Warrior – A végső menet (2011) 128

Warrior
140' · amerikai · dráma, sportfilm 16

0 díj · 1 jelölés

Tommy Conlon (Tom Hardy) tengerészgyalogos, aki a múlt szellemétől űzve érkezik haza Pittsburgh-i szülőházába, ahol édesapja (Nick Nolte) él. Az alkoholista ex-bokszedző még egyszer utoljára összeszedi minden erejét, hogy segítsen felkészülni fiának egy MMA bajnoksága, ami minden idők eddigi… [tovább]

angol

Képek 6

Szereposztás

Joel EdgertonBrendan Conlon
Tom HardyTommy Conlon
Nick NoltePaddy Conlon
Jennifer MorrisonTess Conlon
Frank GrilloFrank Campana
Kevin DunnZito igazgató
Maximiliano HernándezColt Boyd
Bryan Callenönmaga
Sam Sheridanönmaga
Fernando ChienFenroy

További szereplők

Kedvencelte 33

Várólistára tette 75


Kiemelt értékelések

rebel

Nem tudom, hogy Hardy miatt, vagy a bunyós filmekkel kapcsolatos elfogultságom miatt, de nekem tetszett, nagyon. Többször láttam már, de valahogy sosem tudom megunni.

Dreamborder 

Hmmm. Szuper anyag egy kis pszichológiai elemzéshez. Tetszett. Tom Hardy, Nick Nolte, ráadásul MMA, minden adott volt, hogy ez az én filmem legyen. Viszont még emésztenem kell egy kicsit. Személy szerint nekem túl nyitott volt a vége. Rengeteg kérdésem maradt, kicsit több annál, mint amennyit el tudok viselni. :) De rendben, végülis felfoghatjuk úgy, mint egy új kezdetet.
A színészek nagyon rendben voltak, a látvány és a bunyók is. Meglepődtem, hogy nem jelölték Hardy-t semmilyen díjra, szerintem királyul hozta a karaktert, teljesen átjöttek az érzelmek és ehhez meg csak meg sem kellett szólalnia. Szóval mindenképp érdemes volt megnézni. :)

Valentine_Wiggin 

Tényleg nagyon hollywoodi a végkifejlet, de nekem tetszett a film. Egyedi a hangulata, alapvetően drámai, de különösen Brendan edzője, osztálya, és az igazgató azért csempésztek bele némi humort. Nagyon jók a háttérzenék, és remek a színészi játék, így abszolút képes voltam élvezni a filmet.

Corvus_CoRex 

Hát basszus… egyfelől kedvet kaptam én is, hogy nagy pénzért verekedjek.
Másfelől bennem is az van, hogy nem feltétlen éri meg, hogy nyomorékká verjenek.
Na meg féltem a fejem. így is fura vagyok, hátha még kapnék egyet kettőt a kobakomra… @_@"
spoiler

shieldmaidenwithflowers

Kicsit kiszámítható volt a vége, de én akkor is imádtam. Úgy tudtam izgulni mindkét testvérért. Még mindig imádom Tom Hardyt, ebben a szerepben is nagyon szerettem őt.

Little_Monster 

Ugyanez Tom Hardy nélkül, fel sem kelti a figyelmem. Így viszont kb. végig a képernyő elé szegezett. Ez az ember egy állat, a vásznon legalábbis, és hiába tudom, hogy mit várhatok tőle, minden egyes alkalommal meglep, és csodálattal nézem azt az óriás hegyomladék testét, és a benne mélyen elrejtett, sértett, félő, dacos gyereket. Pazar alakítás, akkor is, ha sokszor játszik hasonlót, és még úgy is, hogy nem szeretem az ilyen filmeket.

EsztA 

Tipikus bunyós film. A színészek jók. A történet persze kiszámítható és hollywoodi, de nekem bejött.

kidij

Nagyon tetszett. Szerintem annyira nem volt ez kiszámítható (jó persze spoiler ). Izgultam is, meg is hatódtam, nevettem is… Volt itt minden. Tom Hardy alakítása nem nyűgözött le, de hát ha ez volt a szerepe… Nick Nolte-nak és Jennifer Morrisonnak nagyon örültem, az ő karakterük izgalmasabb volt.

dulkap 

Jó a film, de inkább az akció része miatt. A drámai vonal valahogy nem tudott megfogni. Lehet, csak azért,mert Tommy egy orbitális seggfej. De a harcok jól kidolgozottak és izgalmasak, a színészi játék meg kiváló. Van azért benne jó pár, a valóságtól szerintem elrugaszkodott dolog, de ez még úgy ahogy belefért. Összességében egy korrekt bunyós film, kicsit erőltetett drámaisággal.


Népszerű idézetek

Corvus_CoRex 

Tommy: Szóval ráleltél Jézusra, ez remek! Anya is folyton őt hívta, de valahogy sose ért rá.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján