Mr. Bean (Mr. Bean) (1990–1995) 83

Az egész világ ismeri a földkerekség leggátlásosabb emberét, akinek személyisége parádés ötvözete az ártatlanságnak, a rosszindulatnak és a leleményességnek. Kerüljön akármilyen helyzetbe, Mr. Bean mindig talál olyan utat, ami egy normális embernek eszébe sem jutna.

Képek 4

Szereposztás

Rowan AtkinsonMr. Bean
Matilda ZieglerMr. Bean barátnője

Kedvencelte 30

Várólistára tette 21


Kiemelt értékelések

Raizo 

Nagyon régen láttam a tévében, és jó volt újranézni, nem emlékeztem minden részre. Jobban is tetszett most, mint gyerekként. :)

Londonna 

Gyermekkorom klasszikusa, s mit tagadjam, egyik amolyan… szerelme is. Máig nem tudok rá magyarázatot adni, miért, meg hogy hogyan, de én ezt az ember annyira szerettem… Talán, mert a lúzersége lévén lehetett vele azonosulni, ugyanakkor meg mégis mindig olyan jól kivágta magát és valahol jól jött ki a dolgokból. (A külsőségekre meg végképp nincsen épkézláb magyarázatom. De talán ez így van jól. Csak hát mindenki fanyalog, finyákol, fújjol, s a mai napig néznek rám furán ezért, meg azért is, mert én a mai napig fenntartom vele kapcsolatban a véleményemet, miszerint Rowan Atkinson egy jelenség, s atomként sugárzik, mint pasi… Szóval, a magam részéről abszolút megértem Louise Ford kisasszonyt, hogy beléje habarodott, mint kéziverő a tojásfehérjébe, és még gyereket is szült neki. :D)
Na, de elkanyarodtam. Mr. Bean tehát egy igazi – brit – klasszikus, kultikus alak. Lehet szeretni, lehet utálni, de az biztos, hogy senkit sem hagy hidegen. Rowan Atkinson alakítása beírta magát a televíziózás történelemkönyvébe, ami nem kis teljesítmény. Más kérdés, hogy mai napig óriási szívfájdalmam, hogy ezzel őt is a legtöbben lazán beskatulyázták, így játszhat bármit, mindenki csak Beant keresi benne. Pedig nem csupán komikusként kiváló!

Hippoforaccus 

Klasszikus. Minden elismerésem ezért az alakításért. Főleg, hogy elég hosszú snittekből állnak a részek, és egyszer sem látszik, hogy akár Atkinson, akár a mellékszereplők elmosolyodnának…
Azért nem 10 csillag, mert néhol annyira átmegy nyomiba a szerep, hogy már nem is vicces.

Zoézuga

Gyerekként rengetegszer láttam, most újranézve szinte az összes részre pontosan emlékeztem. De még így is nagyon élveztem. Valamiért sokkal több rész élt a fejemben, ezért meg is lepődtem, hogy csak 1 évad (15 rész) az egész. Szerintem ezeket a rövidke részeket akàrhànyszor újra lehet nézni, mert megunhatatlanok! Rowan Atkinson hatalmasat alakít. Imàdom! Ami gyerekkoromban nem tűnt fel, de most igen, hogy elég sok vàgàs nélküli jelenet van benne, ami miatt mégjobban tetszett! Biztos, hogy nem most làttam utoljàra ezt a sorozatot!

2 hozzászólás
Nagy_Emese95

Az örök kedvenc, és megunhatatlan. A rajzfilmek is nagyon jóra sikerültek, de ez a gyűjtemény azért verhetetlen. Bár nem hittem volna, hogy ilyen kevés rész van. Visszaidézte a gyerekkoromat, bár nem szabad belőle túl sokat nézni egyszerre, mert nagyon pihent lesz tőle az ember.

ChEebor 

A sorozat, amely minden verbális interakció hiányával is végignevethető. Rowan Atkinson valószínűleg létrehozta ezzel az angol filmtörténet egyik legkedvelhetőbb karakterét, a rosszindulatú, zsémbes, de valahogy mégis angolosan jófej Mr. Beant. A sorozat rövid, de minden perce kincs, aki még esetleg nem látta, mindenképp nézze meg.


Folytatása

Összehasonlítás

Mr. Bean


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján