Mint a hurrikán (1999) 108

Forces of Nature
106' · amerikai · romantikus, vígjáték 12

Megvolt a legénybúcsú, és Ben New Yorkból útnak indul Savannah-ba, hogy oltár elé vigye szíve választottját, és kimondja a boldogító igent, elkötelezze magát egy életre. Ő a legboldogabb ember a világon, mert még nem sejti, hogy egy valóságos természeti katasztrófa tart felé. Sőt, már itt is… [tovább]

angol
angol

Szereposztás

Sandra BullockSarah Lewis
Ben AffleckBen Holmes
Maura TierneyBridget
Steve ZahnAlan
David StricklandSteve Montgomery
Blythe DannerVirginia
Hirdetés

Kedvencelte 8

Várólistára tette 44


Kiemelt értékelések

Sznida_Nóri 

A magyar szinkron miatt levettem egy pontot, ami nem a film hibája, de nekem kellemetlen volt így nézni. Sem Maura Tireney megszokott szinkronját, sem Sandráét nem tudták beszervezni és emiatt nagyon levett az élvezhetőségből, legközelebb angolul nézem, mert egyébként nagyon király film.

Badiga

Többször megnéztem és a végén a házasságról szóló idézet tetszett a legjobban…

ÁrnyékVirág

Tetszetős film, legelőször is annak örültem, hogy Sandra Bullock végre nem a csúnyácska lány vagy a kőkemény karrierista nő szerepét játssza, hanem ő a laza, szexi és veszélyes „másik nő”.
Ben Affleckért nem vagyok oda, és a két színész közti kémia sem győzött meg, ennek ellenére szerettem a filmet, és úgy érzem, hogy fontos üzenete van, amit az amerikai love-storyk szinte mindig figyelmen kívül hagynak: a házasság komoly munka, a hűség nem egy rózsaszín cukorszirup, hanem egy kemény, néha fájdalmas döntés, amit újra és újra meg kell hozni egy kapcsolatban.
Nyilván nem egy felejthetetlen alkotás, de kellemes esti filmnézés volt, Sandrat pedig szeretem :)

zuna19 

Életem egyik tévedésének tekintem a filmet. Annyira csalódott vagyok a vége miatt. Nem erre számítottam az fix.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján