Várólistára tette 6


Kiemelt értékelések

kkata76 

Iciri-picirit talán hosszú volt, ezért levontam egy csillagot, de lehet, hogy visszakapja… minden egyéb szempontból nagyon tetszett. A sztori különleges, azon túl, hogy nagyon izgalmas politikai thriller (azt hiszem, van ilyen kategória…), leginkább a karakterekre fókuszál. Kim Rae Won itt is fantasztikus, mint ahogy Cho Jae Hyun is, tulajdonképpen ők a két főszereplő, nagyon érdekes és különleges kapcsolat van köztük. A többi színész is jó volt, de ők ketten kiemelkedőek, és mindketten igen összetett személyiségeket jelenítenek meg, kitűnően. A kapcsolatuk is nagyon összetett és sokrétű, és ezt kitűnően adta vissza a két színész. Inkább az a plakát illik a sorozathoz, amin ők ketten vannak rajta.
A zene nagyon tetszett, és a rendezés is: voltak visszatérő pillanatok (nem ismétlésekre vagy unalmas flash back-ekre gondolok), melyek metaforikus értelmet nyertek, mint pl. a liftezés, ha megnézitek, fogjátok tudni, mire gondolok. És állandóan jjajangmyont kajáltak retekkimchivel, amolyan rituálé szerűen, én meg itt nyeltem nagyokat.
Nekem ez a sorozat is nagyon tetszett, de lehet, hogy lesz, akit untat a sok politikai furkálás és mocskolódás (komolyan bicskanyitogató volt végig azt nézni, hogy mire nem képesek egyes emberek a hatalomért, vagy csak simán azért, hogy keresztbe tegyenek a másiknak), de valahogy úgy volt tálalva, olyan izgalmasan, mintha akciófilmet néztem volna. Ezért a thriller címke, kimondottan izgalmas volt, alig vártam a következő részeket, bár szó szerinti akció kevés volt benne. Inkább arra volt kíváncsi az ember, hogy vajon mit tudnak még kitalálni, meddig mennek el (bármeddig), és hogy vajon lesz-e akár egyetlen ember is az egész szövevényben, aki emberként fog viselkedni (lesz, ami azért megnyugtató).


Népszerű idézetek

kkata76 

– Jeez… why do you have so many books? Did you read them all?
– I'll give them to you after I leave. It will take ten years to read all of these books in a solitary cell.
(16. rész)


Hasonló filmek címkék alapján