Star Wars zóna

Valentine_Wiggin 
Star Wars

A Zsivány Egyes-KOTOR trailer után újabb SW alapú videó, amivel elég sokat kísérleteztem. Először is, eredetileg Ahsoka tribute-ot terveztem, aztán rájöttem, hogy semmi anyag nincs a gépemen a Klónok Háborújából, az meg azért kéne. Másodszor, bár rajongok a kelta zenéért, sosem mertem megkockáztatni, hogy szerkesszek vele. A hangszerelés, a ritmus mind eléri, hogy a legtöbb számot nagyon nehéz kezelni, nagyon fura lesz az eredmény valamilyen animével vagy sorozattal kombinálva. Most viszont úgy döntöttem, bevállalok egy kelta számot, így esett a választásom a Celtic Woman „The Sky, and the Dawn, and the Sun” c. zenéjére. Leginkább a szöveg miatt végül Ahsoka helyett Kanan központú MV lett.
https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó filmek: Star Wars: Lázadók (2014–2018)

Star Wars: Lázadók (2014–2018)

cs_01 
Star Wars

„A Star Wars-rajongók ilyen Utolsó Jediket akartak maguknak”
(Ebben azért nem vagyok annyira biztos, de viccnek jó :D)
https://index.hu/mindekozben/poszt/2018/07/10/a_star_wa…

Kapcsolódó filmek: Csillagok háborúja VIII. – Az utolsó Jedik (2017)

Csillagok háborúja VIII. – Az utolsó Jedik (2017)

A_mozis 
Star Wars

Holnaptól LEÁRAZÁS a MoziShop.hu webáruházban! Akár 70% kedvezménnyel szerezheted be a legmenőbb Star Wars mozis ereklyéket!
https://youtu.be/4ecz6Wap0I4

Kopaszkutya 
Star Wars

A Lucasfilm felfüggesztette az összes folyamatban lévő 'Story' film gyártását. Jelenleg csak a IX. részre és a többi bejelentett filmsorozatra koncentrálnak.

2 hozzászólás
Hirdetés
LukeSkywalker 
Star Wars

Elképzelhető, hogy George Lucas saját 3. trilógiája részben a Whillekről
szól(t volna).

"(…) the next three Star Wars films – Episodes VII to IX – they were going to get into a microbiotic world. But there’s this world of creatures that operate differently than we do. I call them the Whills. And the Whills are the ones who actually control the universe. They feed off the Force”.
– „A következő három Star Wars filmben egy mikrobiotikus világba jutottak volna. De van benne egy olyan világ, amit olyan lények alkotnak, amik másként működnek, mint mi. Whilleknek hívom őket. És a Whillek azok, akik tulajdonképpen irányítják az univerzumot. Az Erőből táplálkoznak.”

A Whillek koncepciója egyidős a Star Wars megalkotásával, már Lucas legelső történetvázlataiban is szerepel a „Whillek naplói” kifejezés.

Lucas: „Megcsinálhattam volna ezeket a filmeket, ha nem adtam volna el a céget (…) persze egy csomó rajongó utálta volna, ahogyan a Baljós árnyakat meg a többit, de legalább a teljes történetet elmeséltem volna elejétől a végéig.”

Bárcsak…

Teljes cikk: http://www.denofgeek.com/uk/movies/star-wars/58421/geor…

Kapcsolódó művészek: George Lucas

1 hozzászólás
LukeSkywalker 
Star Wars

A legújabb pletykák szerint Kathleen Kennedy szeptemberi távozása után Kiri Hart irányítja majd a Lucasfilmet.

A hivatalos életrajza a Lucasfilm oldalán:

KIRI HART
SVP, Development

Kiri Hart has worked in film for more than 20 years as a story analyst, writer, and development executive. In 2012, she helped form Lucasfilm's Story Group, and currently serves as its Development lead. Hart is a graduate of Stanford University and a California native.

Hart volt a (társ) producere többek között a Star Wars: Lázadóknak, az Utolsó Jediknek és a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történetnek.

2 hozzászólás
Zakuro 
Star Wars

A Yodába! :DD
Nagyon régi paródia, az eredeti feltöltést törölték. Pont ma reggel eszembe jutott, gondoltam, megnézem, hátha valaki feltöltötte újra – és igen! Egész elöntött a nosztalgia akkorról, mikor még a régi kis asztali gépünkön először láttam :3
https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó filmek: Csillagok háborúja I. – Baljós árnyak (1999)

Csillagok háborúja I. – Baljós árnyak (1999)

5 hozzászólás