Kedvencelte 4

Várólistára tette 31


Kiemelt értékelések

dulkap 

Egy korrekt kis Shaft film, amiben talán több a komolytalanság, mint elődjeiben. De Jackson még 70 évesen is igazi badass és a film önmagában is jól működik. Nem unalmas, az akció jelenetek is rendben vannak és bár nem mindig áll jól neki a komolytalanság, de nincs komoly baj vele.

Hippoforaccus 

Az elején, mikor megláttam ez az Usher gyereket, kicsit megrettentem, hogy Jackson nem igazán kap majd benne szerepet, hanem a fia lesz ezúttal a Lazacsávó, hála Imhotepnek belépett a színre belépett a színre az öreg és előadta ugyanazt a karaktert, mint az előzőben, csak jobban. Rettentően jókat nevettem, bár néhol az ifjonc miatt kínos volt a dolog, de ettől még baromira tetszett.

strangelove 

Elég ciki film, Shaft happy meal menüben, azonban annál kellemetlenebb, hogy néha kétségtelenül mulatságos. Az eredetit teljes mértékben megcsúfolják, de amilyen kínosnak tűnt a koncepció, miszerint a politikailag kibírhatatlanul inkorrekt, szexista, macsó karaktert beeresztik a liberális hegemónia által uralt világba és ő majd, mint elefánt a porcelánboltban… hát szóval ez majdnem olyan kínos is lett, pláne, hogy kvázi családi film, de vannak sikerültebb pillanatok. A rendezés harmatos, a történetre nem sok időt szántak, de nem is ez volt a lényeg. Egy picit azért tényleg felszabadító ez az egész, még ha az ideológiakritika indokolt is lehet. Engem egyébként Shaft kifejezetten emlékeztet az egyik volt barátnőmre (nem külsőleg), így végképp nem bántam meg a két órát.

Marcsi0603 

Meglepően nagyon tetszett, frissnek éreztem a sok akciófilm között, és még a női szereplőket is bírtam, akiket pedig nagyon nem szoktam az ilyesmi filmekben. Rengeteg a vicces jelenet, imádtam az apa-fia vonalat, hát még a végén, amikor ezt még hatványozták is. Mindenképp érdemes volt megnézni.


Népszerű idézetek

Kopaszkutya 

Shaft: I'm sick of these Laurence Fishburne comparisons. It's gettin' old!


Hasonló filmek címkék alapján