Roadkill (2020–2020) 11

Peter Laurence alulról küzdötte fel magát a konzervatív párt élére, ám karrierje és magánélete darabokra hullik, amikor különös dolgok derülnek ki múltjából. A politikai ellenfelei mindent megtesznek, hogy tönkre tegyék. Laurence azonban nem foglalkozik a bűntudat és megbánás kérdésével, a siker… [tovább]

angol

Képek 4

Szereposztás

Hugh LauriePeter Laurence
Helen McCroryDawn Ellison
Sidse Babett KnudsenMadeleine Halle
Danny AshokLuke Strand
Pippa Bennett-WarnerRochelle Madeley
Millie BradyLily Laurence
Shalom Brune-FranklinRose Dietl
Emma CunniffeSydney
Iain De CaesteckerDuncan Knock
Anna FrancoliniHJ Keane

További szereplők

Várólistára tette 27


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Hugh Laurie csodás színész de ez a sorozat marhauncsi. Mégis van benne pár érdekesség. Fent tartja az ember figyelmét. De akit nagyon nem érdekli a politika az el se kezdje, mert az a pár mellék szál nem fogja lenyűgözni.

L_Reggie 

Szeretem a politikáról szóló filmeket/sorozatokat, így ez is tetszett. Bepillantást nyerhettünk ez alatt a 4 rész alatt milyen is parlament és a szigetország irányítása. És bizony nem sokban különbözik más országokétól: Itt is megy a szervezkedés, ármáykodás, csak itt tea mellett és elegáns akcentussal. Hugh Laurie remekel, jól illik hozzá ez a szerep. Peter Laurence szerintem jó politikus, nagyon határozott, és rettentő okos. Persze nem tökéletes: különböző karaktereken keresztül több oldalát is megláthatjuk. Volt ami annyira nem hatott meg, de volt ami már kicsit komolyabb stikli volt. A lányát Lily-t egy kanál vízben megtudtam volna folytani. Elő adja a hattyúk halálát, teljesen ok nélkül, végig sír, meg rinyál, és mindig mást okol. Úgy viselekdik mint gy 16 éves, nem pedig mint egy felnőtt egyetemista. Ez a szál majdnem elszúrta az egészet. De összességében megvagyok elégedve, szerintem elég volt ez a 4 rész, jól lezárták. Megvoltam elégedve a végkifejlettel.

FélszipókásŐsmoly 

Politikai bugyrok Britanniában. Nagyon távoli a magyar politikai bugyrokhoz képest, így itthon aligha találhatott érdeklődésre. Pedig a színészek remekül játszottak, Máté Gábor mint Hugh Laurie magyar hangja is tökéletes volt a szerepre, kiválóan illett az arcjátékhoz és a jelenetekhez. Nagyon örülök, hogy rátaláltak (bár nem most, hanem évekkel korábban – ő szinkronizálta már Laurie-t 2018-ban a Holmes és Watson című… hátizében… is). Szóval a magyar változat is remekül sikerült. Ennek ellenére nem igazán találtam a minisorozatban olyasmit, amiért/akiért izgulni lehetett volna. A szereplők szinte mind bűnös alakok, ráadásul hatalommal – vagy ezek áldozatai, akik számára nincs mentőöv; a cselekmény lassan hömpölyög, látszólag parttalanul, alig volt benne valami a színészi játékon túl, ami miatt néztem volna (olvasgattam is mellette, szóval ennyire volt érdekes).


Népszerű idézetek


Hasonló filmek címkék alapján