A született kémek (Totally Spies! 1.) (2001–2012) 101

Mi történik amikor három Beverly Hills-i lányt meggondolatlanul belevetnek a nemzetközi kémrendszer veszélyekkel teli világának a sűrűjébe? Sam, Alex és Clover mindhárman egy gyorstalpaló tanfolyamon vesznek részt a kémmé válás folyamatában a Totally Spies-ban.

Minden akkor kezdődik,… [tovább]

Szereposztás

Fily KeitaClover
Claire GuyotSam
Céline MaugeAlex
Céline MaugeMandy
Jean-Claude DondaJerry
Cedric SmithProf. Link

Kedvencelte 40

Várólistára tette 52


Kiemelt értékelések

worsi 

No igen, elfogult vagyok. Gimis éveim kedvenc sorozata volt. Annyira, hogy mikor a szóbeli érettségi napján reggel bementünk, és megtudtam, hogy délután kerülök csak sorra, inkább addig hazamentem és megnéztem az aznapi két epizódot.

Lilla99 

Mindig is nagyon szerettem ezt a sorozatot. Amikor még ment a tv-ben és pont elcsíptem, teljesen mindegy hogy volt e valami más dolgom, biztosan ott maradtam és végig néztem az aktuális részt. Viszont egészen eddig még nem volt alkalmam teljesen végignézni minden részt. Főleg az 1-2.évad ment a tv-ben szóval azokat nagyjából már jól ismertem, a többi rész viszont teljesen új volt a számomra. És azt kell, hogy mondjam nem csalódtam. Tetszettek a későbbi évadok, illetve az apróbb változtatások is, amit tettek. A főcímdalok közül mondjuk nekem mindig is az első évad zenéje lesz a kedvencem, szerintem az a legjobb. Viszont nagyon tetszettek a 3.évadban bevezetett epizódok végén lévő kis rövidke bejátszások. Azt sajnáltam, hogy utána elhagyták. A nagyobb változás a sorozatban akkor következett be, amikor a lányok már spoiler. Szerintem ezek a részek is jól sikerültek, bár nekem néhol már kicsit bugyutának tűntek a gonoszok indokai, hogy miért csinálják azt, amit. Illetve örültem neki, hogy nem sokáig tartották meg spoiler. A mínusz egy csillag a sorozat vége felé került le, többek között a már említett gonoszok miatt is, illetve a hatodik évad miatt. Nem volt rossz évad, de én már az ötödik évaddal befejeztem volna a sorozatot. Vagy felcseréltem volna a két évad záró epizódját, mert szerintem a sorozatzáró epizód olyan semmilyen lett, mint egy átlagos évadzáró. Az ötödik évad befejezése viszont spoiler helytállóbb lett volna. Összességében nagyon szeretem mindezek ellenére is a sorozatot, és szerintem a jövőben még párszor biztosan meg fogom nézni, ha nem is az egész sorozatot de az első pár évadot biztosan.

eszternemeszti 

Nagyon-nagyon szerettem! Azzal kapcsolatban jutott eszembe, hogy ennek a nézéseit még nem írtam be, mert idén 20 éves a Totally Spies!!!! Bakker, egyidős velem a sorozat!
Sosem voltam az a szoknyás-lányos lány, de ezt nagyon szerettem!

2 hozzászólás
KillerCat

Nem voltam sose az a lányos lány,de ezt a mesét akkor is szerettem. Utólag rá kell jönnöm,hogy a franciák nagyon szépen kiparodizálták az amerikai kémfilmek nem éppen kreatív és kicsit sem változatos sémáját,megkoronázva egy Charlie angyalainak betudható paródiával.

2 hozzászólás
Nadja_Blue

Először a kosárlabda táborban láttam az egyik edzés közbeni szünetben, aztán mikor nekünk is lett otthon Jetixünk, húgommal mindig néztük. Szerettem, de néha jobban élveztem, amikor nem harcoltak, hanem csak a hétköznapi életüket élték.

1 hozzászólás
Lahara

Nem minden részt láttam, de nem is fontos, ez csak afféle animepótlék volt, amikor nem tudtam hozzájutni igazi animékhez.

2 hozzászólás
eightveez

Örök kedvencem marad, hiába nem vagyok már 11 éves, a mai napig szívesen nézem, és még mindig ugyan úgy képes vagyok beleélni magam az epizódokba, mint akkor.

nettikeee

Jaj, de szerettem őket! Úgy imádtam! És mennyire irigyeltem őket! :P

GentleRain 

Anno tetszett, mai szemmel nézve már nagyon béna és ostoba kis rajzfilm. Ekkor jöttek divatba a tini titkosügynökök, de szerintem ez már akkor is gáz volt.


Népszerű idézetek

MoiraCarey 

– Megyek a társalgóba. El kell ájulnom egy kicsit.

1. évad 11. rész – Szilikonvölgy
MoiraCarey 

Clover: Az érettséget abszolút túlértékelik!

1. évad 5. rész – Gyermekjáték

Folytatása

Összehasonlítás

Totally Spies!


Hasonló filmek címkék alapján