Ő a megoldás (2009) 109

All About Steve
99' · amerikai · romantikus, vígjáték 12

2 díj · 3 jelölés

Mary (Sandra Bullock) és Steve (Bradley Cooper) egészen másképp élték meg a vakrandijukat. Steve mihamarabb szeretné elfelejteni a kínos estét, Mary azonban teljesen fel van dobva, úgy érzi, megtalálta álmai hercegét. A kissé szószátyár hölgyemény nem is hagyja annyiban a dolgot, a férfi után… [tovább]

angol

Képek 4

Szereposztás

Sandra BullockMary Horowitz
Bradley CooperSteve
Ken JeongAngus
Thomas Haden ChurchHartman Hughes
Katy MixonElizabeth
DJ QuallsHoward
Howard HessemanMr. Horowitz
Jason JonesVasquez
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 36


Kiemelt értékelések

Marcsi 

Nem teljesen értem Sandra Bullock miért vállalta el ezt a szerepet. O.O
Addig minden jó, hogy Mary egy zseni, keresztrejtvény író, más mint a többi ember. Ez érdekessé és szerethetővé is teszi. De ezen kívül minden rossz a filmben. A három pasi csapnivaló, nem pontosan tudom, hogy ezt várták el tőlük, vagy ennyi a tudásuk… A történet nevetséges, az egésznek semmi értelme. spoiler
Nem emlékszem, hogy a Ház a tónál-nál lett volna rosszabb eddig Sandra-tól, de most már tuti van…

3 hozzászólás
Osli75 

Több van ebben a filmben, mint ami látszik. Tény, hogy nagyon idegesítő Mary, de Sandra szerintem jól játszotta a szerepét. A pasik nem érnek sokat (legalább olyan, mint az életben – ha, ha, ha) Ha valaki egy jó vígjátékot akar megnézni, akkor ne ezt válassza, mert annak nem nagy szám. Sőt, a történet is sokszor logikátlan (pl miért marad a gyerek a gödörben?) De ha mögé lát a dolgoknak, levonhatja a tanulságot. Ha valaki más, ne kerüljük, gúnyoljuk, lássuk meg neki is az értékeit.

Horváth_Evelyn 

Cuki volt. Néha túltolták. A végének kimondottan örültem. Mondjuk Sandra Bullock karaktere a tipikus nyivákoló csaj keveréke volt az okos lánnyal, de csak az elején öltem volna meg. A végére már kedveltem.

sempiternalsoul

Tipikusan az a film, ami véletlenül ment a tévében, és megnéztem, mert hátha jó lesz és többet látom Bradley Cooper-t. Igazából minden pocsék volt benne, ami csak pocsék lehetett, csak azért néztem végig, mert a kattant csajban néha önmagamat véltem felfedezni. Egyébként tényleg nem volt semmi értelme.

Dori08

Egyszer már láttam régebb és az maradt meg belőle, hogy kifejezetten nem tetszett, és hülyeségnek tartottam. Azért néztem meg újra, mert szeretem Sandra Bullockot és rá akartam jönni, hogy ez a film sem olyan rossz, ahogy emlékeztem, de sajnos olyan. Most komolyan mi értelme is volt a filmnek? Gyakorlatilag az egyetlen pozitívum, hogy spoiler . Sajnálom, hogy rááldoztam ezt az időt, bár legalább fejtettem közben keresztrejtvényt.

Zoja009

Szeretem Bullock filmjeit, de ez így elég gagyira sikerült. Sandra Bullock frizurája pedig szerintem rémes lett. Bradley Cooper még mindig zabálni való, akármiben játszik. ;)
A vége már úgymond nézhetőre sikerült, de az kb. 15 perc volt.

ChöppMoly

Egy kicsit nagyon eltúlzott volt ez a nagyon okos rejtvény készítő csajszi, de nem volt ellenemre. Ritkán nézek effajta filmeket, ezért nem sok összehasonlítási alapom van. Lényegében tetszett.

Kontra_Judit 

Először azt hittem, hogy valami idióta vígjáték, aztán rá kellett jönnöm, hogy egy nagyon is elgondolkodtató film, egy olyan nőről, aki csak más, mint az átlag. Túl okos, túl cserfes így kívülről nézve még bolondnak is mondhatnánk. Közben ő is csak egy ember, aki kicsit más.


Népszerű idézetek

ChöppMoly

Találj valakit, aki csak annyira normális, mint te!

[névtelen]

Az élet csak akkor uncsi, ha nincs benned kalandvágy.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján