Ratchet és Clank – A galaxis védelmezői (2016) 23

Ratchet and Clank
94' · amerikai · akció, animációs, kaland, vígjáték 6

Két furcsa hős története, akik meg akarják állítani a gonosz földönkívüli Drek elnököt, hogy elpusztítson minden bolygót a Solana galaxisban.

angol

Szereposztás

James Arnold TaylorRatchet (hang)
David KayeClank (hang)
Jim WardQwark kapitány (hang)
Sylvester StalloneVictor Von Ion (hang)
Paul GiamattiDrek elnök (hang)
Rosario DawsonElaris (hang)
John GoodmanGrimroth (hang)

Várólistára tette 25


Kiemelt értékelések

Leah 

A karakter rajzok jók voltak, a animációval sem volt gond , csak ez a gyerekeknek szánt humor lefárasztott. -.-

4 hozzászólás
Rekaboni

Korábban nem ismertem ezt a játékot, de most kedvet kaptam hozzá! :D
A film maga aranyos, egy még aranyosabb humorral, igazi mese gyerekeknek, akik kétségkívül élvezni fogják. A szinkront nagyon eltalálták, jó volt hallgatni. Abból, hogy az egész teremben csak öten voltuk, látszik, hogy nem a legnépszerűbb film, de mégis érdemes megnézni, főleg kisgyerekeseknek :)

Mesemondo

Haverokkal néztük, és így szórakoztató volt, de azért erősen túltolták. Értem én, hogy sok hasonló sztori paródiája akart lenni, meg azt is, hogy sokkal érdekesebb, ha játszotta a játékot az ember, de így mezei nézőként szörnyen klisés volt, és a klisékhez sajnos nem is sokat tett hozzá. Az elején kicsit olyan érzésem volt, mintha a második 101 kiskutya filmet látnám, gyakorlatilag ugyanaz a sztori… A robot mentett a helyzeten, meg a negyedik Ranger, a kocka csaj a képernyők mögött, őket bírtam. Amúgy látványos volt, helyenként vicces, de sok helyen sajnos erőltetett.

Hippoforaccus 

Hmmm… Bolygópusztító szuperlézer, egy kalandvágyó fiatal, a szüleiről mit sem tudó suhanc egy eldugott helyről… ismerős alapsztori :)
Jó ötlet, szép CGi, de rossz megvalósítás. Sablonos, kiszámítható, majdnem teljesen humortalan, és sehol egy kedvelhető szereplő.

Junchi 

Épp most másztam haza a moziból, és mint a játékok szakállas rajongója, azt kell mondjam, nagyon jó munkát végeztek a készítők. Önmagában is remekül megállja a helyét, de a forrást ismerőknek egyenesen egy masszív fansimogatás lesz ez a másfél óra.

Tamás 

Eltalálták, hogy a cselekmény Qwark körül manifesztálódjon, mert ő a legérdekesebb karakter, de mellette a többi szereplő jellegtelen sajnos. A főszereplők itt ismerkednek meg, még sincs köztük annyi kémia, mint Qwark meg Ratchet között. Sőt, még a játékokban is több van közöttük. Sajnos Drek is egy lebutított ostoba verziója a játékbeli önmagának. Azért építi a film rendesen a maga kis univerzumát, behoztak rejtélyeket és az egész film felépítette a főgonoszt a folytatásra. És persze volt rengeteg kikacsintás és egy-két jobb poén is. Mindent összevetve a gyengécske teljesítmény ellenére is tetszett, mert hát Ratchet.

Ercsusz 

Nem ismerem a játékot és gondolom pont emiatt nem tudom annyira értékelni ezt az egészet. Aranyos kis történet, de túlságosan kiszámítható. A kicsi robot cuki volt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján