Kedvencelte 6

Várólistára tette 62


Kiemelt értékelések

Szencsike 

Nem ismerem az eredeti sorozatot, de talán jobb is, mert csak szörnyülködnék, hogy mivé butították le azt. Mikor elkezdtem nézni, azt hittem egy kis csajos, limonádé sorozat lesz, annyira „egyszerűnek” látszott az egész. Aztán szép lassan beindultak az események, kiderült néhány karakterről (pl. Isobel, Michael) hogy nem is csak egybites karakterek, hanem van bennük szufla bőven. A sorozat végére rájöttem, hogy élveztem az egészet, nem kell csodát várni, mert amolyan CW-sen egyszerű, de egy könnyed, szórakoztató kikapcsolódást is jelent a sorozat, nagyon érdekes lett a végére a Manes-Valenti titok is, és hát mi lesz vajon a testvérekkel… Szóval igen, jöhet a következő évad!

Kemiviki 

1. évad: Hát ez nagyon jó volt :) Ha a szerelmi nyálazást kivesszük belőle, akkor egy nagyon jó, pörgős, érdekes nyomozást kapunk UFOkkal megspékelve.
A karakterek szerethetőek, többé kevésbé. spoiler Viszont imádtam Michaelt a maga hisztis, depis de logikus módján. spoiler Alexet is bírtam. Kyle meg az utolsó részben hatalmasat alakított. Ők hárman jó kis csapatot alkotnak!
Szóval nagyon várom már a 2. évadot, rengeteg kérdésem van még.
2. évad: jó évad lett ez is. És a készítők egy nagy álmomat teljesítették, így egy rossz szavam se lehet. :D spoiler .
Kyle még mindig nagy kedvenc. Rosa meg még mindig irritáló :D Van ami sohasem változik :)

hpatricia_ 

Nem ismerem az eredeti sorozatot, így nem tudom hasonlítgatni.
Az első évad nagyon tetszett, annak ellenére, hogy mindenfélefajta űrlényes filmtől/sorozattól kiráz a hideg… de ebben volt valami extra (talán a szerelmi szálak?) aminek hatására totálisan ráfüggtem és majdnem egy este alatt ledaráltam a 13 részt.
-1 csillag Liz és Isobel miatt. Annyira iszonyatosan idegesítőek voltak (blahh.. még a hangjuk is, szinkronnal meg anélkül is), hogy néha már a hajamat téptem tőlük.

Deziréé

Úristen, milyen jó ez a sorozat.
Minden részében annyi izgalmas dolog történt, hogy el sem akartam hinni, hogy ez megtörténhet, abba pedig bele sem mertem gondolni, hogy mi lesz a következő részében, mert úgy sem tudtam volna kitalálni, hogy mi lesz, mert tényleg mindig váratlan dolgok történtek.
Az utolsó rész volt a legütősebb. Hol van már a folytatása? Remélem minél hamarabb látni fogjuk, mert nagyon izgalmas sorozat.

anit_sezom 

Klassz ez a sorozat.
Tetszik, hogy mindig történik valami, és nem kell több részt várni, hogy kiderüljenek dolgok, hanem gyorsan zajlanak az események. Jók a karakterek, tetszik, hogy Liz intelligens és határozott. Nagyon klassz a tesók közti érzelmi kapcsolat és annak változása.
Jól van felépítve ez az egész UFO-s vonal, nem tolták túl, elég érdekes és hihető még ahhoz, hogy fenntartsa az érdeklődésem.
Az utolsó 2 rész pedig nagyon durva.
Várom az új évadot. :)

Rémálom 

1. évad:
Csak úgy véletlenszerűen adtam esélyt ennek a sorozatnak – az eredetit nem láttam, és nem is vagyok nagyon híve az űrlényeknek, csak ha soft sci-fi módon vannak tálalva és hasonlítanak az emberekre. De meglepően szórakoztató ez a sztori, a kisvárosi hangulat nagyon átjött, a gyilkosság és az űrlények utáni nyomozás nem eget rengető és világmegváltó, és nagyon szappan (főleg a romantika és a kikerülhetetlen CW szerelmi háromszög), de egyszerűen lekötött. Fő plusz pont, hogy az ember karakterek nem tehetetlenek, nincsenek sokáig a sötétben, és a főhős nagyon szerethető. Egy nagyobb történetszállal látok ebben még potenciált, hogy kedvencem is legyen!

Értékelés: 7★

2. évad: Igazából kellemes volt a második évad is, de hogy alig volt valami előrehaladás a történetben. A kisvárosi nyomozós hangulatot még mindig szeretem és a karakterek viszik a hátukon a sorozatot, de valami nagyobb sztori igazán lehetne a kis belógatott szálak helyett.

Kedvenc részek: 2x03 Good Mother, 2x04 What If God Was One of Us?, 2x10 American Woman

Értékelés: 8★

Bastia 

Hát szerintem nagyon gyenge remake, vagy reboot (esetleg reset?).
Bár lehet, ha hússzal fiatalabb lennék, akkor tetszene, nem tudom. Az eredetit szerettem anno. :)

Sziduri

Szeretem a misztikus és földönkívüliekkel foglalkozó sorozatokat. Eleinte úgy éreztem, nem lesz nagy szám, de hamar rákaptam. Izgalmas volt, ami miatt különösen szerettem, az a karakterek személyiségfejlődése.

Shadowfox 

Az eredetit ugyan nem láttam így összehasonlítási alapon nincs. Az eleje elég lassan indult be de aztán miután beindult teljesen élvezhetővé vált. Kikapcsolódásnak tökéletes.

iamwiki 

Azta, azta, azta. Mi a fene történt.
Nem láttam az eredetit de azért többre számítottam, de ez nem akadályoz abban,hogy kiakadjak, hogy mi a fene történt. Mikor is jön a folytatás?
2. évad: Sokkal, de sokkal jobban teszett mint az első évad. Ez az évad nagyon izgalmas volt és elég sok új dolog is történt.


Népszerű idézetek

endd

Alex: That's a problem for me, Guerin. 'Cause every time you look at me, I'm 17 again. And I forget that the last ten years even happened. And then you look away. And I remember all over again. And it almost kills me every time.
Michael: I never look away. Not really.

1 hozzászólás
Sunshine 

Liz: Every small town has a story but my hometown has a legend.

Sunshine 

Isobel: Fall in love with someone else, Max. Anyone else.
Max: It's been ten years, Iz. If I could have, I would have.

Sunshine 

Max: You asked me what I am. I'm just a guy from Roswell.

Sunshine 

Isobel: What are you, like, in love with her?
Max: I haven't seen her in a decade.
Isobel: You can't… ever be with her.

Sunshine 

Max: I don't think Michael likes the world enough to bother changing it.

Sunshine 

Liz: After high school… you would have followed me.
Max: Yeah. Anywhere.


Hasonló filmek címkék alapján