Kedvencelte 16

Várólistára tette 16


Kiemelt értékelések

Netta88 

Ez az évad is kellően izgalmas, akciódús és drámai volt, némi humorral megfűszerezve, amiken jókat nevettem. Uzui Tengent hamar megkedveltem, ahogy a feleségeit is. Nem gondoltam volna, hogy ennyire különbözőek lesznek, de leginkább Suma lepett meg közülük. Külön tetszett, hogy Tengen nem csak felvágott azzal, hogy mennyi nője van, hanem törődött is velük. Örültem annak is, hogy Zenitsu végre nem csak visít, mint a fába szorult féreg, hanem megmutatta, hogy igenis op, és kapott teret és időt is, hogy bizonyítsa. Inosuke szintén, habár azt az spoiler már kicsit soknak tartottam, mondjuk Tanjirou állóképessége után már meg sem lepett egy ilyen. :D Nezuko spoiler kicsit klisés lett azzal, hogy spoiler, de az, hogy erősödött az tetszett. Nem zavart a kebel-boostja sem, ahogy az sokaknál kicsapta a biztosítékot, hiszen az egész teste nőtt/fejlődött, persze ettől még maradhatott volna lapos is, na de hát na, ilyenekkel áldotta meg a sors. Jó neki. xD Az viszont nem annyira tetszett, hogy spoiler ráadásul a spoiler vagy minek nevezzem őket, detto ugyanolyanok voltak, mint Hakkainak a spoiler a Saiyuukiban. xD
A démon párosunk is érdekes volt, bár a srác tényleg Shigarakira emlékeztetett. Végül sikerült őket is megsajnálnom. :( Azt viszont nem tudom, hogy akarom-e tudni, hogy mi lett az spoiler… Egyébként azt hittem, hogy Akaza többet fog szerepelni azok után, hogy behozták a Mugen Ressha-henben. Illetve többet vártam Muzanból is, már csak azért is, hogy hallhassam a hangját. x) És néztem volna még az animét, mert nagyon jó volt, és a látványa is gyönyörű. Az ufotable tényleg kitesz magáért ennél az animénél. Nagyon epicre csinálták ezt az évadot is. Le a kalappal. Szóval, igen, nagyon nagyon várom a következő évadot is, és tuti újra fogom még nézni ezt is. :3

Victorious 

Nekem kb egy szinten van a Mugen Train és a Natagumo Mountain arc-al, mindenképp a széria legjobbjai. (persze ezek sem az animetörténelem legjobbjai,mint sokak hiszik, de bőven élvezhetőek shounen mércével nézve)
Tengen érdekes karakter és a spoiler
Megestek persze benne az irdatlan mennyiségű plot armorok és random power up-ok, de itt még eltudom nézni.

Sajnos, mint írtam az évad elején, nekem innentől lejtmenet volt a story a mangában, az utolsó arc pl katasztrófa közeli volt, de majd meglátjuk, hogy az anime javít e valamennyit a megítélésén.

3 hozzászólás
MewIchigo_Fan_Daniel 

Ettől a démoni testvérpártól az elejétől fogva borsódzott a hátam és mégis elérte a mangaka (plusz ugyebár itt az anime alkotói és persze a zseniális seiyuu -k), hogy megsirassam Őket. Hiába utáltam őket az elejétől fogva. Amint az ember megismerte a múltjukat és azt, hogy miként is bántak velük az emberek… Furcsa az emberi elme és lélek, nem igaz? És ilyenkor kell belátnom, hogy mennyire manipulálhat minket az, amit látunk/hallunk és nem nézünk a dolgok mögé… max. utólag.
A sztori végig izgalmas volt. Egy percre sem volt nyugalom. Végig ment a harc.
A karakterek jellemén is volt megint egy brutális fejlődés. Tanjirou -n vettem leginkább észre. Illetve itt ismét megjegyezném a zseniálisan jó seiyuu -kat. Sikeresen elérték, hogy könnycseppeket ejtsek a gonoszak miatt. A főszereplők érzelmei duplán átjöttek… nagyon jól csinálták és csinálják.
A látványvilág is kegyetlenül szépre sikerült. A harcok nagyon látványosak voltak.
Az opening itt speciel tetszett. Az aláfestések tökéletesen illettek a jelenetekhez.
Aki belekezdett ebbe a sorozatba, annak kötelező folytatnia. Aki meg ezzel kezdene… INKÁBB NE! ^^' Tessék az első évadot végignézni. :D

Sunshine 

Ez nem volt annyira sztoris, mint az előző évad, de a harcok jók voltak, bár nem tudtunk meg sokkal többet a főgonoszról, amit kicsit hiányoltam. Illetve lényegében végig egy helyen voltunk, szóval közelebb állt (nekem) egy filmhez, mint sorozathoz (az előző film központja egy vonat volt, most meg az ent. district).

Kaname32 

Ez volt az egyik legizgibb évad. Tengen eleinte nem volt hű de szimpi, de aztán megmutatta, hogy tud lágyulni is. Főleg ha a 3 feleségéről van szó. Tanjiro, Zenitsu és Inosuke hármas meg szépen fejlődik, ahogy egyre erősebb démonok kerülnek az útjukba úgy tanulnak újakat.
Majd kíváncsi leszek mit tartogat az új évad.

K_A_Hikari

A Kimetsu no Yaiba egy olyan sorozat, ami az első évad első pár részével teljesen megvett magának kilóra és azóta is mindig várom, hogy mikor lesz bármilyen újdonság, legyen szó movie-ról vagy új évadról, epizódokkal.
A Yuukaku-hen új évadként van kezelve, de bevallom őszintén: nekem olyan volt, mintha egy moviet láttam volna 20 perces részekre bontva. Az, hogy mindegyik epizód ugyanott, ugyanazon ellenség ellen harcolva telt, számomra egy idő után lapossá tette az évadot.
Ugyanakkor szeretem látni, ahogy Tanjiro, Nezuko, Zenitsu és Inosuke is egyaránt szépen fejlődik, Tengen-sama meg azt hiszem, az egyik kedvenc Pillérem lett *-*
Ja, és egy jó tanács: elég durván be tudnak vonzani a részek, úgyhogy akkor szabad elkezdeni nézni, ha nem baj, hogy éjszakázol. Ugyanis nem lehet abbahagyni, amíg a végére nem ér az ember.

Zyta20 

Szerintem nem volt annyira jó, mint az első évad. Viszont a harcok és az új képességek miatt tetszett.


Népszerű idézetek

Póni 

He can't be serious right now! If you put your own life first, before the mission, can you really hope to accomplish anything significant?

1. évad 5. rész – Things Are Gonna Get Real Flashy!!

Hasonló filmek címkék alapján