Kedvencelte 1

Várólistára tette 34


Kiemelt értékelések

DianaRL

A Thor – Sötét világ után igazán jólesett valami olyat nézni, ahol a Marvel nem tett még magasról a karakterhűségre.
Nem tudnék olyan szereplőt mondani, aki ne lett volna emberi, tele hibákkal és jó tulajdonságokkal, és ne kedveltem volna meg. Mind Thor és Loki, mind a fiúk kapcsolatára az apjukkal felderült az arcom, megmelengette a lelkem ez az idill, amiből a filmekben nem sokat kapunk, csak a háttérből érződik, hogy egyszer ez ilyen is volt.
És nem mellesleg Fandralon könnyesre röhögtem magam.
Remek kis film, mozgalmas és épp elég hosszú, ennél az egy óránál nem is kellett több. Kellemes kikapcsolódás volt, azt hiszem, új kedvencet avattam.

blondeashell 

Hűha. A szívemet melengette ez a kis történet. Egyrészt ez az első Thor film egy sokkal jobban végződő kiadása, másképp kid Loki és Thor. És Odin. És képesek voltak x évtizedig, évszázadig, évezredig egy családként élni, szeretetben, bódogságban…stb. Nekem azért hiányzott Frigga, a filmekben nagyon szerettem, illetve az, hogy kiderüljön, Loki is jégóriás. Habár, azért a végén erre kapunk egy kis hintet, de egyébként még csak említés szintjén sem volt meg. Ráadásul kicsit összezavart, hogy Odin mindkét szeme megvan… Elnézést, volt. Gondolom ez csak annak tudható be, hogy sajnos a képregényekhez még nem volt szerencsém. Tudom, shame on me. :D


Hasonló filmek címkék alapján