Verdák 3 (Verdák 3.) (2017) 142

A legendás Villám McQueen egyszer csak ráeszmél, hogy partvonalra szorították imádott sportágának szélsebes ifjú versenyzői. Hogy ismét régi dicsőségében tündökölhessen, egy lelkes fiatal szerelő, Cruz Ramirez segítségéért folyamodik, aki tudja, miként lehet McQueen újra nyerő. A néhai Hudson… [tovább]

angol
magyar

Képek 23

Szereposztás

Owen WilsonVillám McQueen (hang)
Cristela AlonzoCruz Ramirez (hang)
Chris CooperFüsti (hang)
Nathan FillionSterling (hang)
Larry The Cable GuyMatuka (Cimbi) (hang)
Armie HammerVihar Jackson (hang)
Bonnie HuntSally Carrera (hang)
Tony ShalhoubLuigi (hang)
Guido QuaroniGuido (hang)
Kerry WashingtonAdati Nati (hang)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 16

Várólistára tette 77


Kiemelt értékelések

Theana 

Igazából az úgy volt, hogy mikor drága kisöcsémmel megnéztük a 40 másodperces trélert, akkor mi azonnal arra gondoltunk, spoiler. Hát igen, ööööö, no comment.

Wow…
Mindig is szeretni fogom Matukát, a híres Villám McQueent, Sallyt, a 66-os utat, meg Luigit és Guidot, Dokit, meg az autóversenyzést, és a nagy tütűs traktorokat. És sok mindent lehet rá mondani, vannak hibái, de a karakterek viszik a nagy részét. Mert nagyon szerethetőek, megérthetők, és olyan tulajdonságaik vannak (a hibáikkal együtt), ami miatt a végén mégis azt tudom mondani, hogy igen, nagyképű, de hatalmas szíve van, és tudom, mindez naaagyon nyálas, de így van.

Érezhető volt a „vég íze”, és a Thunder Hollowig nem is nagyon értettem, hová megy a történet, vagy hogy mit akarnak most, mi értelme, de szép lassan minden a helyére került és sírtam, mert olyan gyönyörűek voltak azok a pillanatok, hogy csak meghatódni tudtam rajtuk. Kicsit úgy éreztem, Matukáék félre lettek „dobva”, de értem, hogy most nem ők voltak a főszerepben, csak nem tudom… megszoktam őket, és furcsa volt. De az egész filmet nagyon reálisnak éreztem, ami egy kicsit elszomorító, de hát igen, így van, lesz, volt. Attól még emlékezhetünk a legendáinkra.

unknown

Szerintem nagyon jó volt!
Villám McQueen visszatért 6 év után.
Bejöttek az új autók, új látvánnyal, új technológiával, ezért Villám McQueen-nek döntenie kellett, mit akar kezdeni magával.
Megkedveltem az edzőt is spoiler, nagyon jó volt a személyisége. Bár a módszere nem teljesen. spoiler
Az utolsó verseny nagyon érdekes volt spoiler.
Nem tudom leírni a lényeget, amit mondani szeretnék, ami megfogott érzelmileg, amit sajnálok spoiler, aminek örülök… De ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg. Nagyon jó lett.

NaNa_88 

Egyrészt nagyon cuki és vicces, másrészt pedig sok helyen megható. Többször is megkönnyeztem. Hol mosolyogva, hol lefelé görbülő szájjal. Tökéletes és méltó lezárása az egész történetnek. A végén Villám festése valami hihetetlenül jó volt. Imádtam. *-*

agi89

Wááááá imádtam. *-*
Annyira jó volt!
A nevetés garantált (és én még 1-2-sok részt meg is könnyeztem).

