Rich Man, Poor Woman (2012–2012) 7

リッチマン、プアウーマン
46' · japán · dráma, romantikus, vígjáték, sorozat
1 évad · 11 rész

Hyuga Toru 29 éves és nagyon gazdag. Eleinte a saját szobájából üzemeltette a honlapját, de később a hobbiból munka lett, és rengeteg pénzt hozott a konyhára. Ezért aztán nem is nagyon szeret ismerkedni, mindenkivel távolságtartóan viselkedik, mert attól tart, sokan csak a pénze miatt kíváncsiak… [tovább]

Szereposztás

Oguri ShunHyuga Toru
Ishihara SatomiSawaki Chihiro / Natsui Makoto
Iura ArataAsahina Kosuke
Nomura MasumiOno Haruka
Aibu SakiAsahina Yoko
Asari YosukeYasuoka Michiya
Nakamura YasuhiOgawa Satoshi
Ueki KiyohikoHosoki Riichi
Sano ShirouYamagami Yoshiyuki
Furukawa YukiKuga Tomoki

Kedvencelte 2

Várólistára tette 10


Kiemelt értékelések

kkata76 

Hősnőnk gyakran olyan volt, mint egy idegesítő manga karakter, de ezen kívül jó kis sorozat. Oguri Shun nem hiába az egyik kedvencem.

Shad 

Ez annyira tetszett♥♥ A romantika abszolút a háttérben van, de főleg azért mert kezdetekben Toru egy érzelmi analfabéta:) Halvány lila fogalma sincs a legtöbb emberi érzelemről:)
Történet önmagában nem egy extra sztori legalábbis nagy fordulatokat nem tartogat, mégis a színészi játéknak az aláfestő zenéknek köszönhetően tapadsz a képernyőre és bárgyú mosollyal nézed végig az egészet:)
Az elején nekem Makoto annyira önbizalom hiányos volt, hogy már fájt, de ahogy formálták egymást Toruval az ember csak mosolyogni volt képes rajtuk. *nagy sóhaj* Ez jó volt…:))

5 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján