodott a sikertelenségen, de végül minden jó lett.
Élvezhető volt a film. Sokszor felkuncogtam egy-egy résznél, illetve igazán karácsonyi hangulatot is teremtett, bár már elmúlt ez az időszak.

christine

Sokkal kevesebbre számítottam, de felülmúlta az elvárásaimat. Kicsit jobban érzékeltettem volna a 12 esetet, mert amúgy mint néző, egyáltalán nem számoltam, hányszor spoiler, és így kicsit elvesződik a cím értelme. Máskülönben viszont aranyos, kis romantikus, főzés mellé tökéletes.

hpatricia_ 

Még egy “Lespricceltem és elájult…” ébredést nem bírtam volna ki :D
Egyébként kifejezetten tetszett, karácsonyi hangolódásra pont megfelel.

Sister

Aranyos és kedves karácsonyi film, aminek a mondanivalóját már rengetegszer elsütötték millió helyen, de úgy tűnik, az ünnephez ez is hozzátartozik. Kate-nek is rá kell jönnie, miért is akadt el az élet útvesztőjében, de mire feleszmél, már ki is talál a labirintusból. Kellemes, egyszernézős szórakozás. :)

Keikorca

Nem nagy durranás, de azért aranyos kis film, arról, hogy ne csak mindig magunkra gondoljunk, hanem vegyük észre a körülöttünk lévőket is, mert megéri.

Lilla99 

Ahhoz képest, amit vártam nagyon jó volt. Az elején aggódtam, hogy ebből mi jön ki. 12-szer nézem meg ugyanazt?! De szerencsére minden „újraébredéskor” más történet a főszereplővel. A vége meg happy end természetesen. A szereplők is jók voltak. Még egyikőjükkel sem találkoztam ezelőtt, de illettek a karakterükhez.

andy332488

Szeretem az „időutazós” és hasonló stílusú filmeket, ez is megfogott, hogy újra átéli a csaj ugyanazt a napot. Ezzel a jelenséggel először a Bűbájos boszorkákban találkoztam, egyik kedvenc részem volt. :DD Itt is minden változott, de valahogy mégsem lett semmi egészen jó… Drukkoltam az új pasinak, hogy felejtse már el végre a csaj a volt barátját. Végül így is lett, és jó kis happy end a végére. :DD

Nympha17 

Nekem ez most annyira tetszett! Azt hiszem találtam még egy filmet, amit minden karácsonykor meg kell hogy nézzek majd.
A történet, a mondanivaló ugyanaz, mint bármelyik romantikus karácsonyi filmnél, és hasonló az egész az Idétlen időkig című filmhez, de ez most annyira betalált nálam, hogy csak dicsérni tudom.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján