Yamato Nadeshiko Shichi Henge (2010–2010) 22

Perfect Girl Evolution · ヤマトナデシコ七変化
45' · japán · romantikus, vígjáték, sorozat 15
1 évad · 10 rész

Takano Kyohei egy átlagos egyetemista lenne, ha nem lenne baromi jóképű, ami miatt minden lány fut utána, és még a főnöke is kikezd vele. Ám mivel heves természetű, néha elveszíti a fejét, ami miatt kirúgják a még a munkahelyéről is, ahol részmunkaidőben dolgozik. Mivel se pénze, se lakása, nem… [tovább]

Szereposztás

Kamenashi KazuyaTakano Kyouhei
Tegoshi YuyaTouyama Yukinojou
Uchi HirokiOda Takenaga
Oomasa AyaNakahara Sunako
Miyao ShuntarouMorii Ranmaru
Takashima ReikoNakahara Mine
Kato SeishiroNakahara Takeru
Kanbe RankoKasahara Noi

Kedvencelte 6

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

krlany 

Meg kellett szokjam, mert az elején az ijesztgetős részek, mint valami home videó. Kamenashi Kazuya-t kezdem megszeretni visszafelé az időben.:) A 2017-es P to JK filmje kudarc, itt meg kiderül, hogy mégis csak jó színész ő.
Némely részen annyira látszik, hogy adaptáció, itt így béna, de animeként, mangaként ütne. A végét eltolták, és a csajt sem értem spoiler, de a csávók rendben vannak, főleg amikor már a történeteik is képbe kerülnek.

Shad 

Először néztem az animét (ami nagyon felemás érzéseket keltett bennem:D), aztán a doramát és ez utóbbi sokkal jobban tetszett>< Kicsit megkavarták a végét, de sokkal szerethetőbb lett, így utólag jobb lett volna csak ezt megnézni:P :) Tipikus néha nem a szépség számít, egy különc is lehet gyönyörű a maga nemében:)

kkata76 

Nos, nekem ez tetszett. Jókat nevettem rajta, voltak komolyabb részek is, de alapvetően elég lökött sorozat. Aki most ismerkedik a japán dorámákkal, ne ezzel kezdje…
A csaj hangja elég idegesítő, de egyébként jók voltak a színészek, Kamenashi Kazuya kimondottan tetszett. Szórakoztató sorozat a könnyedebb fajtából; talán az alapszituáció miatt (a lány beköltözik a házba, ahol négy férfiú lakozik), engem emlékeztetett a Cinderella and the Four Knights-ra.

_Lexy_

Az animét még évekkel ezelőtt láttam, de még mindig emlékszem szinte az összes részére, annyira jó volt.
Sajnos ez a doramáról nem mondható el, szerettem volna szeretni, de inkább csak végig szenvedtem az egészet.
Az alapszituáció ugyan az, mint az animének, de itt kicsit másképpen vannak megoldva a történések, másabbak/újabbak a szereplők. Ami nem baj, mert vérfrissítésnek nagyon jó volt.
Sunako hangjától a falra tudtam volna mászni, és a kísérteties jelenetek is inkább viccesre sikerültek, mintsem ijesztőre. A főbb szereplők sem nyerték el a tetszésemet, nekem kicsit sótlanok voltak. A kisfiú aranyos volt benne.
Amit pozitívumként tudok felhozni az az, hogy a humoros részek mellett komolyabb témákat is érintettünk, valamint szépen ki lett dolgozva a barátság, szülő-gyermek kapcsolat.
Összességében nem bántam meg, hogy megnéztem, de inkább maradok az anime verziójánál ^^


Hasonló filmek címkék alapján