Ming Zhong Zhu Ding Wo Ai Ni (2008–2008) 3

Fated to Love You / You're My Destiny/ Sticky Note Girl / Destiny Love · 命中注定我愛你
90' · tajvani · dráma, romantikus, vígjáték, sorozat 16
1 évad · 24 rész

Chen Xin Yi, egy áltagos, dolgozó lány, akit munkatársai csak kihasználnak. Élete legnagyobb álma, hogy barátjával, Gu Chi-val tölthessen egy éjszakát kettesben. Éppen ezért Xin Yi jegyet vesz kettőjüknek egy luxushajóra, ahol végre egyedül lehetnek…
Ji Cun Xi, egy nagy múltú szappangyár… [tovább]

Képek 2

Szereposztás

Chen Qiao EnChen Xin Yi (Elaine)
Ethan RuanJi Cun Xi
Baron ChenDai Dylan
Bianca BaiAnna
Zhong Xin LingChen Feng Jiao

Kedvencelte 1

Várólistára tette 6


Kiemelt értékelések

kkata76 

Egy valami (valaki) nem tetszett benne, ez pedig az Annát játszó színésznő, szerintem borzalmas volt.
De annyira jó volt mindenki más, hogy bőven kompenzáltak az ő szörnyű játékáért… a történet érdekes és nagyon-nagyon vicces egy (a vicces részekhez képest) kevés drámával. A főszereplő Ethan Ruan egész egyszerűen remek volt, biztosan fogok keresni vele filmeket és sorozatokat, nagyon tetszett. A női főszereplőt már ismertem, de ebben jobban tetszett, mint amiben eddig láttam. Baron Chen meg … nos, ő Baron Chen. :)
A lány családja, meg a szigetlakók, hát… volt, hogy meg kellett állítanom a filmet, amíg abba tudtam hagyni a röhögést és kitörölgettem a könnyeket a szememből, hogy tudjam folytatni a sorozatot… a nagyi is nagyon aranyos volt, meg az összes többi mellékszereplő is tetszett.
Kellett egy kevés zsebkendő a drámás rész miatt is, de azért alapvetően nagyon vidám sorozat, ha jókat akartok derülni helyzeteken, szereplőkön, és szeretitek a romantikus filmeket, nézzétek meg. A főszereplő (Ethan Ruan) miatt szerintem mindenképpen megéri.

오르쉬 

Elég hullámzó lett ez a sorozat, hol komédia, hol dráma, sokszor egy részen belül is változik. Emiatt a véleményem is elég hullámzó…
Majdnem mindegyik részben, de főleg az elején, van egetverő helyzetkomikum, amin hangosan kacagtam. Először azt hittem, hogy ez egy tragikomédia vagy szatíra lesz, de aztán – sajnos – komollyá vált, az utolsó négy részben viszont újra komédiává vált.
A színészek nagyszerűen játszottak, a főszereplők közül Joe Chen-t már láttam másik sorozatban játszani, ebben a korai sorozatában is remekül játszott. Baron Chen karakterét jobban megírhatták volna, néztem volna még. Ethan Ruan hol komikus, hol drámai álompasit alakít… nekem nagyon bejön. Kedvenc mellékszereplőm, az idősebb nővér (Feng Jiao), imádtam!!
A sorozat drámai részében egy burkolt társadalomkritika is megjelenik, és ez pedig az állami születésszabályozást érinti.
A kínaiak tényleg ennyire hangosan ordítva beszélnek egymással?! :)
Az nézze meg, akinek van elég türelme és ideje kibogozni az érzelmi hullámvasutakat, szép tájakat akar látni, jót kacagni és aki Ethan Ruan vagy Baron Chen rajongó. :)


Hasonló filmek címkék alapján