Tensei Shitara Slime Datta Ken (2018–2019) 7

That Time I Got Reincarnated as a Slime / TenSura · 転生したらスライムだった件
23' · japán · akció, kaland, vígjáték, fantasy, sorozat, anime 13
1 évad · 25 rész

A „Rimuru Tempes” egy új nyálka neve abban a fantasy világban, ami magába szívta a 37 éves Satou Mikamit, miután megölte őt egy rabló. Az átlagos életétől megszabadulva elkezdi kalandozásait ebben az új világban, mint egy különleges képességekkel rendelkező nyálka szörny, és olyan… [tovább]

Szereposztás

Okasaki MihoRimul
Furukawa MakotoBenimaru
Toyoguchi MegumiDai Kenja
Ootsuka HouchuuHakurou
Hidaka RinaMirim
MaoShion
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 13


Kiemelt értékelések

krlany 

Hát én ezt tökre bírtam. Az egész olyan volt mint egy világbéke, Tempest városa meg egy Woodstock, és a Vízöntő-korszak is beköszönté. Másfelől meg, mintha a Civilization videójátékkal játszanék, amivel játszani, még ma is menő, és egyre inkább az lesz, úgyhogy örültem, hogy leporolták nekem.
Szóval jó ez! Nah jó, a két utolsó rész, leginkább csak töltelék részek voltak. Amolyan minek. De azokat leszámítva, tényleg jó. No meg nagy fricska! Ember létedre nyálkaként újjászületni és törzsfejlődni. Volt humora annak, aki összerakta… mer'ugye minek látszik? Valami kis lökött fantasy-nek…
Szóval várom az OVA-t és a 2. évadot.

TiaManta 

Összességében kellemes kaland volt. Sok jó pillanattal, és sajnos még több sablonnal. Rengeteg dolgot túlságosan naivan kezelt a sorozat, de ez nem hiszem hogy baj, mert kb ilyen az életfelfogása. Bár meglepő módon van 1-2 rész ahol a komolyság épp jól állt neki, és nekem ezek voltak a kedvenceim, a legderűsebb részeken kívül az elején.
Nem kell nagy dolgokat várni tőle. Csak egy kis isekai, mágia, olykor főleg az elején jóféle humor, és fura szereplők garmadája.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján