Neon Genesis Evangelion: Az Evangelion vége (1997) 32

Neon Genesis Evangelion: The End of Evangelion · Shinseiki Evangelion Gekijouban: Air / Magokoro o, Kimi ni (新世紀エヴァンゲリオン劇場版 Air / まごころを、君に)
90' · japán · akció, sci-fi, animációs, dráma, anime, kísérleti film, művészfilm !

SEELE nem hagyja annyiba a NERV sikereit. Támadást indít a központ ellen. Nem bízzák a véletlenre, ugyanis minden egységüket a központra küldik. Shinji megtörve elbújik a NERV központban a többiek elől. Miután a katonák bejutnak a létesítménybe, kíméletlenül elintéznek mindenkit, akik az útjukba… [tovább]

Képek 13

Szereposztás

Ogata MegumiIkari Shinji (hang)
Mitsuishi KotonoKatsuragi Misato (hang)
Yamaguchi YurikoAkagi Ritsuko (hang)
Hayashibara MegumiAyanami Rei (hang)
Tachiki FumihikoIkari Gendou (hang)
Miyamura YuukoSouryuu Asuka Langley (hang)

Kedvencelte 10

Várólistára tette 29


Kiemelt értékelések

ChEebor 

Érdekes, de míg a tv-sorozat maradéktalanul tetszett, nekem ezzel a zárófilmmel pont az a gondom, hogy már nagyon felkészültem mentálisan a brutális befejezésre, de végül – talán pont emiatt – annyira nem éreztem erősnek. Jó, megterhelő, kemény, és történet szempontjából is méltó befejezést nyújt, szóval baj tényleg nincs vele, csak nekem valahogy a sorozat sokkal jobban bejött.

Albert_Richwick

Lakonikus leszek: miután az Eva-sorozat durvára rágta, lenyelte és kihányta a nézőt, az End of Eva könnyűszerrel fogja, és egyszerűen pépesre darálja őt. Nincs más kifejezés erre.

Azért a megnézése utáni napokra ne nagyon tervezz be semmi szociális programot, főleg ha a sorozat után közvetlenül nézed.


Népszerű idézetek

Babú

Ikari Gendou: I didn't believe that anyone could love me. I never deserved to be loved.
Nagisa Kaworu: So, you were running away. And you rejected the others around you, so there was no chance you would ever be hurt.
Ikari Yui: And you were terrified by the invisible bonds that people form.
Ayanami Rei: You were afraid, and so you closed off your heart.
Ikari Gendou: And so, this is my retribution.


Hasonló filmek címkék alapján