Szinglik bolygója (2016) 14

Planet Single · Planeta Singli
136' · lengyel · romantikus, vígjáték

Ania egy fiatal, romantikus lelkületű tanítónéni, aki interneten keresi a hozzáillő párt. Úgy hozzák a körülmények, hogy épp Valentin nap estéjén találkozik Tommal, aki egy népszerű, de megosztó talkshow műsorvezetője. Tomnak megtetszik Ania romantizmusa és kitalálja, fogjanak össze. Meghívja őt… [tovább]

Szereposztás

Maciej StuhrTomek
Agnieszka WiedlochaAnia
Piotr GlowackiMarcel
Weronika KsiazkiewiczOla
Tomasz KarolakBogdan
Joanna JarmolowiczOla
Ewa BlaszczykOctawia
Michal CzerneckiAntoní
Danuta StenkaAnia anyja
Katarzyna BujakiewiczMaria

További szereplők

Várólistára tette 11


Kiemelt értékelések

kiruu

Egy borzalmas nap utan teljesen máshogy éltem meg ezt a filmet. Az első egy óra kettőnek tűnt, már reménykedtem, hogy mindjárt vége, de csak a felénél tartottam. Azt szögezzük le, hogy ez dráma (is). Lassú, vígjáték annyiban, hogy HAE, de különben nem vicces. Jó volt, kicsit Csúf igazság beütéssel, de valami mégis hiányzott. Furcsa, a karakterek főleg, és úgy az egész film. A második fele jobban tetszett, egész komolyra sikerült. És a poén az, hogy megkönnyeztem, bár ezt inkább ennek a rossz napnak tudom be. spoiler

christine

Csúf igazság hangulatú, azt a filmet meg imádom. Itt egy kicsit gyengébbek voltak a karakterek, de a cselekmény többnyire rendben volt, a sok kavarást leszámítva. Szét kell nézzek a cseh-szlovák filmek között; ha a többi is ilyen lájtos, kikapcsolós, akkor még néznem kell párat.

2 hozzászólás
julcseee

Én egy lightos vígjátékra számított, ami a film első egy órájában meg is volt, kb untam is. Aztán a második fele beindult, de annyira hogy volt ahol még könnyeztem is. Többször is. De közben persze vígjáték is maradt és a netes ismerkedést mutatja be persze kicsit kisarkitva. Meglepően jó volt.

otaksa

Több mai cseh, szlovák és lengyel vígjátékot kéne néznem. Jó volt, jókat derültünk rajta. Aki már ismerkedett neten, pontosan magára fog ismerni néhányszor.


Hasonló filmek címkék alapján