A született kémek (Totally Spies! 1.) (2001–2012) 107

Mi történik amikor három Beverly Hills-i lányt meggondolatlanul belevetnek a nemzetközi kémrendszer veszélyekkel teli világának a sűrűjébe? Sam, Alex és Clover mindhárman egy gyorstalpaló tanfolyamon vesznek részt a kémmé válás folyamatában a Totally Spies-ban.

Minden akkor kezdődik,… [tovább]

Szereposztás

Fily KeitaClover
Claire GuyotSam
Céline MaugeAlex
Céline MaugeMandy
Jean-Claude DondaJerry
Cedric SmithProf. Link

Kedvencelte 46

Várólistára tette 59


Kiemelt értékelések

worsi 

No igen, elfogult vagyok. Gimis éveim kedvenc sorozata volt. Annyira, hogy mikor a szóbeli érettségi napján reggel bementünk, és megtudtam, hogy délután kerülök csak sorra, inkább addig hazamentem és megnéztem az aznapi két epizódot.

Lilla99

Mindig is nagyon szerettem ezt a sorozatot. Amikor még ment a tv-ben és pont elcsíptem, teljesen mindegy hogy volt e valami más dolgom, biztosan ott maradtam és végig néztem az aktuális részt. Viszont egészen eddig még nem volt alkalmam teljesen végignézni minden részt. Főleg az 1-2.évad ment a tv-ben szóval azokat nagyjából már jól ismertem, a többi rész viszont teljesen új volt a számomra. És azt kell, hogy mondjam nem csalódtam. Tetszettek a későbbi évadok, illetve az apróbb változtatások is, amit tettek. A főcímdalok közül mondjuk nekem mindig is az első évad zenéje lesz a kedvencem, szerintem az a legjobb. Viszont nagyon tetszettek a 3.évadban bevezetett epizódok végén lévő kis rövidke bejátszások. Azt sajnáltam, hogy utána elhagyták. A nagyobb változás a sorozatban akkor következett be, amikor a lányok már spoiler. Szerintem ezek a részek is jól sikerültek, bár nekem néhol már kicsit bugyutának tűntek a gonoszok indokai, hogy miért csinálják azt, amit. Illetve örültem neki, hogy nem sokáig tartották meg spoiler. A mínusz egy csillag a sorozat vége felé került le, többek között a már említett gonoszok miatt is, illetve a hatodik évad miatt. Nem volt rossz évad, de én már az ötödik évaddal befejeztem volna a sorozatot. Vagy felcseréltem volna a két évad záró epizódját, mert szerintem a sorozatzáró epizód olyan semmilyen lett, mint egy átlagos évadzáró. Az ötödik évad befejezése viszont spoiler helytállóbb lett volna. Összességében nagyon szeretem mindezek ellenére is a sorozatot, és szerintem a jövőben még párszor biztosan meg fogom nézni, ha nem is az egész sorozatot de az első pár évadot biztosan.

eszternemeszti

Nagyon-nagyon szerettem! Azzal kapcsolatban jutott eszembe, hogy ennek a nézéseit még nem írtam be, mert idén 20 éves a Totally Spies!!!! Bakker, egyidős velem a sorozat!
Sosem voltam az a szoknyás-lányos lány, de ezt nagyon szerettem!

2 hozzászólás
KillerCat

Nem voltam sose az a lányos lány,de ezt a mesét akkor is szerettem. Utólag rá kell jönnöm,hogy a franciák nagyon szépen kiparodizálták az amerikai kémfilmek nem éppen kreatív és kicsit sem változatos sémáját,megkoronázva egy Charlie angyalainak betudható paródiával.

2 hozzászólás
Nadja_Blue

Először a kosárlabda táborban láttam az egyik edzés közbeni szünetben, aztán mikor nekünk is lett otthon Jetixünk, húgommal mindig néztük. Szerettem, de néha jobban élveztem, amikor nem harcoltak, hanem csak a hétköznapi életüket élték.

1 hozzászólás
Lahara 

Nem minden részt láttam, de nem is fontos, ez csak afféle animepótlék volt, amikor nem tudtam hozzájutni igazi animékhez.

2 hozzászólás
eightveez

Örök kedvencem marad, hiába nem vagyok már 11 éves, a mai napig szívesen nézem, és még mindig ugyan úgy képes vagyok beleélni magam az epizódokba, mint akkor.

nettikeee 

Jaj, de szerettem őket! Úgy imádtam! És mennyire irigyeltem őket! :P

Aldara

Kiskori éveim egyik nagy kedvenc sorozata volt, és nem tudok nem elfogult lenni. Nagyobb szemmel talán már kicsit gyerekesnek tűnhet néhány részlete, de más dolgokat meg pont így lehet fölfedezni, ezért úgy gondolom, hogy minden korosztály számára megállja a helyét.


Népszerű idézetek

MoiraCarey 

Alex: Ezen a járaton adnak valami filmet?
Clover: Minek néznél filmet, amikor benne vagyunk?

4. évad 20. rész – Mintha nem is kémnek születtek volna – 2. rész
MoiraCarey 

– De itt nem erről van szó. Szennyezi az egész környezetet!
– Helyes. Ha rajtam múlna, rólam neveznék el az ózonlyukat.

5. évad 24. rész – Totális ciki!
MoiraCarey 

*Riasztó*
Clover: Mi ez, valami orosz diszkó?

3. évad 17. rész – Ronda rovarok? Fúj
MoiraCarey 

Alex: Clover, mi elképesztően megtudszevalahabocsátani módon sajnáljuk.

5. évad 6. rész – Geraldine visszatér
MoiraCarey 

– Megyek a társalgóba. El kell ájulnom egy kicsit.

1. évad 11. rész – Szilikonvölgy
MoiraCarey 

Sam: Tudom, mindenki csúfolódik rajtuk, és senki sem akar ilyen lenni, de szerintem ez nagyon nem helyes. Úgy értem, nélkülük nem lenne internet, se MP3, de még bankkártya sem. Sőt, nélkülük nem lenne WOOP sem, ugyanis lássuk be: stréberek nélkül nem lenne Jerry, el tudjátok képzelni? Nem lenne X-púder, sugárhajtású derékszíj, se más. Ha találkozok Jerryvel, nagyon meg fogom dicsérni őt.

3. évad 10. rész – Szuper kretén eset
1 hozzászólás
MoiraCarey 

[Mandy amikor lézerfegyver-szemüvegben véletlenül meglátja a tükörképét]

– Mi? Hjaj! Miért nem mondta senki, hogy ilyen hülyén nézek ki ebben?

[És eldobja, slay]

4. évad 26. rész – Teljes lebukás! – 3. rész
MoiraCarey 

Alex: Nem is értem, hogy a kagylóknak miért nincs klausztrofóbiájuk.

5. évad 3. rész – Ördögi tanár
MoiraCarey 

Clover: Csak hogy tudd, olyan valakit keresek, aki tudja, mi kell nekem, anélkül, hogy én tudnám, mi kell nekem.

3. évad 19. rész – Fung Shui? Juj!
MoiraCarey 

Mandy: A szerelésed üti a chakrád színét!
Clover: Mi ez a rossz jóga-duma?
Mandy: Az asztráltested lejárt lemez!

3. évad 22. rész – Jóga? Soha!

Folytatása

Összehasonlítás

Totally Spies!


Hasonló filmek címkék alapján