Várólistára tette 5


Kiemelt értékelések

Shad 

Hát nem is tudom…sztori alapvetően elég kiszámítható, a legtöbb nagy durranást kitaláltam előre, de talán, mert túl sok krimit nézek:D ki tudja:P Sokat nem is fűznék hozzá, amitől mégis a képernyő előtt maradtam az a karakterek és legnagyobb bánatomra nem is annyira a két főszereplő>< Az ő tinédzser énjüket megformáló fiatal színész sokkal maradandóbb volt számomra. Talán, mert a karakterük is sokkal jobban volt megírva. Ott még Jong Sam (Il Seung) agya hihetetlen gyorsan dolgozott, ügyesen mászott-ugrált-szökött, beleolvadt a környezetébe. A fiatal Jin Young pedig kellően elkényeztetett tinédzser volt :) aztán ugye történt, ami történt és talán még az elején Il Seung mutatott nééémi maradékot a régi énjéből, de őszintén elég vérszegénykére sikeredtek. Annak ellenére, hogy többször az mentette meg őket, hogy mindig kitalált egy vésztervet, de magában a nyomozásban a megfigyelőképessége és fizikai ügyessége mintha nem is létezett volna… Viszoont a „jó” oldalon ott van az ügyészünk, aki amúgy egy kicsit nagyon szemétláda, de a végére egész szerethető lesz:D A Csapatvezetőnk, akinek a karaktere sokrétű volt és ott van ahjussi Cheol Ki (Jang Hyun Sung ♥♥♥), Mindhárom remek karakter, a két másik rendőr engem többnyire csak fárasztott. Aztán ott van a "gonosz"oldal itt viszont tobzódtunk a remek alakításokban. A két segítő ugyanúgy fárasztott, mint a két rendőrünk. Gondolom ők akartak lenni a humor faktor… viszont!
Choi Won Young kellően alakította az igazi szemétládát (imádom a hangját:D), Yoon Yoo Sun a fiáért mindenre képes nőt, az öreg pedig…nem hiába sokszor játszik főgonoszt:D
Ahh és a jó oldalról ne felejtsük el a kicsit ügyefogyott „tesót” Ddakji-t és Cheol Ki fiát játszó kis srác egyszerűen zabálni való volt:)
Kinek? nyomozós, nem igazán véres, de azért vesztünk el embereket. Romantika szinte nulla, mint minden ilyen típusú sorozatban. Viszonylag kevés humor (ami van bár ne lenne) , ettől függetlenül pörgős kis sorozat, csak egyszer-kétszer éreztem, hogy időt húzó üresjáratban lennénk. Egynek , kikapcsolódásnak, fáradt aggyal megteszi :)


Hasonló filmek címkék alapján