Útmutató bébiszittereknek szörnyvadászathoz (2020) 25

A Babysitter's Guide to Monster Hunting
98' · vígjáték, fantasy, családi 7

Amikor Halloween estéjén egy mumus és a szörnyei elrabolják a kisfiút, akire vigyáz, a gimis Kelly csatlakozik a Bébiszetterek Rendjéhez, és felveszik a harcot a bestiákkal. (Netflix)

Szereposztás

Tamara SmartKelly Ferguson
Oona LaurenceLiz Lerue
Tom FeltonThe Grand Guignol
Indya MoorePeggy Drood
Ian HoJacob Zellman
Cameron BancroftPete Ferguson
Crystal BalintAlexa Ferguson
Útmutató bébiszittereknek szörnyvadászathoz (2020)
Forgatókönyvíró
Zeneszerző

Kedvencelte 1

Várólistára tette 23


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Amikor elkezdtem nézni, úgy voltam vele, hogy: Gagyi horror kezdőknek. De aztán végül egy elég aranyos kis filmecske kerekedett belőle. Nem azt mondom, hogy befejezetlen lett a vége, de pont olyan, hogy nem lepne meg, ha lenne második része is.

bubimentesvíz 

Sokkal rosszabbra számítottam. Nekem mondjuk tetszett, néha azért megijedtem, de aranyos volt. Ha ezek után ahogy így befejezték ezt a filmet, nem csinálnak második részt… ártana ha így bevezették a dolgokat, még meg is nézném, mert nagyon tetszett a film alaptörténete. Mondjuk talán sorozatban jobban elnéztem volna mint most filmben, de lehet, hogy ez csak nálam van így.

desertangelable 

Vannak gyerekfilmek, amiket felnőtt fejjel is legalább annyira lehet élvezni. Na ez nem tartozik közéjük. 12 évesen valószínűleg nagyon szerettem volna, ha éppen nem félek tőle, mostanra ez nekem már túl gyerekes.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján