Újra karácsony (2020) 17

Just Another Christmas · Tudo Bem No Natal Que Vem
100' · brazil · vígjáték, családi

Egy családapa, aki utálja az ünnepeket, bennragad egy olyan időhurokban, ahol mindig karácsony van, és közben rájön, hogy mi a legfontosabb dolog az életben.

Szereposztás

Arianne BotelhoAninha
Louise CardosoTeodora
José Rubens ChacháTio Victor
Rodrigo FagundesLuiz Cláudio
Levi FerreiraVô Nhanhão
Leandro HassumJorge
Giselle LopesSoraia
Elisa PinheiroLaura
Miguel RômuloLeo
Danielle WinitsMárcia

Kedvencelte 1

Várólistára tette 28


Kiemelt értékelések

blackbeakwitch 

Hú, hát én arra számítottam, hogy ez egy tipikus klisés főszereplő 600x újraéli ugyanazt a napot (ami ezúttal karácsony napja) film lesz, de nem ezt kaptam, aminek örülök.
Szokatlan történet, de igazából bejött.
Sokszor voltak benne bugyuta és cringe jelenetek, meg a főszereplő is túl sok volt a film háromnegyedéig, de amúgy nagyon szórakoztató kis karácsonyi film.
A végére megható és elgondolkodtató lett.
Egyszernézős, karácsonyi hangolódásnak tökéletes. :)

Bea_Csakegyolvasólány 

Sokkal többet vártam a filmtől…Idegesített, hogy újra és újra ismétlődik az a nap. Jó, tudom miért, de akkor sem kellett volna kismilliószor megismételni. Bár voltak vicces részei is, amik mosolygásra kényszerítettek. Ugyan akkor el is gondolkodtató maga a film. :)

Krenai 

Az első harminc perc után félbehagytam, egyáltalán nem kötött le, de mivel ez vagy a harmadik karácsonyi film volt, amit nem fejeztem be a héten, így gondoltam ebből elég, és már csak azért is végignézem. Szerencsére nem bántam meg. Féltem, hogy a szokásos történet lesz, amiben a főszereplő újra és újra átéli karácsony napját, miközben semmi se változik körülötte, de szerencsére kicsit csavartak a történeten és közben telt az idő. Vicces volt, hogy mennyire másképpen tudjuk élni az életünket, mint ahogy azt elképzelnénk és mennyire meg tudnak változni azok a dolgok, amiket értéknek kezelünk. Az a gondolat is tetszett, hogy mennyire el tud telni az élet mellettünk és a karácsony minden évben ugyanolyannak tűnik, ugyanazokkal az eseményekkel és poénokkal, pláne, ha idegesítő a család.
Imádtam, amikor Shrekről beszéltek, szeretem azt a karácsonyi filmet, és azt is nagyon szerettem, amikor a Klaus ment a háttérben.
Sokszor volt unalmas, középszerű, viszont összességében tetszett és egyedi karácsonyi filmnek mondanám.

vvn_e 

Az első 30 percet végig kell szenvedni, és túl kell tenni magunkat a túljátszós, ripacskodáson, utána viszont egy egészen szép és kedves karácsonyi filmet kapunk, amiben persze van pátosz, meg klisék, de mégis valahogy egyedi az egész és meg lesz feloldozása.
Amúgy elég sok netflix-karácsonyi filmet néztem a napokban, de megkockáztatom, hogy ezt volt az egyik legértékesebb/értékelhetőbb (most a Klaust, ami egy csoda nem számítom ide) pedig a 20. percnél rezgett a léc, hogy kikapcsolom.

a_girl92 

Nem volt ez olyan rossz elsőre sokat nevettem,bár mikor már 5xre ment le kb újra ua az a kari kb akkor már kissé kezdtem unni……..


Hasonló filmek címkék alapján