Vad évad (2011) 51

The Big Year
100' · amerikai · vígjáték 12

Brad, Kenny és Stu megszállott madárrajongó, látcsővel felfegyverkezve vadásznak a legkülönbözőbb fajokra. A három elszánt és rettenthetetlen madarász benevez az Év legjobb madármegfigyelője címért folytatott versenyre. A különleges díjat az a versenyző kapja, aki egy esztendő leforgása alatt… [tovább]

magyar
angol

Szereposztás

Jack BlackBrad Harris
Steve MartinStu Preissler
Owen WilsonKenny Bostick
Rosamund PikeJessica
Zahf ParooPrasad
Cindy BusbySusie
Kevin PollakJim Gittelson
Rashida JonesEllie
JoBeth WilliamsEdith Preissler
John Cleesenarrátor (hang)

További szereplők

Kedvencelte 5

Várólistára tette 31


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Fontosabb egy hobbi mint a család? Megéri egyiket feladni a másikért? Meg lehet tartani az egyensúlyt? Ha igen, milyen áron? Ezekre a kérdésekre ad választ ez a meglepően komoly vígjáték. Sok jó poén, sok jó színész által tálalva. De azért a mondanivaló sem hiányzik belőle.

AniTiger 

Este ott ragadtam a tévé előtt, ahogy általában, amikor ez a film megy.
A madarakat nem szeretem, inkább a puha, simogatható, de főleg macskaféle állatok felé húz a szívem és mégis ez az ornitológia bolond film megvett kilóra!

Aranyos, humoros, de komoly történet. Az én kedvenc jelenetem az, amikor apuci benyögi, hogy „van valami bagoly az erdőben és meg akarom nézni”. Haláli! :D

Hippoforaccus 

Hobbi madarászként elfogult vagyok, de imádom ezt a filmet. Gyönyörű látványvilágú, kellemes hangulatú történet, elegyítve egy zseniális vígjátékkal.
Kiváló szereplőgárda és (tudom már említettem, de) zseniális humor. Akárhányszor meg tudom nézni.

kkata76 

Jó kis film volt remek színészekkel. Gyönyörű tájakon forgatták, rengeteg szép és aranyos madárka van benne, a történet is jó volt, és még jókat is nevettünk rajta. Ja, és amíg el nem felejtem, nagyon tetszett a zenéje!

walksdowonders 

Annyira más, annyira bájos, annyira emberi. =) Mindez gyönyörű helyeken, nem kevésbé gyönyörű madarakkal. Elejétől a végéig szerethető.

StAngela 

Nem vagyok nagy madár-rajongó, ellenben természetbarát és kalandor típus annál inkább. Számomra a madarak helyett a természet volt a nyerő, a csodás tájak, az emberek között szövődő kapcsolatok. Mégis valahogy nem tudtam nem szeretni a távcső elé kerülő csodás tollas jószágokat! Gyönyörűek voltak egytől egyig a maguk nemében. :)
A végén pedig az egészből levonható tanulság volt a legjobb.
Vagyis, hogy a győzelem időszakos öröme nem pótolhatja a valódi boldogságot!


Hasonló filmek címkék alapján