Vihar előtt (2018) 66

Serenity
106' · amerikai · dráma, thriller 16

Dill elmenekült az élet elől. Hajóskapitányként turistákat visz horgászgatni egy karib-tengeri szigeten, de még ezt sem csinálja igazán jól. Széthullott életébe lép be Karen – nyomasztó múltjának egyik főszereplője –, aki arra akarja felbérelni a férfit, hogy etesse meg brutális férjét a… [tovább]

magyar

Képek 11

Szereposztás

Matthew McConaugheyBaker Dill
Anne HathawayKaren Zariakas
Diane LaneConstance
Jason ClarkeFrank Zariakas
Djimon HounsouDuke
Jeremy StrongReid Miller
Rafael SayeghPatrick
Hirdetés

Várólistára tette 174


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nem rossz film, az alapsztori jó volt, bár ez a film nem lesz a kedvenceim egyike. A színészekkel egyébként semmi bajom, bár az igaz, hogy kicsit beleuntam a filmbe. És az a csavar tuti nem kellett volna a végére. Az előzetest nem láttam, és a fülszöveget sem olvastam el, így teljesen vakon repültem, azt gondoltam, hogy valami izgi film lesz belőle, már a címet illetően. De kicsit becsapva érzem magam. A sztori, hogy van egy spoiler. Számomra a vége valahogy ellaposodott, lehetett volna kicsit jobb, de lehet csak bennem van a hiba, hogy rosszkor néztem meg. A helyszín pedig gyönyörű. Szívesen sütettném ott a hasam. Napsütés, tengerpart, fincsi koktélok, és nagyon szexi pasik, mi kell még? :-D

Pandalány

Nagyon izgalmas film, ugyanakkor a vége számomra kicsit félrecsúszott. Ez a spoiler csavar valahogy elrontotta az élményt. De az tagadhatatlan, hogy végig fenntartja a figyelmet, a színészi játék, a látvány és a zenék is tökéletesre sikerültek.
Imádtam az őrült és kiismerhetetlen Matthewt, Anna H. pedig szőkén is gyönyörű.

Tünde_JLT

Nekünk nagyon tetszett, mert nem volt sablonos. Érdekes volt, izgalmas és elgondolkodtatok. Vajon mi is épp egy…

Vicky3

Nagyon érdekes az alapkoncepciója, egyáltalán nem az amire számítottam, jók a szereplők, de sajnos a felénél már kitalálod, miről is van szó és utána nagyon unalmas. Én még vártam volna valami csavart a végére.

brena

Nem egy tucat film, megmarad az agyadban egy darabig. Érdekes ötlet. Imádtam a színészeket és a szigetet. Nyaralni akarok menni most azonnal :)

1 hozzászólás
JasonDixon 

Sajnos nekem nem tetszett, pedig az előzetese alapján nagyon vártam. Tényleg érdekes a koncepció és Matthew ismét hozza a tőle elvárt színészi játékot, de nekem ez most csak 6 pontot ért.

happybeboop 

Szép képeket kapunk, és a színészek is rendben voltak, de valahogy nem állt össze a sztori. Nem a végső csavar zavart a legjobban(bár elég hamar lehetett tudni, mit akarnak kihozni belőle). Nekem az összekötéssel voltak problémáim. Kicsit hézagosnak éreztem.

Farkas_Évi

Kiszámítható és annyira nem egy nagy durranás. Lehetett volna sokkal izgalmasabb is.
A helyszín csodaszép.. Én is szívesen horgásznék ilyen körülmények közt.
A tenger a tengerparti város, kis szigetek…. Álomhely… De a történet sajnos nagyon lapos.

Zorovic 

A csipetnyi Matrix, egy csipetnyi Eredet, csak a kisfiús szál volt némileg mellényúlás. Szerintem elbírt volna több misztikumot is a történet. Mindenesetre MM jól kipattintotta magát a sok évnyi szikár szerep után. :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján