Örömapa 2. (Örömapa 2.) (1995) 146

Father of the Bride Part II
106' · amerikai · vígjáték

0 díj · 1 jelölés

Az Örömapa második részében még nagyobb bonyodalmak várnak a család fejére, Mr. Banks-re. Pedig minden olyan szépen indul: George és felesége között teljes a boldogság, lányuk, Annie, és férje, Bryan, ugyancsak boldogan élnek, mindkettőjük dolgos, felelősségtudó felnőtté váltak. George fia is… [tovább]

Képek 4

Szereposztás

Steve MartinGeorge Banks
Diane KeatonNina Banks
Martin ShortFranck Eggelhoffer
Kimberly Williams-PaisleyAnnie
George NewbernBryan
Kieran CulkinMatty Banks
BD WongHoward Weinstein
Peter Michael GoetzJohn MacKenzie
Kate McGregor-StewartJoanna MacKenzie
Jane AdamsDr. Megan Eisenberg

További szereplők

Kedvencelte 26

Várólistára tette 27


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Szeretem ezt a részét is. Cuki, vicces, családias vígjáték. Néha jó megnézni. :)

Negative_Singularity

Nem tudom… szép dolog a gyermekáldás, és nekem azzal abszolúte nincs bajom, ha mondjuk valaki 20 évesen szül vagy 60 évesen. Magánügy. De… amikor anyuka meg a lánya egyszerre terhes (tudom, az is magánügy), az valahogy annyira bizarr, hogy röhögni sem tudok rajta. Most sem tudtam.

andy332488

Ez is egy aranyos film! :) Igazán jól megállta a helyét főhősünk az új szerepében. Persze voltak „furcsaságok” a filmben spoiler, de tényleg tetszett! És az Örömapának itt is sikerül a lányát helyeznie előtérbe, úgy adni neki tanácsot, hogy csak a lány érdekeit nézni, nem azt, hogy ő mit szeretne. spoiler Menyasszonyként az első rész azért közelebb áll hozzám, de ez is nagyon tetszett, és valószínűleg még újra fogom nézni spoiler ! :) :)

viky0222 

Nem olyan borzasztó, alapjaiban véve hozza az első rész színvonalát, de nekem nagyon furán hat a 'lányom és a feleségem egyszerre terhes' téma. De vicces szituációk alakulnak ki, és Franck is visszatér.:)

ChEebor 

Nagyon jó film, legalább annyira tetszett, mint az első rész. A szitu most is kicsit abszurd, de a bájos humor feledtet minden apró problémát.


Hasonló filmek címkék alapján