Kedvencelte 7

Várólistára tette 53


Kiemelt értékelések

Chriss 

Volt pár eredeti poén benne, de sok esetben hajazott a Mr. Bean filmekre. Ami nem baj, legalábbis engem nem zavart. Sokat nevettem rajta. Egy-két helyen kicsit erőletett volt, de még így is jólesett :) Rowan Atkinson hozta megszokott formáját.

Nihilchan 

Bárhonnan nézem, ez egy Mr. Bean film feldarabolva tíz perces etapokra, aminek nem tudom, mi értelme volt. A történet végtelenül egyszerű; Trevor „vicces” küzdelmét mutatja be egy poszméh ellen, aki saját akarattal rendelkezve kifejezetten élvezi, hogy borsot törhet a szerencsétlen férfi orra alá. A méh nagyon mű és nagyon irreális. Alapvetően Trevor is, de az ő karakterétől ez az elvárható. Gyakorlatilag amit el tudsz képzelni, az meg is fog történni; szerintem nem sok eredeti humor vagy ötlet szorult a készítőkbe. Voltak azért jó pillanatai, de engem inkább fárasztott. A szerencsétlen kutyát pedig iszonyatosan sajnáltam. Az utolsó epizód számomra szimplán rossz volt. Nem tudom, hogyan zártam volna le a dolgot, de nem így. Modernizált Mr. Bean-szintű hahota (csak valamiért Trevor nem volt annyira szimpatikus… gondolom a kutya miatt), a nosztalgia érzése megvolt, de nekem totál felejthető.

Th3DarkKn1ght 

Mr. Bean egy méhecske ellen! :D Meglepően szórakoztató és jót tett neki, hogy epizód kb. csak 10 perc. Tényleg olyan, mintha Mr. Bean lenne, csak jóval többet beszél. Abban a házban szerintem nem lenne olyan ember, aki ne törne össze valamit! XD A szinkron is nagyon jól sikerült!

negoti 

Szerencse, hogy 10 perces epizódokra lett bontva a történet, mert kibírhatatlan lett volna Rowan Atkinson bénázásait 90 percen keresztül nézni egyfolytában :-) Klasszikus gegekre épülő jelenetek, hozzáadva R. A. megjelenését és a kétbalkezességét, plusz a végén a csavart, így utólag már vicces az egész. Aki szereti a mr Bean féle humort vagy egyáltalán az angol humort, annak tetszeni fog, aki nem szereti, az ne is kezdjen bele.

Lori_ 

Meglehetősen elfogult vagyok Rowan Atkinsonnal kapcsolatban, ugyanis nagyon szeretem az angol humort, és Mr. Bean bénázásaiból nekem sosem elég. A történet egyszerű de nem is akar bonyolult lenni. Sokat nevettem rajta, a tusolós jelenet a zenével a széria kiemelkedő pontja véleményem szerint. Tetszett, örülök, hogy a nagy brit nevettető visszatért. :)

Mr_White 

Ez tulajdonképpen egy film, ami olyan fárasztó lett egyben, hogy a Netflix úgy döntött, inkább szétdarabolja, és sorozatként adja el. Csak így lehetett.

DianaCure

Imádtam. Nagyon vártam már hogy megnézhessem, gyerekkorom óra nagy Rowan Atkinson rajongó vagyok, nálam a Mr.Bean-nel kezdődött minden. Alig vártuk hogy este elkezdődjön a sorozat. Amikor leesett az égből…
Szerintem R.A.-t valaki vagy szereti vagy nem.
Ez az a fajta sorozat volt, amin minden percben a fejedet fogod és mondod hogy, ‘neee, ne csináld!’, aztán röhögsz. Egyszerűen nem lehet megunni. Még sok részen át tudtam volna nézni. Nálam abszolút telitalálat volt.:))))

ChEebor 

Rowan Atkinson visszatér – igaz, csak spirituálisan – a jól ismert és szeretett Mr. Bean karakterhez. Ezúttal Trevor néven kezdő házfelügyelő lesz egy ultramodern luxusvillában, és ahogy az lenni szokott, amit lehet, el is szúr. A dolgot pedig csak továbbnehezíti a címben is felbukkanó méh (vagy pontosabban dongó), aki nagyon felidegesíti és ráadásul nem lehet megölni sem. Ez az alapszitu persze hatalmas és nagyon pusztító csetlés-botlást tesz lehetővé, tényleg egyszerre rossz nézni, ahogy a nem épp kompetens főhős tör-zúz maga körül, és közben lehet rajta nevetni is. A helyzetek jól kitaláltak, a poénok jók, és az, hogy ez egy tízperces részekből álló sorozat, voltaképp még jót is tesz neki. A végén történik egy már-már deus ex machina jellegű csavar, de nem bántam, mert szegény Trevor azért spoiler.
Összességében tehát egy tipikus vígjáték, olyan, amit Atkinsontól megszokhattunk és még ma is szívesen nézünk. Nem egy gigadurranás, de határozottan jó munka.

Skadi

Nézni is rossz, de azért vicces. Kicsit olyan, mintha összekevertük volna az Egértanyát és a Mr. Beant.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján