Totally Spies! – A született kémek (2001–2012) 69

Mi történik amikor három Beverly Hills-i lányt meggondolatlanul belevetnek a nemzetközi kémrendszer veszélyekkel teli világának a sűrűjébe? Sam, Alex és Clover mindhárman egy gyorstalpaló tanfolyamon vesznek részt a kémmé válás folyamatában a Totally Spies-ban.

Minden akkor kezdődik,… [tovább]

Szereposztás

Fily KeitaClover
Claire GuyotSam
Céline MaugeAlex
Céline MaugeMandy
Jean-Claude DondaJerry
Hirdetés

Kedvencelte 24

Várólistára tette 32


Kiemelt értékelések

worsi 

No igen, elfogult vagyok. Gimis éveim kedvenc sorozata volt. Annyira, hogy mikor a szóbeli érettségi napján reggel bementünk, és megtudtam, hogy délután kerülök csak sorra, inkább addig hazamentem és megnéztem az aznapi két epizódot.

KillerCat

Nem voltam sose az a lányos lány,de ezt a mesét akkor is szerettem. Utólag rá kell jönnöm,hogy a franciák nagyon szépen kiparodizálták az amerikai kémfilmek nem éppen kreatív és kicsit sem változatos sémáját,megkoronázva egy Charlie angyalainak betudható paródiával.

2 hozzászólás
Nadja_Blue 

Először a kosárlabda táborban láttam az egyik edzés közbeni szünetben, aztán mikor nekünk is lett otthon Jetixünk, húgommal mindig néztük. Szerettem, de néha jobban élveztem, amikor nem harcoltak, hanem csak a hétköznapi életüket élték.

1 hozzászólás
Tini_98

Ezt a 6 csillagot csakis arra kapta, hogy régen nagyon szerettem. Most már egy részt sem tudok végignézni és nem értem, hogy mit szerettem rajta annyira, de hát ez van.

Lahara

Nem minden részt láttam, de nem is fontos, ez csak afféle animepótlék volt, amikor nem tudtam hozzájutni igazi animékhez.

2 hozzászólás
eightveez

Örök kedvencem marad, hiába nem vagyok már 11 éves, a mai napig szívesen nézem, és még mindig ugyan úgy képes vagyok beleélni magam az epizódokba, mint akkor.

nettikeee

Jaj, de szerettem őket! Úgy imádtam! És mennyire irigyeltem őket! :P

Andro 

Anno tetszett, mai szemmel nézve már nagyon béna és ostoba kis rajzfilm. Ekkor jöttek divatba a tini titkosügynökök, de szerintem ez már akkor is gáz volt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján