Ázsiai filmek zóna

Shad 
Ázsiai filmek

Nyilt regisztráció van AvistaZ-n!
hajrá-hajrá akinek még nincs, itt a lehetőség!
https://avistaz.to/torrents

Hirdetés
Corvus_CoRex 
Ázsiai filmek

Sziasztok!
Gondoltam szólok, hátha érdekel valakit: a héten, kedd hajnalban futottam bele pont az első részébe a csatolt kínai sorozatnak az ATV-n! :o Szinkronizálva van, magyar feliratozással. De adják délutánonként az ATV Spiriten is, viszont nem tudom, ott is az elejétől adják, vagy egyik adó leadja, a másik ismétli..? De akinek van lehetősége visszanézni filmeket (pl. UPC mediabox-on), az még simán elkezdheti az első résztől! :) (Mi úgy nézzük, csak elég gagyi, mert mindig hamarabb kezdi néhány perccel, mint ahogy ki van írva és mivel én egy másodpercet sem szeretek veszíteni, mindig végig kell tekerjem az előtte levő vacak műsorokat…)
Elég jópofa szerintem, igaz eddig csak 3 részt láttam. Remélem nem rontják el idő közben, csak azért, hogy húzhassák, mint a rétes tésztát.

Amúgy már régóta sopánkodok, hogy miért nem adnak a magyar adók ázsiai sorozatokat, akár feliratosan is jó volna. Mármint olyan sorozatokra gondolok, amik nem kosztümösek. A Pasta-t néztük néhány éve, de az nem volt ugye túl hosszú. Cserébe persze jó volt. De ha ezen kívül van/volt ilyen sorozat sutyiban, szóljatok nyugodtan, mert vadászni nem vadászom őket, ezt a kínait is csak valami csoda folytán szúrtam ki. :D Pedig értékelném őket. :)

Kapcsolódó filmek: Házasság korhatár nélkül (2014–)

Házasság korhatár nélkül (2014–)

10 hozzászólás
Subika
Ázsiai filmek

Sziasztok ! A segítségetekre lenne szükségem .Jelentkeztem egy kihívásra viszont utána tudtam meg hogy kell 2 film amiben ikrek vannak Szeretnék az Ázsiai vonalon maradni.Ha .látott valaki ilyen filmet legyen kedves írja meg a címét vagy ha tudna linket küldeni az még jobb lenne.Köszönöm segítségeteket. ui. 2 japán filmet találtam .Az egyik jó lesz .Viszont kéne még 1 .Szeretnék az Ázsiai vonalon maradni.

5 hozzászólás