Mo Dao Zu Shi Q (2020–2021) 30

The Founder of Diabolism Q · 魔道祖师Q
5' · kínai · animációs, vígjáték, fantasy, sorozat, anime, donghua 13
1 évad · 30 rész

Rövid, chibi grafikával készült kis epizódok a Mo Dao Zu Shi sorozathoz, amiben humoros pillanatokat láthatunk Wei Wuxian és a többiek életéből.

kínai · angol

Szereposztás

Zhang JieWei Wuxian
Bian JiangLan Wangji
Liu SanmuNie Huaisang

Kapcsolódó zónák

Mo Xiang Tong Xiu

69 tag · 476 karc · Utolsó karc: 2022. június 23., 07:08 · Bővebben


Kedvencelte 13

Várólistára tette 13


Kiemelt értékelések

danlin 

Édes kis semmiség, de roppant szórakoztató. Magában nincs története, de ha valaki olvasta a regényt, látta a sorozatot, akkor érti a vicces jeleneteket és a humort bennük.
A részek változatosak, volt ami megtörtént, más megtörténhetett volna vagy teljesen elrugaszkodott a történettől. A karakterek legtöbbször megtartják a jellemüket, de azért van amikor teljesen másképp viselkednek, mint a szobor istennő.
A grafikája nagyon szép főleg ahhoz képest, hogy ötperces chibitörténetekről van szó.
Egyetlen negatívuma, hogy csak harminc részes, még néztem volna belőle ugyanennyit.

Chris_teena 

Ez a sorozat egy cukiságbomba. :D Imádom. Egy-két részt megnézek és egyből elmúlik a rosszkedvem. :) Lehetne belőle még egy évad. Szívesen megnézném.

crissy 

Hát ez valami eszméletlenül aranyos szösszenet volt ❤ Komolyan mondom, nem tudtam, mi hiányzik az életemből, amíg meg nem néztem ezt az édességet. Szerintem ezt még az is szeretné, aki semmit sem tud a MDZS világról. Imádtam, főleg az utolsó néhány részt, amik számomra egy fajta epilógust jelképeztek olyan jelenetekkel, amikről szívesen olvastam volna a könyvben. Übercuki volt, tutira újra fogom nézni :)

Nympha17 

Hát ez nagyon édes volt ^^
Nagyon cuki a grafika, a kis jelenetek pedig viccesek és szívhez szólóak voltak.
A sok kétértelmű megjegyzéssel és szituációval pedig ez a variáció állt legközelebb szerintem a könyvhöz, itt mintha már kicsit elengedték volna a cenzúrát :D
Mo Dao Zu Shi fanoknak kötelező darab :)

Marcsi0603 

Fel nem foghatom, hogy lehet valami ennyire aranyos, bár ez a páros minden formában az lenne. Tetszett, hogy végigvitte a könyveket, és olyan részletek is bekerültek, amik eddig minden adaptációból kimaradtak. Ennél a cukiságnál még a reklámokat sem bántam, csak ne lettek volna ilyen rövidkék. Szerintem sokszor újranézős lesz.

Napsi 

Ez egyszerűen gyönyörű! Mind képileg, mind humor terén. Amikor rátaláltam, én és a MDZS-elvonási tüneteim szárnyaltunk a boldogságtól. Közben úgy vihogtam, hogy a családom azt hitte, valami bajom van, a cenzúrát pedig valaki megvakíthatta, mert elolvadtam WangXian-tól. Ráadásul a legtöbb rész simán lehetne canon spoiler. spoiler


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján