Star Wars zóna

LoneWolf 
Star Wars

Oké, asszem megvan a legjobb gyors lezárás győztese. :D

Kapcsolódó filmek: Csillagok háborúja I. – Baljós árnyak (1999)

Csillagok háborúja I. – Baljós árnyak (1999)

1 hozzászólás
Kopaszkutya 
Star Wars

A Lucasfilm elnöke így nyilatkozott: „Phil Lord és Christopher Miller tehetséges filmkészítők, akik egy lenyűgöző stábot hoztak össze, de tisztázódott, hogy más kreatív nézőpontjaink vannak a filmmel kapcsolatban, és a szerződésbontás mellett döntöttünk. Az új rendezőt hamarosan bejelentjük.”

Lord és Miller pedig így: „Sajnos az elképzeléseink és a munkánk nem voltak a közös a nevezőn. Általában nem szeretjük a ‘kreativitási nézeteltérések’ kifejezést, de ez egyszer igaz ez a klisé. Igazán büszkék vagyunk a stábunk és munkatársaink világszínvonalú munkájára.”

A Lucasfilm szerint ugyanakkor a film megjelenési dátuma nem változik, az újraforgatások terv szerint az idei nyár végén lesznek.

Továbbá a Variety megszólaltatott valakit, aki benne volt a film folyamataiban, és a forrás szerint sosem volt jó a viszony a rendezők és Kennedy között. Ezen kívül a film írójával, Lawrence Kasdannal is voltak súrlódások, Kennedyhez hasonlóan ő is megkérdőjelezte a rendezőpáros jó pár döntését. A forrás szerint „Kathy, a csapata és Larry Kasdan már nagyon rég óta benne vannak ebben a dologban. Tudják a készítés módját és azt, hogy ők hogyan akarják ezt véghezvinni Nagyon megosztó lett.”

A Variety arról is jelentett, hogy Lord és Miller nem önként távozott, hanem kirúgták őket. A cikk szerint néhány hollywoodi bennfentes úgy tudja, hogy Kennedy „független” rendezők közül keres, ugyanakkor nem ad kreativitási irányítást a kiválasztott kezébe.

A The Hollywood Reporter szerint Ron Howard fogja befejezni a filmet, és egy rövid lista is van a lehetséges rendezőkről. A Lucasfilm és a Disney már kijelölte a megfelelő embert, de még hallgatnak róla. Ron Howard az egyik felmerülő név a források szerint, de egyesek azt mondják, hogy Kasdan (A nagy borzongás, Silverado) is beugorhat, mivel előkelő pozícióban van ahhoz, hogy tudja, milyen dolgokon kell javítani. Joe Johnston (Rocketeer, Jumanji) is egy lehetséges jelölt.

Egy forrás szerint, ami inkább a Lorddal és Millerrel való konfliktust boncolgatja, Han Solo személyiségével volt a probléma. Úgy tűnik, a Lucasfilm egy olyan rendezőt választ, aki jártas a karakter elképzelésében.

forrás: starwarsmedia.hu, makingstarwars.net

Kapcsolódó filmek: Untitled Han Solo Star Wars Anthology Film (2018)

Kapcsolódó művészek: Phil Lord · Christopher Miller

2 hozzászólás
Hirdetés
Zakuro 
Star Wars

Mostanában rá vagyok pörögve a teóriákra..Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem nagyon bejön :)
http://blog.premierek.hu/2015/12/30/egy-elmelet-amitol-…

Kapcsolódó filmek: Csillagok háborúja VII. – Az ébredő Erő (2015)

Csillagok háborúja VII. – Az ébredő Erő (2015)

8 hozzászólás
Kopaszkutya 
Star Wars

Óriási bukta lett a The Book of Henry (2017). Colin Trevorrow rendezi a IX. Epizódot is. Félek.

Kapcsolódó filmek: The Book of Henry (2017) · Csillagok háborúja IX. (2019)

The Book of Henry (2017)

Kapcsolódó művészek: Colin Trevorrow

5 hozzászólás
sipiarpi 
Star Wars

Az eddigi filmek egy poszteren. Nekem bejön.