Zűrös olasz esküvő (2014) 15

Un matrimonio da favola
91' · olasz · vígjáték 12

A Zűrös olasz esküvő öt jó barát történetét meséli el, akiket a közös gimnáziumi kalandok, a foci, a barátság és a szerelem úgy tűnik, örökre összeköt. Ahogy azonban az lenni szokott, húsz évvel később meglepetten tapasztalják, hogy az élet mennyire különböző irányba sodorta őket. Daniele az… [tovább]

magyar

Képek 3

Szereposztás

Osvárt AndreaBarbara
Luca AngelettiRoberto
Ricky MemphisDaniele
Adriano GianniniLuca
Stefania RoccaLuciana
Pia EngleberthBrunella
Teco CelioCasimiro
Francesco CataldoCerimoniere
Riccardo RossiFabio Rocchetti
Ilaria SpadaSara

További szereplők

Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

sfox33 

Tipikus 2000' olasz film, néhol vicces, néhol fájdalmasan rossz, de akkor is szórakoztató. Nagydurranást' ne várjunk tőle, de egy napeleresztős filmnek tökéletes.

Dexter79

Egyszer nézhetős, kis vígjáték ismeretlen színészekkel. Osvárt Andrea egy óriási csalódás volt, sokkal többet vártam tőle.
Egy akár érdekesnek is nevezhető történet, néha elég bénán kivitelezve (mind rendezőileg, mind szövegileg), a karakterek szerethetők, jókat lehet nevetni a ballépéseiken, hazugságaikon.

Kontra_Judit 

Nagyon gyengécske vígjáték, sok-sok hazugsággal és félreértésekkel. Nagyszerűen bemutatja, hogy mennek szét a párkapcsolatok.
Kicsit nekem a Megdönteni Hajnal Tímeát c. filmre emlékeztetett…egyszer nézhető.
A karakterek szerethetőek voltak, mindegyiknek meg volt a maga kis bogara.
De nekem a humor része nagyon nem jött be…erőltetett.

Sonnenschein 

Nem tudom eldönteni, melyik a rosszabb: a film vagy Osvárt Andrea önszinkronja; a többi szinkron élvezeti értéke is jellemzően csekély, de az övé „kiemelkedően” borzalmas.


Hasonló filmek címkék alapján