S.W.A.T. – Különleges kommandó (2003) 87

S.W.A.T.
117' · amerikai · akció, thriller, krimi 16

Brian (Jeremy Renner) és Jim (Colin Farrell) a rendőrség elit osztagának a tagjait egy rosszul sikerült túszmentő akció miatt felfüggesztik. Brian megsértődve távozik, míg Jim inkább vállalja a megalázó lefokozást, csakhogy az egység közelében maradhasson. Az alkalom hamarosan el is jön Hondo… [tovább]

angol

Szereposztás

Samuel L. JacksonDan "Hondo" Harrelson őrmester
Colin FarrellJim Street
Michelle RodriguezChris Sanchez
LL Cool JDeacon "Deke" Kay
Josh CharlesT. J. McCabe
Jeremy RennerBrian Gamble
Brian Van HoltMichael Boxer
Olivier MartinezAlex Montel
Reginal E. CatheyGreg Velasquez hadnagy
Larry PointdexterThomas Fuller

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 11

Várólistára tette 19


Kiemelt értékelések

Coralie 

Tipikus egyszer nézős akciófilm. Nem rossz, de nincs is benne semmi extra.
Jeremy Rennernek nagyon jól áll ez a rosszfiús szerep! Kicsit többet is szerepelhetett volna benne, én inkább rá és Colinra helyeztem volna a hangsúlyt.

Dexter79 

Nem tudom nem szeretni még tizedjére sem. Szexi pasik egyenruhában, kiképzés, akció, elképesztően jó zenék, és sok-sok humor.

kovbog 

Egyszer-kétszer nézős filmek közé sorolnám, haverokkal többször is. Ez egy jó akciófilm, pár helyen eléggé kiszámítható, de azért izgalmas és szórakoztató. Tetszettek a zenék is, amit beleválogattak és a színészek is mind elég nagy nevek, de ne itt várjunk Oscar-os alakításokat.

Lulu23 

Én eredetileg Colin Farell és Sam L. Jackson miatt ültem le a film elé, és kellemes meglepetésként ért, hogy Jeremy Renner, Michelle Rodriguez és LL Cool J is jelentős szerepet kapnak a stábban. Ráadásul mindenki tartalmasan és találón formálta meg a karakterét. Tipikus akciós rendőrsztori, viszont a rendezés és a látványtervezés már önmagában megéri a nézést. Hiteles átmenet volt a pörgős lövöldözős akciómozi és a rendőrségi dokumentumfilmek között.

MrsCumberbatch 

Jeremy Renner miatt néztem meg a filmet, ezért kiakasztott, hogy ilyen keveset szerepelt benne, de az ahogy visszahozták a karakterét, so badass. Imádtam. :))


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján