Szerelmünk napjai (2018) 36

Time Freak
104' · amerikai · sci-fi, dráma, vígjáték 12

Stillman, egy összetört szívű fizikus hallgató, épít egy időgépet, mikor a barátnője Debbie szakít vele. Legjobb barátjával, Evannel visszamennek az időben, hogy kijavítsanak minden hibát, amit elkövetett, hogy megmentsék a kapcsolatát.

angol
Magyar

Szereposztás

Sophie TurnerDebbie
Asa ButterfieldStillman
Skyler GisondoEvan
Mary Elizabeth BoylanSophia
Will PeltzRyan
Aubrey ReynoldsBlue Ribbons
Jillian JoyCarly
Joseph ParkAndy
Caden J. GregoireKyle
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 164


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát nekem nem igazán jött be. Untam, a szereplők idegesítőek, a sztori legfeljebb egyszer nézhetős, már akinek, én nem biztos, hogy újra fogom nézni, nem ezt vártam volna. A vége felé már elvesztettem a fonalat, és nem győztem vissza és vissza tenni az előző jelenetre, és már alig vártam, hogy vége legyen.

Lili98

Hát nem is tudom… Nem volt rossz, a tanulság nagyon jó benne.
De szerintem Asa és Sophie között nem igen volt semmi kémia, így nekem az egész nagyon hiteltelen volt. De lehet, hogy ezzel csak én vagyok így.
A sztori sajnos több sebből is vérzik, de nem egy borzasztó film. Én jól szórakoztam rajta, humoros volt.
Ami nem tetszett spoiler

A másik. Ha szakítani akarnak veled…hát azt tiszteletben kell tartani, mert nem hiszem, hogy ok nélkül szakítanak az emberrel. És Stillman nem igazán vette ezt figyelembe…

Végülis nekem tetszett, egynek elment, kicsit drámaibb romantikus film lett belőle.

7 hozzászólás
LukeSkywalker 

Hogy sikerült két, egymáshoz ennyire nem illő emberkét összeválogatni?
Szegény srácról eleve el sem tudom képzelni, hogy barátnője van. Sansa meg egyszerűen nem jó színésznő. Ketten együtt meg egy amatőr színjátszó kör teljesitményét is alulmúlják. Egy gimis előadásnak talán elmenne, de “komoly” filmnek rettentően gyenge. Azt hittem, legalább az időutazás-szál nyújt némi izgalmat, de ebben is tévedtem. Hát ez van.

3 hozzászólás
balika88

Az időutazós téma miatt kezdtem bele alapvetően és végülis rossznak nem nevezném, de kiemelkedőnek sem.
Valahol 6-7 pont között mozog…

Betsy086

Érdemes megnézni elégedetleneknek!
Vicces is,kedves is,tanulságos is!
Nekem tetszett!
Talán nem egyszernézős!
A befejező”mononlóg” sem semmi!
Nézzétek!

exceptwhen 

Semmivel sem adott többet, mint a Pillangó hatás-Az időutazó felesége-Időről időre kombó. Sőt, jóval alulmúlta mindegyiket. A szereposztásról ne is beszéljünk. A kémia már a film kezdetekor halott volt a két főszereplő közt. Olyan volt, mintha egy érett nő és a tinédzser kisöccse kavart volna össze. :(

farkas_niki 

Szeretem az időutazós filmeket, és a romantikusakat is. Kettő az egyben telitalálat :D tetszett a sztori, és a szereplőválogatás is :)

Emese_Szalai 

Nekem ez olyan egyszer nézhető volt. Egyébként cuki, és romi, de az előzetes alapján én többet vártam.

KyKy

Szeretem az időutazós filmeket, pláne, ha romantikus is, de ez az alkotás sajnos nem igazán lett számomra kedvelhető. A karakterek nem voltak túl jók, a srác pláne idegesítő volt, a történet sem nagy durranás, és a a végétől sem aléltam el. Nem lehetett együtt érezni és izgulni a szereplőkkel, emiatt nem került közel hozzám a történet sem, így pedig a film is nagyon felejthető lesz.

Saori

Lehet, hogy nekem alacsonyak az elvárásaim, látván, mennyire nem tetszik az általános véleményezőknek, de nekem nagyon bejött. De tényleg, egy ilyen sztorival sokkal de sokkal kevesebbre számítottam a filmtől, hogy majd jó nyálas, giccses és uncsi lesz, tele kínos jelenetekkel. Hát én nagyon jót nevettem az egészen. Nyálas is volt, kínos is volt, de őszintén, ha Evan nem lett volna a sztoriban, azt mondom, oké, tényleg olyan rossz, mint mondják.

Nekem a legjobban tényleg ez az Evanös szál tetszett, miatta nem vette magát olyan komolyan a film, és én azt nagyon szeretem. Nagyon jó volt mindegyik karakter, habár Debbie-t annyira… nem ismertük meg, vagy nem láttunk belőle sokat, ő kicsit kidolgozatlannak érződött, de így volt jó, mert nem /róla/ szólt a film.

spoiler

Szerintem jó kis film volt, sokkal többet adott, mint vártam tőle, és a befejezés abszolút tökéletes volt. Imádtam. :)


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Evan: Ah, red dots. Now we're getting somewhere.
Stillman: These are all my shitty moments from last year.
Evan: Well, my year would probably just be one solid red line.

Bogesxd 

Debbie: Oh my god, stop! I don't even know what you're talking about but the sound of it pisses me off.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján