Várólistára tette 8


Kiemelt értékelések

LoneWolf 

Az előzetes alapján féltem, hogy ez is nagyrészt eredettörténet lesz, amivel már tele a padlás, de szerencsére tévedtem… vagy talán mégsem akkora mázli? Lehet, hogy jobban jártunk volna, ugyanis a történet erős aktuálpolitikával megtöltve, értsd.: idegengyűlölettel (mondhatni űr-rasszizmussal) átitatva meséli el Clark hősködéseinek kezdetét, ahogyan anno a CW-s Supergirl széria is tette Kara-val, csak itt valahogy emészthetőbb a tanulság.
Ennek ellenére a tálalás nagyon gyenge. A sok akció és a rengeteg bedobált karakter (Lobo, Lex Luthor, J'onn J'onzz, plusz Parasite) mellett valahogy elvész a sztori lényegi része. Természetesen ilyen kevés időbe nehéz egy egyszerre szórakoztató és mégis mély sztorit belesűríteni, de a Man of Tomorrow annyira próbálkozott, hogy közben mindkettővel elbukott. A helyzeten csak rontottak a súlytalan, és bugyuta fordulatok, mint pl. a már más által is említett, random Godzilla méretűre nőtt „főellenség”, de kiemelhetném még itt spoiler. Írnom kéne valami pozitívat is? Nos, zsúfoltság ide, vagy oda, Lobo és J'onn karakterét remekül eltalálták, ahogyan tetszett a Kent család és Lois laza, mégis komoly ábrázolása is, (Velük ellentétben Luthor meg csúnyán kiszámíthatóra sikerült.) illetve az animáció is egész pofás lett, pedig a trailerek után kissé húztam a számat.
Összegezve: Pár erősebb elemét leszámítva, sajnos az új DC vonal első filmje csúnyán feledhető lett, így fölmerül a kérdés, hogy a soron következő darabok vajon ehhez illeszkednek-e majd, vagy ez még egy különálló sztorinak számít? Remélhetőleg hamarosan kiderül.

FélszipókásŐsmoly

Valami nagyon furcsa van az újabban megjelent DC animációs filmekkel… alapjaiban forgatják ki a karaktereket vagy a történetüket hatásvadász pillanatokért. Vagy nem értik a lényeget vagy tesznek rá. :( Még a Parazitából is Godzillát csináltak…


Hasonló filmek címkék alapján