Kedvencelte 1

Várólistára tette 5


Kiemelt értékelések

Katyesz 

Nem is tudom mit mondjak. Az események csak úgy robbantak az ember arcába. Mire az egyik probléma megoldódna jön a következő. Azt mondanám több volt a dráma mint az akció.
Megismertünk új arcokat, újabb képességeket. Egy kicsit sajnálom, hogy nem kaptak akkora figyelmet, mint kellett volna. Kicsit sok volt a közepénél a huzavona a tényleges ellenség kérdésében. Lehet egy picit túlértékeltem, de maga a színészgárda miatt is érdemes megnézni, és pörgésben sincs hiány az tény.

crissy 

Hmm, ez az évad kicsit gyengébb lett, mint az előző évad.
Nem nagyon tudom, hogyan írjam le a cselekmény úgy, hogy ne spoilerezzek el semmit. Igazából folytatódik a harc a Gifted diákok és az iskolai rendszer között, néhány plusz elemmel, csavarral és szereplővel megfűszerezve.
Bemutattak több új karaktert, akikről azt hittem, hatalmasat fognak durrantani, közbe szinte végig eléggé háttérbe kerültek azokkal együtt, akik amúgy főszereplők kellene, hogy legyenek. Megint szinte végig Pang vitte az egészet a hátán úgy, hogy az erejét alig használta, s inkább szónokként jelent meg. Az ikrek igazából csak statiszták voltak, semmit sem adtak hozzá, illetve vettek el a sorozattól.
De ennek ellenére a sztori szerintem megint hatalmas volt. Akkor kellettek a csavarok, amikor jöttek, olyan emberektől, akiktől kellett. Végig csak fogtam a fejem, hogy mégis mi jöhet még? Kiben lehet megbízni? Lehet, hogy ha egyszerre nézem meg az évadot, akkor több csavarra rájöttem volna, de így végig izgultam hétről hétre azért, hogy mi következik még.
Azért számomra a hibáival együtt ez még mindig az egyik legjobb thai sorozat, amit láttam, több okból is. Például a cselekmény nagyon egyedi és klassz, leköti az ember figyelmét. A színészek valami zseniálisat alakítanak, nagyon szuper volt ismét mindegyik. Emellett pedig példát lehet ettől a sorozattól venni olyan szempontból, hogy hogyan kell második évadot kiadni. Nem kezdjük előről úgy, hogy fél évadba belesűrítjük azokat a dolgokat, amiket láttunk már egyszer, khm ACTL. Nem kezdjük előről más színészekkel még akkor sem, ha szépen van megoldva a történet felvezetése, khm 2M2. Nem ugrunk összevissza az idővonalon, miközben folyton cseréljük a karaktereket és a helyszíneket, khm TWM 1 és 2 + BR. Nem. A sztori folytatódik ott, ahol abbahagytuk, a szereplők +/- néhány személy ugyanazok maradnak, és a helyszín sem változik.
Aki látta és szerette az első évadot, az nézze meg ezt is. Nem hozza azt a szintet, amit nyújtott az, de ennek ellenére egészen élvezhető.

Baly

Nálam ez messze felülmúlta az első évadot!
Ahogy halad előre a sztori, minden részben legalább 2 csavar és csak pislogsz, hogy mi vaaan.
Külön tetszett, hogy habár voltak új tehetséges diákok is, jóformán velük kezdődött, de aztán mégis megtalálták az egyensúlyt a régiekkel és mindannyian kellően elég műsoridőt és fontos szerepeket kaptak.
Wave – mindenkinek ilyen igaz barátot kívánok ^^
Punnt amennyire szerettem az elsőben, spoiler de nekem ő mindig egy különleges karakter marad. Talán azért, mert magamhoz is hasonló potenciált tudnék elképzelni.
Pang helyében pedig nem lettem volna. Elég sokszor ráhárították a felelősséget és állandóan döntés elé kényszerítették. Mégis mert új dolgokkal előállni.
Jajj és Claire! Amilyen picsának tűnik, annyira helyén van az értékrendje. Meg bírom ezt a rendes vagyok, de muszáj dívát játszanom stílusát xDD Jane ügyesen eljátszotta, teljesen más, mint az Angel Beside Me-ben.

A sorozat mondanivalója pedig elég király, de szerintem ez csak a végén rajzolódik ki rendesen. spoiler Ezt csak így spoiler alatt mert lelőném a legvégét ;)


Hasonló filmek címkék alapján