Phuea Nai Khae Nueng Diao (2022–2023) 20

Never Let Me Go · เพื่อนายแค่หนึ่งเดียว
53' · thaiföldi · akció, dráma, romantikus, sorozat, krimi 13
1 évad · 12 rész

Nuengdiao egy tekintélyes család örököse. Státusza arra kényszerítette, hogy elszigetelten nőjön fel, ahol nincs helye a tökéletlenségnek. Egy tragédia folyamán az apját közvetlenül előtte lövik agyon. Ennek következtében az ő és az anyja élete is veszélyben van. Palm-ot bízzák meg, hogy… [tovább]

Képek 9

Szereposztás

Pond Naravit LertratkosumPalm
Phuwin TangsakyuenNueng
Organ Rasee WacharapolmekThanya
Nat SakdatornSuphakit
Perth Tanapon SukumpantanasanChopper
Chimon Wachirawit RuangwiwatBen
Yaowananon PitisakChanon
Fluk Pisith NimitsamanjitAn
Panadda RuangwutMam
Pawin Thanik KamontharanonPhum

További szereplők

Kedvencelte 4

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

krlany 

Míg a Fish Upon the Sky-ban nem voltak valami zseni páros, addigra most már összeszoktak rendesen, és nagyon jól működnek együtt, egymásra vannak hangolódva, ami meg is látszik. Mondjuk a szerepeik is jól megírtak és normálisak, nem úgy mint az első közösben, ami Phuwin részéről egyenesen katasztrófa karakter volt. Mindenesetre felnőttek a feladatokhoz, egy napon sem említhető a két sorozat. Nemcsak a közös jeleneteik ütősek. Szerettem őket. Meg Palm anyját is… Jó helyük van azon a szigeten.
Ezt a történetet bírtam nagyon, drámának meg romantikusnak nagyon jó volt, de kriminek meg akciónak tele volt bugyuta dolgokkal. Az sem logikus, hogy a végére Palm apja eltűnik a képből. Olyan hozzáállással, ami van neki, nem tenné. Minden részt nagyon vártam.

Katyesz 

Ennek a sorozatnak két végkimenetele lehetett. Vagy nagyon szar, vagy nagyon jó. Nem, csak viccelek. De szerintem meglepően jóra sikeredett a szembeötlő hibái ellenére is. Vannak drámai részek, fordulatok, némi kis akció. A kis huzavona a végén annyira nem volt bejövős, de a mellékszereplőkkel elég jól oldották a helyzetet. Általában mindig a mellékpárosokat bírom jobban, mert valamiért ők jobb szerepeket kapnak a felesleges körök hiányával, de itt meglepően olyan jól működtek a háttérben, hogy az ember végig a fő párosra koncentrált.
Nem egy világmegváltó sorozat, de ha a két fiú így folytatja, akkor lehet még nagyon jó sorozatuk. A kezdő szint még eléggé látszik néha
(Majdnem az összes olvasós zeném felcsendült benne, de egy csomóval bővült is a listám. A zenéit nagyon eltalálták.)

zsazsoki 

Nagyon sajnálom a végén elkövetett hibákat. Ezek mind a forgatókönyvíró számlájára írható. A fiúk nagyon jók voltak.


Népszerű idézetek

Shad 

Sírhatunk és lehetünk erősek egyszerre. A könnyek nem a gyengeség jelei.

1. évad 9. rész
Brigi89 

A bocsánatkérés akkor lesz értelmes, ha a szíved mélyéből gondolod, nem pedig akkor, ha csak azért mondod, hogy jobban érezd magad.

1. évad 5. rész
Brigi89 

A boldogság az életünkben az, hogy úgy éljük az életünket, hogy nem az emberek elvárásainak felelünk meg.

1. évad 1. rész
Brigi89 

Légy ott a barátod mellett, bármikor, bárhol és bármilyen körülmények között.

1. évad 2. rész

Hasonló filmek címkék alapján