Kedvencelte 8

Várólistára tette 63


Kiemelt értékelések

Midnightsp 

Ezt még a Birdemic létezése sem menti meg az 1 csillagtól.

bonnie9 

Fura filmhez csak fura értékelést tudok írni.
Két részletben néztem meg és a két hangulatomhoz képest az elsőre kap 10 csillagot, a másodikra 1 is alig futja.
Mikor nekiálltam, annak ellenére, hogy tele van alpárisággal, testnedvekkel, és sok egyéb nem éppen gusztusos és illendő dologgal, mégis azt mondtam, ennek a kifacsart világnak és ezeknek a kifacsart kis történeteknek pont erre a közegre van szüksége ahhoz, hogy hasson. És azt mondtam, mekkora szép pofonok, milyen pöpec kis társadalomkritika, ez szimplán zseniális. Undorító, de zseniális. Ráadásul a kerettörténet is rejtegetett izgalmat és meglepetést, nagyon vártam, mire jut a sztori.
Aztán félbe kellett hagynom, és mikor újra nekifutottam nem is értettem az előző lelkesedésem. A tükör mutatás helyett már csak az alpáriságot láttam, a háttérsztori egyáltalán nem azt a fordulatot hozta, amit vártam (ami még nem lenne baj, ha kellemesen lepett volna meg), és az egész unalomba fulladt, alig vártam, hogy vége legyen.
Így végül nem tudom megmondani, hogy ez a film most botrányosan jó, vagy botrányosan rossz. Mindenesetre egyedi, az biztos.
A szereposztás azért megér egy misét.

Lényegtelen információmorzsa:
-Hugh Jackmanban nem az döbbentett meg és zavart, hogy spoiler, hanem az, hogy megborotválkozott. :D

4 hozzászólás
Everrie

Ehhez nem érteni kell a sötét humort, hanem sötétnek kell lenni. Szerintem egyáltalán nem vicces, inkább iszonyatosan kínos, főleg a macskás rész a végén. És mennyi híres ember adta ehhez a moslékhoz a nevét, te jó ég. Ez a kétségbeesés filmje.

2 hozzászólás
Dombi_Petra 

Nem értem miért van eggyire leszavazva ez a filmecske. Jó, tudom, mindenkinek más ízlése van.
Elég érthetetlen, de mégis vicces film volt. A szereplőgárdát én jónak mondanám. Főleg ehhez a bugyutasághoz. Furcsa, hogy mindnyájan bevállalták ezt (Jó bár nyilván jól tették, meg elég is ennyi a színészekből, na mindegy). A kisfilmek között több, számomra nagyon tetsző, viccesnek tartott is volt. Ugyanakkor volt olyan, aminek semmi értelme sem volt. A filmes meg a forgatókönyvíró civakodását hagyjuk is.
Azonban aki nem úgy áll hozzá hogy egy 10 csillagos filmet vár, annak szerintem nagyon fog tetszeni.

sipiarpi 

Én szeretem az abszurd humort, így ez a film nem volt annyira vacak szerintem mint ahogy a legtöbb értékelés mutatja. Ha az ember nem tudja mi vár rá, az első pár percben csak néz ki a fejéből, hogy mi ez a hulladék, de ha fel tudja venni a ritmust, akár jól is szórakozhat rajta.

1 hozzászólás
mandu

Stifleeeeeeeeeer! <3 :D Miatta már megérte megnézni ezt a – címéhez hű – botrányosan szar filmet. Miatta (de csakis miatta) adom meg a két csillagot. Undorító volt. Pedig nálam elég magas (vagy inkább alacsony?) a mérce ilyen téren, de ez övön aluli ütés volt még nekem is. Fizikai fájdalmat éreztem. Az emberiségbe vetett hitem végleg elveszni látszik.
Komolyan képes volt valaki megírni egy ilyen szar forgatókönyvet, hogy utána mindenki lehúzza a Föld magmájáig? Nem hiszem, hogy a rendező épelméjű volt, mikor a nevét adta ehhez a filmnek nevezett akármihez… xD

Kontra_Judit 

Ez a film úgy ahogy van, egy undormány :( Ez nem vígjáték, annak túl gyenge, hanem egy perverz, gusztustalanságok halmaza. A neves szereplőgárdát nem értem, hogy adhatták egy ilyen mocsokhoz a nevüket! Az, hogy Hugh Jackman nyakán herezacskó nőtt, az még közel sem volt annyira borzalmas, mint a legvégén a macskás jelenet…egyszerűen döbbenet!
Pedig csak egy filmet kerestem, amiben Emma Stone játszik :(

Londonna 

Nem tartom magam prűdnek – ilyen szempontból legalábbis, de ez… kikészített. Bevallom, nem is voltam túl becsületes, mert belepörgettem, és voltak sketchek, amiket csak így néztem / suhantam végig. De amiket láttam?!…
Oké, hogy ez egy elvileg low budget movie, de hát könyörgöm. A felkért szereplők vajon elolvasták a forgatókönyvet? Rettenetes.
Két csillagomat egyébként ajánlom egyrészt Greg Kinnearnek (ő volt még talán a legértékelhetőbb karakter az egészben), illetve a koboldos résznek. Na, azon még én is tudtam nevetni, visítozni. (Bár, az nem tiszta, hogy lett egy skótból ír kobold, de ez részletkérdés. :P)
Sokkoló, kínos, erőltetett, fájdalmasspoiler ! Ezt tényleg csak a mazók nézzék, meg azok, akiknek konkrét (nagy) kedvence szerepel benne, mert egyébként… Hát… gyalázatos. :D

andy332488

Fogalmam sem volt róla, hogy milyen ez a film. Csak kerestem egy filmet, amiben játszik Richard Gere. :D Pár filmjét már láttam, a maradékból meg ez keltette fel leginkább az érdeklődésemet… :P (Kommenteket nem olvasok előre!) Háááát… Igen, ez a legundorítóbb film, amit valaha láttam! És mégcsak nem is szeretem az undorító filmeket! :P Ráadásul kajálás közben szoktam filmezni… Hát, most nem kellett volna. Gyorsan elment az étvágyam! :P Egyik történet rosszabb, mint a másik, bár a végére megszépült a dolog… :P A menzeszesen már nevettem. Persze sajnáltam szegény lányt, nagyon gáz, hogy így történt meg vele a dolog, de a pasikon muszáj volt nevetni! :D Szerencsére az én környezetemre nem ez a jellemző, de biztos bőven vannak ilyen pasik, akik nagy büszkén böfögnek, finganak, meg mindenféle ocsmányságot néznek a tv-ben, de a menzesztől meg úgy undorodnak, mintha nem is tudom mi lenne. Nem is az undorodásuk volt a vicces, hanem amikor meg voltak ijedve, és jajveszékeltek, hogy most mi lesz?! :P
A végén a macskás is vicces volt, és naná, hogy én is kinyírtam volna a macskát, a pasit meg elküldtem volna a fenébe! :P
Hát, kb. ennyi. :D


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Emily: Körül van metélve?
Donald: Hogy körülmetéltek-e? Ez is személyeskedő. A körülmetélés sosem volt túl divatos ott, ahol én éltem. Vagy nem, amiről szó van az nem is a divat, hanem a zsidókkal hozzák összefüggésbe. És nincs valami sok zsidó Európában egy ideje. Voltak gondok.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján