Az Igazság Ligája: Pusztulás (DCUAOM 14.) (2012) 15

Justice League: Doom
75' · amerikai · akció, animációs, kaland 13

Batman, attól való félelmében, hogy a szuperhősök egyszer hátat fordítanak az emberiség védelmének, összeállít egy listát, amely Superman, a Csodanő, Villám, a Zöld Lámpás, a Marsi Embervadász és Cyborg gyenge pontjait tartalmazza, megmutatva, hogyan lehet őket legyőzni. A lista azonban rossz… [tovább]

angol

Szereposztás

Kevin ConroyBatman (hang)
Tim DalySuperman (hang)
Susan EisenbergWonder Woman (hang)
Nathan FillionGreen Lantern (hang)
Carl LumblyMartian Manhunter / Ma'alefa'ak (hang)
Michael RosenbaumThe Flash (hang)
Bumper RobinsonCyborg (hang)
Paul BlackthorneMetallo / Henry Ackerdson (hang)
Phil MorrisVandal Savage (hang)

Kapcsolódó zónák

DC Univerzum

249 tag · 561 karc · Utolsó karc: 2022. január 26., 21:53 · Bővebben


Kedvencelte 1

Várólistára tette 17


Kiemelt értékelések

Nelli0805

Jobb volt, mint amire számítottam. :-) Bár nem tudnak lekötni az olyan filmek, amiket túl sok az akciójelenet és a harc, itt mégis úgy éreztem, hogy az egésznek adtak olyan értelmet, amiért élvezni tudtam. A cselekmény felépítése jó volt, s Batman tudott úgy érvelni, hogy teljesen meg tudtam érteni az álláspontját. Mindig történik valami, mégsem túlzsúfolt és nincsenek üresjáratok sem.

Damien_Lambert 

Nem volt annyira jó, mint szerettem volna, de remekül bemutatta, hogy miért Batman a legveszélyesebb tagja a ligának még akkor is, ha nem birtokol semmilyen szuperképességet. Viszont most kíváncsi lettem a képregényre is, szóval arra is benevezek.

LoneWolf 

Azon kevés Batman (Igazság Ligája) történetek egyike, melyek eredetije magyar megjelenést is kapott, ráadásul összehasonlítva a kettőt, nekem jobban tetszett az animált verzió, tekintve, hogy összetettebb egy fokkal és szebben levetetett, ami sokat dob az összképen. Ezen kívül ebből kiderül az is, hogy Batman miért is olyan veszélyes a nagyobb erejű hősökre nézve és miért kell tőle tartania még Superman-nek is a legújabb filmben, szóval ezt is bátran ajánlhatom.


Folytatása

Összehasonlítás

DCUAOM


Hasonló filmek címkék alapján