Papíron jónak tűnt (2021) 55

Good on Paper
92' · amerikai · romantikus, vígjáték

A komikusnő életében évekig a munka volt az első, de most találkozik egy férfival, aki okos, vonzó és sikeres… és talán az egész túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.

angol
angol · magyar

Képek 4

Szereposztás

Iliza ShlesingerAndrea
Kimia BehpoorniaMaggie
Rebekka JohnsonRhonda Steward
Ryan HansenDennis
Margaret ChoMargot
Rebecca RittenhouseSerrena
Beth DoverLeslie
Matt McGorryBrett
Rebecca Delgado SmithAlli
Sonya EddyHarriet Gold bírónő

További szereplők

Várólistára tette 42


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát ez engem most eléggé untatott. A karakterek baromi idegesítőek voltak, és cseppet sem volt vicces számomra egyik jelenet vagy beszólás. Eleve kiszámítható volt, látszott a csávón, hogy nem normális, és a csaj sem volt az. Tök idióta volt mindegyik, egytől egyig.

crissy 

Jó, hát ez most vagy pont jókor került az életembe, vagy tényleg nem volt annyira rossz, mint ahogy a százalék állítja. A pillanat hevében vagyok, úgyhogy most aszerint értékelek :D
Nekem tetszett. Nem kerestem benne humort, vagy kimagasló teljesítményt, mert tudtam, hogy nem fogok kapni egy one of a kind féle sztorit, viszont nekem átjött az üzenete. Szerintem kb. minden nő találkozott már olyan pasival, aki a csillagos eget is lehazudta neki ugyanúgy, ahogy valszeg szinte minden férfi talákozott már olyan nővel, akit rendesen bolondnak titulált. Szerettem, hogy happy end, de mégse, attól függ, ki milyen kimenetelt szeretne, és szerettem, hogy azonosulni tudtam Andreával.
spoiler
Úgyhogy igen, nekem ez most tetszett.

2 hozzászólás
iamwiki 

Izgalmas volt. És elég sajnos, hogy való életben is vannak ilyen pasik.

julcseee 

Jaj de rossz volt…es a legkevésbé sem vicces …

Imoran 

Én bírom az iróniát, de ezen még csak el sem mosolyodtam. Idegesítően közhelyes és erőltetett. Szerintem sem szórakoztató, sem érdekes nem volt, kár volt időt pazarolni rá. Szomorú vagyok, mert ez ma már a második film, amit megnéztem, de minek…?

lakatoszoltan01 

Egy délutáni (felnőtt) kikapcsolódás, ahol nem kell gondolkozni, nincs csavar, nincs világmegváltás, csak egy elmesélt történet. Én jókat nevetgéltem rajta, de nem szabad nagy humorra és profi színészi alakításokra számítani. Jól esett megnézni, és a téma – bár lerágott csont – de különben ennél erősebb filmet is érdemelne.


Népszerű idézetek

crissy 

Margot: Oh God, he's so ugly.
Andrea: You think all guys are ugly.
Margot: So?


Hasonló filmek címkék alapján