Kedvencelte 2

Várólistára tette 29


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Laza, könnyed, néha kicsit bugyuta, de amúgy cuki sorozat. Bár a kirekesztés és a félelemből eredő utálat eléggé központi téma. Vígjáték ugyan, de van benne pár okosság.

julcseee 

Na jó, egyértelmű a célközönség: Tinédzserek, sőt, megkockáztatom, hogy ilyen 5-6 évesek is simán jól elszórakoznának rajta. Nagyon sokszor nagyon kis bugyuta a sorozat. és mégis, ÉS MÉGIS végignéztem tök gyorsan. Valahogy mégis nézette magát.
Varázslatról szól a sorozat, tündérekről, manókról, és egy lányról aki ebbe hirtelen belecsöppen. Kis aranyos sorozat, 25 perces részekkel. Ha egy szóval kéne jellemeznem: cuki.

Honey_Fly 

Nagyon tini, vagy még inkább pre-tini, igazán cuki sorozat. A tündérek sziruposan kedvesek, a manók csínytevők és a bonyodalmaktól sem fogjuk tövig rágni a körmünket. Kedvesen szórakoztató.

Szencsike 

Ha a sorozat célközönségébe (kb. 10-16 éves korig ajánlott, utána már elég butácskának fog tűnni) tartoztam volna, biztosan jobban élveztem volna. Fiataloknak szánják, így ennek megfelelően leegyszerűsített sztoriról és karakterekről van szó (Imogentől a falra másztam, annyira idegesített egy idő után minden megjelenése, ennyire „egyszerű” volt az ő karaktere). Egynémelyik színészen/színésznőn nagyon látszik, hogy sokkal idősebb mint 16-17 éves, de hát ez legyen a legkevesebb. Nagyon kis cuki, aranyos sorozat, ötletes sztorival, könnyen darálható 23 perces epizódokban tálalva, igazi kis limonádé.


Népszerű idézetek

MrsCumberbatch 

– Segíthetek?
– Hát… Csak.. a… a falat csodáltam.
– A bolttal együtt járt. Tetszik, mert megtartja a tetőt.

1. évad 2. rész – Varázslat a levegőben
Dia 

– Could you give us any hints about the test? (Darra)
– I find reading the textbook helps. (Professor Maxwell)

1. évad 1. rész – Mágikus baleset

Hasonló filmek címkék alapján