Hihetetlen McQueen az örök kedvencem maradsz! ♥

1 hozzászólás
Bálint_Péter 

Nem akartam szeretni, mert az első rész nagyon nagy kedvencem, azonban a második rész anno nagy csalódás volt. De ennek ellenére tetszett és spoiler.
Kicsit szomorú nézni a kiöregedő versenyautókat és az ember önkéntelenül arra gondol, hogy egyszer ilyen helyzetbe kerül (és már nem is olyan soká :(( ) A film trailerénél gondoltam, hogy na erre nem biztos, hogy elviszik a gyerekeket, de azért nem volt olyan vészes, mint amit az előzetes sugallt (nem a rokkant Villám szenvedését kell végig nézni a roncsterepen amíg szép lassan kimúlik). Lehet kicsit felülpontozom ahhoz képest, mint amit érdemelne, de szerintem elég jó volt egy harmadik résznek. 7/10

LukeSkywalker 

Majdnem teljesen helyrehozta a törést, amit a 2. rész okozott.
Az első rész szívét-lelkét nem éri el, de megközelíti. (Csak kérem, Mr. Lasseter, ne legyen 4. …)

Verdák > Verdák 3 > Verdák 2

Lilla99 

Ez az! Erről van szó. Végre visszatért az, amit az első részben úgy megszerettem. Villám McQueen, a versenyzés, az szerethető mellékkarakterek. És természetesen egy pár új szereplő is. Nagyon tetszett az egész történet, és egy pillanatig nem untam. Örültem az új szereplőknek, Cruz nagyon jó karakter lett és örülök, hogy spoiler Aztán meg, hogy spoiler, már nem is beszélve. Bár kicsit hiányoltam a mellékszereplőket az első részből, de azért belőlük is kaptunk. Meg visszakaptuk egy kicsit spoiler és az ő történetéről is megtudhattunk többet. Az első rész azért még mindig egy kicsit jobbnak bizonyul, viszont ha elfelejtjük a másodikat, akkor tökéletes kis trilógia lett ebből is, amit szívesen megnézek bármikor.

viky0222

A második rész után egyáltalán nem gondoltam volna, hogy bármennyire is élvezni fogom, de fényévekkel jobban sikerült. Nem annyira jó, mint az első, azt semmi nem tudja felülmúlni, de jól elvoltam vele. Örültem, hogy jobban visszatértünk a versenyzéshez, megint inkább Villám McQueen lett a főszereplő, és nem minden hangsúlyt Matukára fektettek. Mert bármennyire is imádom őt, a másodikban kicsit sok volt belőle, itt sokkal jobban a szívemhez nőtt megint. :)
Ettől függetlenül azért a régi jó szereplők kicsit háttérbe szorultak, amit sajnáltam. Ha már lezárás, kicsit többet is szerepelhettek volna. spoiler
Ha már vég: nekem nagyon tetszett, ahova elvitték. Sokáig nem tudtam, hogy mégis hogyan fogják lezárni, de kifejezetten jónak tartom, hogy spoiler
Biztos nem lesz annyiszor újranézős, mint az első, de pozitív csalódás lett.

Elephant

Egy kicsit furcsa volt látni, amint Villámban eltörik valami legbelül, mikor ráébred, hogy nem elég gyors. Furcsa, hiszen ő volt a nagy Villám McQueen. Imádom ezt a mesét, biztos újranézős lesz. Sokakkal ellentétben én még a másodikat is szerettem, mert úgy éreztem, nem akar ugyanolyan lenni, mint az első, nagy sikert arató alkotás. És mivel nem akart olyan lenni, csak egy másfajta történetet szeretett volna elmondani, szintén tetszett nekem.

Kemiviki 

A második résznél fényévekkel jobb, s maga a végkifejlet is jó lett. Így kellett történnie.
Viszont a film eleje számomra unalmas volt. Cruz karaktere pedig nem volt szimpatikus.
Ui: Hogy születnek az új kocsik??


Népszerű idézetek

MrsCumberbatch 

Nem a kudarctól kell félned, hanem attól hogy esélyt sem kapsz.

Dexter79

Cruz: Úgy örülök, hogy én készíthetlek fel. Kiskoromban mindig néztelek a tévében.
McQueen: Ooooh, nem mondod?
Cruz: Ezek a fiatalok is ügyesek, de szeretem a kihívásokat.
McQueen: Haha, annyival nem fiatalabbak.
Cruz: Te leszel a senior projektem.

Dexter79

Versenyző: McQueen még mindig nincs itt? Újoncként egyszer már ezt eljátszotta. Legalábbis a nagyapám szerint.


Folytatása

Összehasonlítás

Verdák


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján