Nappeun Nyeoseokdeul (Bad Guys 1.) (2014–2014) 18

Bad Guys · 나쁜 녀석들
60' · dél-koreai · akció, dráma, sorozat, thriller, krimi 18 !
1 évad · 11 rész

Az emelkedő erőszak ellen harcolva a Rendőrfőkapitány megkéri Oh Goo-Tak nyomozót, hogy alakítson egy bűnözőkből álló csapatot. Viszont jelenleg a nyomozó a rendőrségen fel van függesztve túlzott erőszak használata miatt. Ezzel mit sem törődve a csapat megalakul, tagja lesz: Park Woong-Cheol,… [tovább]

koreai

Képek 6

Szereposztás

Kim Sang JoongOh Goo Tak
Park Hae JinLee Jung Moon
Ma Dong SeokPark Woong Chul
Jo Dong HyukJung Tae Soo
Kang Ye WonYoo Mi Young
Kim Tae HoonOh Jae Won
Lee Yong NyeoHwang Gyeong Soon
Kim Hye YoonOh Ji Yeon

Kedvencelte 5

Várólistára tette 25


Kiemelt értékelések

Dreamborder 

Először is sajnálom, hogy nem egyben néztem meg ezt a 11 részt. Talán ha úgy történik, akkor még 10 csillagot is adok rá. Ki tudja.
Igazából nem tudom megmondani, hogy mi zavart vagy mi hiányzott pontosan a sorozatból, de mégis van bennem egy ilyen érzés.
Alapvetően a sztori jó volt, talán kissé túlhúzott nekem, nem tudom. A harcjeleneteket szerettem, bár fantasynak is elment volna, hogy 4 ember elintéz 100x annyi rosszfiút és még ki is sétál a saját lábán. :D Alapvetően a színészi játékkal elégedett voltam, kivéve…
kivéve a rendőrnőt. Merthogy ő olyan szinteken irritált, hogy ilyet már régen éreztem! :D Nem tudom, szerintem nem csak a karakter tehet róla, hanem a színésznő is, mert a falra tudtam volna mászni tőle, elég volt megjelennie a képernyőn. Na, neki mindenképpen jár a -1 csillag.
A mondanivaló okés volt, teljesen ki tudok vele egyezni és a befejezés is tetszett.

6 hozzászólás
Szisszamisza

Nagyon bírtam ezt a kis csapatot. Eleinte a csapatvezetőt távolinak éreztem, de a végére valamennyire meg tudtam érteni a cselekedeteit. A három „börtöntöltölteleket” imádtam. Tae Soo kalapáccsal a kezében valami eszméletlen ❤ Végre egy sorozat, ahol a rosszfiúk azonkívül, hogy meglakolnak még jól el is verik őket. :D
Pszichofiút sajnáltam nagyon, bár az a nézés… félelmetes.

2 hozzászólás
Shad 

Noh az első és legfontosabb dolog, akinek gyenge a gyomra a közelébe se szagoljon ennek a sorozatnak. Folyik a vér, törnek a csontok és elég elmebeteg bűneseteket old meg kicsiny csapatunk. Elég elvetemült sztorik, hogy az ember megértse miért egy ilyen csapat kell hozzájuk.
Sztori engem végig lekötött, megvolt a gyanúm be is jött, de nem bánom. Vége fele már nem volt körmöm annyira drukkoltam. Szép lassan mindenki múltját megismertük, bele láttunk és gőzerővel haladtunk Jung Moon múltja felé, hogy robbanjon a bomba:) Az ember tényleg a leges legvégéig nem tudja mit is gondoljon róla. Legvégéről jut eszembe, picit lehetett volna jobban lezárt vég:( spoiler
A csipet csapat zseniális:D Mind a négy karakter fantasztikus és egyedi és meg kell, hogy mondjam a legjobb színészgárdát találták meg hozzá.Goo Takot alakító Kim Sang Joong brutálisan jó volt (és sokszor a brutálist szó szerint kell érteni:D). Park Hae Jin…jesszus, ahogy a zseniális pszichopatát hozza… az elfogási módszerén még mindig vigyorgok:D (nem, egyetlen pillanata sincs a sorozatnak, ami hoz bármi vígjáték elemet) Csúcs volt:)) Ma Dong Suk, mint Woong Chul …csupa ököl ember, picit lassú felfogású, de az utolsó leheletig lojális. Öröm volt nézni, ahogy a kapcsolatuk alakult Jung Moonnal és persze a többiekkel. Talán a legbrutálisabb múltat és jelent Tae Soo kapta. Nála a vallatási technikájára nem lehet panasz:D Ejj fiúk.. bár lenne második évad♥ (Amúgy 2017 őszén jönni fog Bad Guys 2, de már nem velük:() Az egyetlen, akit a legvégéig nem tudtam megkedvelni az a rendőrnőnk volt…a végére veszett kemény lecke árán végül ő is megtanulta, hol a helye.
Kinek? tényleg thriller, gyenge gyomrúak neki se kezdjenek. Viszont, aki szeret izgulni az vágjon bele:)
2. évad értékelése: https://snitt.hu/ertekelesek/511390

barbikaunatkozik 

Mindent összevetve, a hibák ellenére ez egy nagyon jó sorozat, amit legalább egyszer erősen ajánlott megnézni. Érdekes, a maga sötét módján szórakoztató, akcióból sincs hiány, a főszereplők kiválóak, a mellékszereplők nagyon jók, a hangulat egyedi, a végkifejlet pedig igényelné azt, hogy egy valódi folytatás is szülessen hozzá. Hátha a film választ ad bizonyos kérdésekre, ami 2019-ben jön. Én minden nagyon várom mi lesz. Ha nem zavar az alapfelállás, a jó nagy mennyiségű erőszak és a nem kevesebb vér, akkor ez a te sorozatod. Viszont figyelmeztetnék mindenkit, hogy nem véletlenül 18+ a sorozat, és ezt érdemes betartani a tartalom miatt.

Bővebben: https://barbiolvas.blogspot.com/2018/08/rossz-fiuk-vs-r…

silentscream 

Az egyszer biztos, hogy ez szerelem volt első látásra. Már a legelső rész után volt egy olyan érzésem, hogy ez a dorama majd nem ereszt. A színészeket nagyon jól összeválogatták. Annyira jól passzoltak az egyes színészek az adott karakterhez.. Park Hae Jin tökéletesen alakította a pszichopatát. A Tae Soot alakító színész is jól illett szerintem a bérgyilkos szerepbe. Hiába lehet tudni már az elején, hogy ők bizony rosszfiuk és helytelen dolgokat követtek el a múltban, ennek ellenére hamar megkedveltem őket. Tetszett ahogy 1-1 ügy kapcsán elkezdtek egységgé kovácsolódni és segíteni egymásnak. Az akciójelenetek is rendkívül élvezhetőek voltak.
Az utolsó rész sem okozott csalódást. Habár a felét végigbőgtem. :D Hihetetlen többek között az, hogy Jung Moonnak mennyi viszontagságon kellett keresztülmennie az undorító férgek miatt. Néha egyébként úgy éreztem, mintha Mad Dog és közte jól titkolt apa-fia kapcsolat lenne. :D
Sajnálom, hogy a 2. évadnál megváltoztatták a színészgárdát. Szívesen elnéztem még volna ezt a 4 jómadarat. :) Nagyon kevés volt ez a röpke 11. rész.
Mindent egybevetve zseniális sorozat.

kkata76 

Szokás szerint remekelnek a színészek a legutolsó mellékszerepig, Park Hae-Jin megint remekül hozza a pszichopatát, a film zenéje is jó. Pörgős, akciódús, fordulatos… talán egy rész volt, ahol kicsit leült a történet, de megértem, hogy kellett egy ilyen visszaemlékezős rész, hogy tisztázni lehessen bizonyos háttérinformációkat.
Romantika nincs, de nem is kell, a „csipet csapat” (@Shad:D) fantasztikus!

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

Static 

Élj fényben. Ne halj meg a sötétségben.

1. évad 2. rész

Folytatása

Összehasonlítás

Bad Guys


Hasonló filmek címkék alapján