Nanatsu no Taizai: Imashime no Fukkatsu (Nanatsu no Taizai 3.) (2018–2018) 29

The Seven Deadly Sins: Revival of The Commandments · 七つの大罪 戒めの復活
24' · japán · akció, kaland, vígjáték, fantasy, sorozat, anime 13
1 évad · 24 rész

Visszaszerezvén a királyságot a Szent Lovagoktól, a Seven Deadly Sins hősei épp a jól megérdemelt boldogságukat élvezik, mikor közbeszól egy újabb fenyegető veszély a Tíz Parancsolat elnevezésű démoncsoport személyében.

Forrás: Animeaddicts

Szereposztás

Kaji YukiMeliodas (hang)
Amamiya SoraElizabeth Liones (hang)
Kuno MisakiHawk (hang)
Suzuki TatsuhisaBan (hang)
Yuuki AoiDiane (hang)
Fukuyama JunKing (hang)
Takagi YuuheiGowther (hang)
Sakamoto MaayaMerlin (hang)
Azakami YouheiDeathpierce (hang)
Katou EmiriDeldry (hang)

További szereplők

Kedvencelte 12

Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

pvik13 

OMG!!! Hát én minden percet imádtam!!!!! Tetszett hogy ilyen hűek voltak a mangához ^^ Meg személy szerint én bírtam a Comandmenteket is :D (pár kivétellel) :P Zeldris <3 Minden megvolt benne amit imádok egy animében..testvérviszály, fight(EPICEK) , menő story, imádnivaló ship spoiler

1 hozzászólás
Nihilchan 

Technikailag ugyanolyan szuper, mint az első évad volt; kiválóak a zenék, főleg a drámai részek alatti soundtrackek, tetszetős az animáció a seiyuu munka pedig nagyszerű; igazán szuper neveket sikerült találni az új mellékszereplőknek is.

A történet nagyon izgalmas, hiszen megjelenik egy hihetetlenül erős démoni elit, akik nem kis gondot okoznak Meliodasék mindennapjaiban. Végre egyébként méltó ellenfelekre találtak a Bűnök. Egy-két kivételt leszámítva nagyon tetszettek az új szereplők, volt közöttük pár kivételesen érdekes figura. Itt is igaz az, ami az első évadban; nem biztos, hogy mindenki leírható feketén vagy fehéren.

Mégis, kicsit elégedetlen vagyok. Egyrészt, ha nagyon komolyan nézzük, a történet nem igazán haladt előre; huszonnégy rész után nem sokkal kerültünk közelebb a megoldáshoz, mint eddig voltunk.

Kaptunk most is háttérsztorikat, amik rendben voltak, ugyanakkor néha úgy éreztem, átcsúszott itt-ott szappanoperába; szerette az anime túlbonyolítani a dolgokat. De azért tele volt remek pillanatokkal, megható és kedves jelenetekkel, szerethető szereplőkkel és rengeteg izgalommal, harccal.

TiaManta 

Bevallom nekem elmaradt az első évad mögött. Lehet elmúlt az újdonság érzése, meg minden. Persze ezen kívül ugyanúgy várom a következő évadot, ha lesz. Mert a befejezetlen történeteket nagyon nem szeretem. És itt van még bőven csavar a háttérben úgy hallom.


Népszerű idézetek

Dorczy

A nőket a férfiak szavai veszik le a lábukról, a férfiakat pedig a nők tettei.

Dorczy

Ha valaki abbahagyja a gondolkodást, olyan, mintha halott lenne.

Dorczy

Mikor a dolgok nem állnak össze, próbáld újragondolni az egészet. Mikor értelmet nyer a láthatóan természetellenes viselkedés, egy teljesen más válasz jelenik meg. A jóindulatból rosszindulat lesz. A valóságból képzelet. A nem létezőből létező.

Dorczy

Jól figyelj! Ne fojtsd magadba! Csak add ki magadból! És szíved mélyéről kérj bocsánatot!

Dorczy

Mindenkinek van valami a szívében, amiben hihetnek és amire támaszkodhatnak. Van, akinek ez Isten és van, akinek a szerelme. De az emberi szív gyenge. Könnyen elveszíti a hitét egy apróság miatt is. Ez a gonoszság.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján