Kedvencelte 5

Várólistára tette 9


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Ez az egyik kedvenc animém, de sajnos ez az évad nem hozta a megszokott, éppen ezért elvárt színvonalat. Először is, a grafika, főleg az arcok esetében, néha nagyon igénytelennek tűnt és annyira eltorzította a szereplőket, hogy szinte rájuk sem lehetett ismerni. A zenék megfeleltek számomra, viszont az opening-ending párosok nem igazán lettek fülbemászóak. A szereplők hozták ugyan a formájukat, viszont már annyi van belőlük, hogy szinte minden fontos mellékszereplő huszadrangúnak tűnt. Az elején nehezen rázódtam vissza a sztoriba és sajnos kezdem azt érezni, hogy folyamatosan überelni akarja magát a cselekmény a különböző fordulatokkal. Lassan már úgy vagyok az egésszel, hogy inkább egy problémára kéne egyszerre fókuszálnia a történetnek, nem százra, mert így néha totál azt az érzést keltette bennem, hogy nagyon random az egész. Viszont alapvetően továbbra is tetszik, nagyon bejöttek a romantikus szálak és a dráma is (leszámítva egyes szereplők elvesztését, mert azoknak nem volt súlyuk, sajnos), meg persze eszméletlen kíváncsi vagyok a folytatásra és ez az évad is lekötött, igazából. Én nem olvastam a mangát és nem is tervezem, szóval számomra tartogat még meglepetéseket az anime, ebben biztos vagyok. De azért remélem, hogy a következő évad kicsit jobban fog tetszeni.

2 hozzászólás
Netta88 

Ez az évad jóval gyengébb volt, mint az előzőek. A történet még nem is, de a grafika, az animáció és a zenék mind gyengébbek voltak, és erre a cenzúra még rá is tett egy lapáttal. Nem ez a kedvenc évadom az már egyszer biztos. Néhol a karakterekre rossz volt ránézni, a harcok animálása siralmas volt. A zenék nem fogtak meg. Legalábbis az openingek nem. Egyszer meghallgattam őket, de lényegében mindig áttekertem őket. Az endingek már jobban tetszettek, de igazából azok sem okoztak maradandó élményt. Remélem a következő évad már jobb lesz.

2 hozzászólás
Yuuko

Még mindig az egyik kedvenc animém, de ennél az évadnál sajnos nem éreztem azt, hogy beszippantott a történet. Egyszerűen nem tudta fenttartani a figyelmem.
A karaktereken tényleg nem látszott annyira a változás, de szerintem speciel Ban karaktere a többi évadban egy kicsit vékonyabb volt, és Elaine is.
Nekem leginkább náluk tűnt fel egy kis változás. A zenék sajnos annyira nem fogtak meg, volt néhány, ami jó volt, de csak olyan egyszer hallgatós kategória.
A kicenzúrázott vér nagyon előnytelenül nézett ki, vagy fehér volt, vagy fekete, de csak rontotta a hangulatom. A történet még mindig érdekes, de egyszerűen túl gyorsan túlléptek néhány karakter halálán.
spoiler
Ettől függetlenül még mindig szeretem ezt a sorozatot, és nézni is fogom a negyedik évadot, de ez kicsit kevés volt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján