Szerelem és szörnyek (2020) 137

Love and Monsters
109' · amerikai, kanadai · sci-fi, kaland, dráma, vígjáték 13

0 díj · 1 jelölés

Hét évvel a szörnyapokalipszis kirobbanása után az emberiség megmaradt része föld alatti bunkerekben húzza meg magát. Joel egy rádió segítségével felveszi a kapcsolatot egy távolabbi bunkerben élő szerelmével, majd úgy dönt, kimerészkedik a szörnyek uralta felszínre, hogy megkeresse a lányt.

angol
angol
Angol · Magyar

Képek 8

Szereposztás

Dylan O'BrienJoel Dawson
Michael RookerClyde
Jessica HenwickAimee
Ariana GreenblattMinnow
Dan EwingCap
Melanie ZanettiKala
Tandi WrightPauline Dawson
Tasneem RocAnna Lucia
Damien GarveyBill
Ellen HollmanDana

Kedvencelte 10

Várólistára tette 110


Kiemelt értékelések

Puska 

Hát ez nekem tökre bejött! *-*
Már az előzetes eléggé megfogott :D Szeretem a disztópiás/posztapokaliptikus filmeket hát ha még Dylan O' Brien a főszereplő és emellett még romantikus és humoros is. :3
Nagyon érdekes világban játszódott, nekem nagyon tetszett, alig vártam a különböző mutáns lényeket :D és kifejezettten örülök, hogy nem voltak benne pókok :D
A főszereplőnk Joel egy nagyon könnyen megkedvelhető srác aki egyébkénz egy az egyben Stiles :D Clyde és Minnow is nagyon jó arcok :D A kutyus Boy is irtó cuki :3
A cselekmény kicsit klisés és kiszámitható de ettől függetlenül nagyon élvezhető. Délutáni kikapcsolódáshoz tökéletes film! :)
Ha lesz második része A vége alapján van rá esély szerintem biztosan megfogom nézni! :D

UViki

Hát ez egy érdekes világ volt, amelyben nem szívesen élnék, de a film hangulata mégis nagyszerűvé tette. Abszolút tanulság, hogy nem szabad ölbe tett kézzel várnunk arra, hogy a dolgok megváltozzanak. Igenis tennünk kell érte.
Na mármost a főhösünk Joel, az elején egy elképesztően elfuserált kölyök, aki még a saját árnyékától is megijedne, de szépen lassan kivetkőzi magából és túlélő válik belőle.
Szörnyek ide vagy oda, az élet sokszor nagyon nehéz és mindig készen kell állnunk a legújabb változásokra.
Tetszett a film, adott valamit, talán egy életre szóló tanulságot, talán csak egy nagyszerű élményt, de mindenképpen egy különleges kalandot.
Ajánlom bátran, összeségében nagyon jó volt.

rhysciar

Ez a film remekül összehangolta a mostanában élő filmes és gaming trendeket: kalandfilm a javából egy szerethető főszereplővel, egy cuki kutyussal, és némi romantikával mellékszálnak. Komolyan, mintha egy erősen átdolgozott, zombik helyett szörnyes The Last of Us-t néztem volna, és ennél nagyobb dicséretet nem is kaphat ez a flim. Dylan O'Briannek jól állt a szerep, tökéletes választás volt a humoros jelenetek miatt, és a többiek is jól hozták a szerepüket. Várom a következő részt, remélhetőleg lesz belőle folytatás.

K_A_Hikari

Miután elolvastam @RóbertKatalin értékelését, tudtam, hogy én erre a fimre sort fogok keríteni. Valamikor.
Nos, az a valamikor ma lett, miután jelest kaptam ugyan a vizsgámra, de olyan szinten kiment belőlem minden adrenalin, hogy csak arra voltam képes, hogy bámuljam a képernyőt. Szegény Dylan helyettem is átélte az adrenalinfröccsöt. :D

Nem volt rossz film, de úgy érzem, sokkal több mindent ki lehetett volna hozni belőle, mert ez így nagyon egyszer nézős, felejthető kategória lett. Kikapcsolt, de semmi extra, bár ennyi bogár után a lakásba berepülő poloskában is potenciális veszélyes gyilkost látok, aki megöl álmomban.

1 hozzászólás
Sizzy 

Brutal jo film. Az elejen Joel eleg nehezen boldogult, gyava volt de azert elindult a baratnojehez. Kicsit Stiles-t lattam benne(Teen Wolf), de lassan legyozte a felelmet es a legnagyobb szornyeket is megolte. Es Boy, a kutya nagyon aranyos volt. Szornyen jo karakterfejlodest jart be. Tele van klisekkel es egyszeru film, de en imadtam. Csak ajanlani tudom.

SunflowerSz 

Igazából eléggé paródia jellege volt, emlékeztetett a Zombielandra is kicsit, de nem volt nézhetetlen. A kutya volt a legjobb szereplő :)

Honey_Fly 

Nagyon hasonlított a Kipora. Délutáni lötyögésnek jó volt.

piciszusz 

Nem volt ez annyira rossz, péntek esti langyinak elment. Sok a klisé, kitalálható a sztori, de azért aranyos.

Moony

Nagyszerű film volt, talán az egyik legjobb, amit idén láttam. Dylan O'Brien hihetetlen színész, és nagyon dühít, hogy nem értékelik őt eléggé. A történet bár klisés volt, de valahogy mégis működött. Talán mert a klisékre játszottak rá, és nem valami egészen újat akartak alkotni. Az egyszerűség volt a legjobb dolog a filmben, és nagyon értékeltem, hogy végre nem akartak valamit eltúlozni. Boy pedig a legszuperebb kutyus, aki valaha láttam, ő volt az egyik kedvencem.
Remek szórakozás volt, szuper viccekkel, és Dylan természetes stílusával, magávalragadó, és teljesen áttélhető. Alig várom a következő részt!


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Joel: Look, I know you guys all just think of me as some little, pathetic, adorable hedgehog. But I can take care of myself.

Bogesxd 

[a kutyához beszélve]
Joel: Was that your owner's? It's okay, you don't have to talk about it. Sorry.

Bogesxd 

Joel: And everything changed. And by everything, I mean cold blooded creatures. And by changed, I mean mutated and started eating us to death.

Bogesxd 

Joel: So, for most of human history, if you wanted to kill a cockroach, all you needed was your shoe. Well, suddenly you needed a shotgun. And sometimes even a tank. And sometimes even that doesn't work. Especially if you don't stay in the tank, Bob. Eventually the really big ones and our military took each other out. We lost 95% of human population in about a year. That's a lot of Bobs. And a lot of Todds.

Kitti2003

Joel: I Don't Want To Die All Alone At The End Of The World.


Hasonló filmek címkék alapján